Stäng

Budgivning pågår

Lagmansvägen 29, 7 tr

HUDDINGE CENTRALT - Lagmansvägen 29, 7 tr / Huddinge

 • Boarea: 58,1 kvm
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Rum: 2 rum
 • Byggnadsår: 1956
 • Avgift 2 166 Kr/mån
Kontakta mäklare för pris!
Såld
 • Totalrenoverat, nytt och stilrent kök

  Totalrenoverat, nytt och stilrent kök

 • ... med optimala arbetsytor och bra förvaringslösningar

  ... med optimala arbetsytor och bra förvaringslösningar

 • Fina materialval och helt nya rostfria vitvaror

  Fina materialval och helt nya rostfria vitvaror

 • Infällt "pop-up" uttag med 2 USB-portar

  Infällt "pop-up" uttag med 2 USB-portar

 • Fri vardering.jpg
 • Fint ljusinsläpp med mildsvid utsikt

  Fint ljusinsläpp med mildsvid utsikt

 • Väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning

  Väl tilltaget vardagsrum i öppen planlösning

 • ... med lummig utsikt och utgång till balkong

  ... med lummig utsikt och utgång till balkong

 • Trivsam möbleringsbar balkong med högt läge

  Trivsam möbleringsbar balkong med högt läge

 • ... och härliga vyer

  ... och härliga vyer

 • Dito

  Dito

 • Köket sett från vardagsrummet

  Köket sett från vardagsrummet

 • Generöst sovrum med fint ljusinsläpp

  Generöst sovrum med fint ljusinsläpp

 • Stor och välkomnande hall/entré

  Stor och välkomnande hall/entré

 • ... med perfekta förvaringslösningar via platsbyggd garderob

  ... med perfekta förvaringslösningar via platsbyggd garderob

 • ... och en praktisk klädkammare

  ... och en praktisk klädkammare

 • Stilren och helkaklad dusch/WC som stambyttes 2010

  Stilren och helkaklad dusch/WC som stambyttes 2010

 • ... med fina material och plats för tvättmaskin

  ... med fina material och plats för tvättmaskin

 • Översiktsbild på föreningen

  Översiktsbild på föreningen

 • Översiktsbild på området

  Översiktsbild på området

 • Föreningens trivsamma grillplats

  Föreningens trivsamma grillplats

 • Välkommen till Lagmansvägen 29!

  Välkommen till Lagmansvägen 29!

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Stor och välkomnande hall/entré med bra yta för hatt- och skohylla direkt till vänster. Därtill finns en rejäl platsbyggd garderob med skjutdörrar som underlättar massor av förvaring och kan inredas med ytterligare klädstänger och hyllplan för att underlätta organiseringen. Om detta inte vore nog, så finns dessutom en praktisk klädkammare som hjälper till ytterligare. Nytt fint ekparkettgolv och nymålade ljusa väggar.

 • KÖK

  Totalrenoverat och mycket stilfullt kök som ligger i en öppen och trivsam planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till socialt umgänge och ger en känsla av luft och rymd. Här löper en fin bänkskiva i vinkel som utgör optimala arbetsytor och har en infälld dubbelho med engreppsblandare. Ovan sitter matchande kakel och belysning. Dessutom finns gott om vägguttag via tre hörnboxar samt ett ”pop-up uttag” infällt i bänkskivan med både el- och USB-uttag. Till förvaring finns flertalet skåp och lådor med vita släta fronter som underlättar förvaring av redskap och servis. Vitvarorna i köket är helt nya och består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll med spiskåpa ovan, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro samt diskmaskin. Gott om plats för matbord för 4-6 personer invid fönster som bidrar med ett fint ljusinsläpp. Nymålade ljusa väggar och nytt parkettgolv i ek.

 • VARDAGSRUM

  Stort och väl tilltaget vardagsrum med öppen och modern planlösning mot köket. Här finns god plats för soffa samt mediautrustning och vidare kan en matplats för ca 4 personer skapas intill köket. Här erhåller man fantastiska ljusflöden via fönster i både kök och vardagsrum som skapar en härlig rymd och balkongdörr leder ut till den trivsamma balkongen. Nymålade ljusa väggar och nytt parkettgolv i ek.

 • BALKONG

  Mycket trivsam och solig balkong med ett högt och fritt läge som nås från vardagsrummet och bjuder på en mildsvid utsikt. Här finns plats för exempelvis ett caféset om två stolar och ett bord- perfekt när man vill avnjuta middagen till härliga vyer…

 • SOVRUM

  Väl tilltaget och generöst sovrum som nås från hallen. Här finns plats för dubbelsäng och annan önskad sovrumsmöblering som exempelvis byrå eller skrivbord. Ett fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp. Nymålade ljusa väggar och samma snygga ekparkettgolv som är helt nytt.

 • DUSCH/WC

  Direkt från hallen når man denna stilrena dusch/WC som stambyttes 2010 och har helkaklade väggar och matchande klinkergolv med golvvärme (el) som säