Stäng

Budgivning pågår

Eklundshovsvägen 27 C

Eklundshovsvägen 27 C / Botkyrka

 • Boarea: 85 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 4 rum
 • Byggnadsår: 2017
 • Avgift 4 604 Kr/mån
Kontakta mäklare för pris!
Såld
 • Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

  Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

 • Generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkong

  Generöst tilltaget vardagsrum med utgång till balkong

 • Rejäl balkong med plats för utomhusmöblemang

  Rejäl balkong med plats för utomhusmöblemang

 • Ljust och stilrent kök med goda arbetsytor

  Ljust och stilrent kök med goda arbetsytor

 • Fri vardering.jpg
 • ... och har bra förvaring samt plats för matgrupp

  ... och har bra förvaring samt plats för matgrupp

 • Rejält och generöst sovrum 1 med fint ljusinsläpp

  Rejält och generöst sovrum 1 med fint ljusinsläpp

 • Väl tilltaget sovrum 2 med fönster i två väderstreck

  Väl tilltaget sovrum 2 med fönster i två väderstreck

 • Bra storleksmässigt sovrum 3 med ett fönster

  Bra storleksmässigt sovrum 3 med ett fönster

 • Välkomnande hall/entré med bra förvaringslösningar

  Välkomnande hall/entré med bra förvaringslösningar

 • Praktisk klädkammare som underlättar förvaring

  Praktisk klädkammare som underlättar förvaring

 • Stor och tilltagen dusch/WC/tvätt

  Stor och tilltagen dusch/WC/tvätt

 • ... med helkaklade väggar och stor duschhörna

  ... med helkaklade väggar och stor duschhörna

 • ... och tvättpelare som underlättar vardagens bestyr

  ... och tvättpelare som underlättar vardagens bestyr

 • Framsidan vintertid

  Framsidan vintertid

 • ... och sommartid

  ... och sommartid

 • objekt bild
 • Baksidan

  Baksidan

 • Översiktsbild

  Översiktsbild

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Välkomnande hall/entré som är tilltagen i storlek och direkt till vänster finns god avhängningsyta med hatthylla och skoställ. Ytterligare goda förvaringslösningar finns i form av en garderob med hyllplan och trådbackar. Hallen ansluter sig till ett förråd, dusch/WC/tvätt och köket. På golvet ligger fint laminatgolv och väggarna är vitmålade.

 • KÖK

  Ljust och stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till socialt umgänge. Här löper en snygg ekbänkskiva i laminat som utgör goda arbetsytor och har en rostfri del med dubbla hoar, avrinningsyta och engreppsblandare. Ovan sitter matchande kakel, LED-belysning och ett stort fönster som ger ett naturligt ljusinsläpp. Porslinet och redskapen förvaras smidigt bakom flertalet luckor och lådor med vita fronter. Vitvarorna i köket består av induktionshäll med spisfläkt ovan, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin samt fullstor kyl och fullstor frys. Intill kyl och frys finns även ett städskåp som underlättar vardagen. Köket har fint laminatgolv och väggarna är vitmålade.

 • VARDAGSRUM

  Generöst och tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket som inbjuder till socialt umgänge. Här finns plats för stor soffa, mediautrustning och annat efter vad som uppfyller behoven. Den öppna planlösningen genererar en stor yta och ger möjlighet till att duka upp till både släktmiddagar och barnkalas. Från vardagsrummet ansluter sig även den rejäla balkongen. Vardagsrummet har samma fina laminatgolv och väggarna är vitmålade.

 • BALKONG

  Från vardagsrummet når vi denna rejält tilltagna balkong om ca 8 m² som ligger i soligt söderläge. Här finns plats för både caféset om två stolar och ett bord samt solstolar.

 • SOVRUM 1

  Generöst och tilltaget sovrum som nås från vardagsrummet. Här finns plats för stor dubbelsäng, sängbord och annat möblemang efter vad som uppfyller behoven. Här finns två garderober med klädstång, hyllplan och trådbackar som underlättar mycket förvaring. Ett stort fönster släpper in fint ljus. På golvet ligger fint laminatgolv och väggarna är vitmålade.

 • SOVRUM 2

  Bra storleksmässigt sovrum med gott om plats för säng och sängbord, därtill finns plats för exempelvis skrivbord eller bokhylla för arbete eller studier. Två garderober underlättar mycket förvaring och är inredd med klädstång, hyllplan och trådbackar. Fönster i två väderstreck släpper in fantastiskt ljus. På golvet ligger eklaminatgolv och väggarna är vitmålade.

 • SOVRUM 3

  Rymligt sovrum med plats för säng, sängbord och ytterligare möblemang efter vad som uppfyller behoven. En garderob underlättar förvaringen. Ett fönster släpper in naturligt ljus. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger fint laminatgolv.

 • KLÄDKAMMARE

  Från passagen som sammankopplar sovrum 2 och 3 nås denna rymliga och praktiska klädkammare som underlättar förvaringen. Här finns hyllplan och klädstång men kan även inredas med byråer för att underlätta organiseringen. På golvet ligger laminatgolv och väggarna är vitmålade.

 • DUSCH/WC/TVÄTT

  Rejält tilltagen dusch/WC/tvätt som nås från hallen. Här finns WC, stor kommod med infällt handfat och ovan sitter spegel och belysning. Kommoden har två utdragbara lådor som underlättar mindre förvaring. Duschhörnan är rejäl och sträcker sig längs ena väggen och de blöta handdukarna hängs smidigt upp på handdukstorken (el). För vardagens bestyr finns tvättpelare om tvättmaskin och torktumlare som är väldigt praktiskt. Här är väggarna helkaklade i vitt och på golvet ligger grå våtrumsmatta. I taket sitter spotlights (LED).

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss finns

Boarea

85 kvm, föreningens information

Antal rum

4 rum och Kök

Avgift

4 604 Kr/mån inkl värme, VA, bredband (1 000 Mbit) och TV-basutbud

Föreningens lägenhetsnummer

B42RG

Andelstal

Andel i föreningen: 2,32 %

Andel årsavgift: 0 %

Reparationsfond: 0 Sek

 • Förråd

  I direkt anslutning från hallen finns detta praktiska förråd som underlättar mycket förvaring. Här finns hyllplan och klädstång, mediacentralen, elskåp och värmesystemet.

 • Parkering

  Föreningen har 30 garageplatser samt 3 utomhusparkeringar. Kostnad för dessa är ca 500 kr/mån.

 • TV

  Basutbud från Sappa ingår i avgiften.

 • Internet

  Internet via AllTele. 1 000 Mbit/s ingår i avgiften.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse. Snabbt tillträde möjligt men inget krav.

Referensnummer

MB03973

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2017

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk från-/tillluft (FTX)

Energideklaration

Ej utförd ännu.

Föreningsinformation

Förening

Brf BoKlok Flottiljen

Bra att veta om föreningen

Föreningen består av 34 bostadsrätter fördelat på två byggnader som uppfördes av Skanska under 2017. Föreningen har också 30 garageplatser och 5 utomhusparkeringar. Planerat underhåll är bl.a. filterbyte och behandling av loftgångar. Uppgifterna kommer från föreningens årsredovisning 2019. Föreningen äger marken. Besök gärna föreningens hemsida: http://brfflottiljen.bostadsratterna.se/

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

HUSHÅLLSEL
Ca 4 500 kr

FÖRSÄKRING
Ca 1 900 kr

TOTALT
Ca 6 400 kr

KOMMENTAR
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Trivsamt och attraktivt område med goda möjligheter till ett aktivt sport- och friluftsliv. I närheten finns goda motionsspår, härliga skogs- och strövområden och för golfaren finns Rikstens Golf en kort biltur bort med sina 18 hål. Lida friluftsområde nås efter en kort biltur och här finns aktiviteter för vuxna som barn. Här kan man bl.a. vandra, bada, åka skridskor vintertid, träna på gym, åka vattenskidor och köra mountainbike.

Kommunikationer

I området finns goda kommunikationer och buss 721 trafikerar mellan Riksten och Tullinge station och tar ca 10 minuter. Här finns också goda gång- och cykelvägar till Tullinge station och i dagsläget håller det på att byggas en ny gång- och cykelväg mellan Tullinge station och Skyttbrink för att förbättra säkerheten. Från Tullinge station avgår pendeltåg med täta avgångar och tar dig till Stockholms C efter ca 20 minuter och till Södertälje C efter ca 30 minuter. I anslutning till stationen finns också flertalet pendelparkeringar för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeln. Här avgår också flertalet bussar till olika kommundelar.

Skola och barnomsorg

I området, på bekväma avstånd, finns förskolorna Kometen, Luna och Lilla Vega. Områdets grundskola är Rikstens skola och rymmer elever i årskurserna F-9. Skolan erbjuder även fritidsverksamhet och nås efter bara några minuter. Närmsta gymnasium är Tullinge gymnasium. För mer information, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

En kort promenad bort finns Rikstens ICA Nära som erbjuder vardagens proviantser. I området finns också bl.a. biograf, dansklubb, skönhetssalong, pizzeria, hundsportscenter och tandläkare. Vill man åt ett bredare utbud av shopping och service så finns både Tumba och Huddinge Centrum en kort biltur bort. De båda centrumen erbjuder mycket shopping, restauranger och caféer samt service som vårdcentral, tandläkare och trafikskolor.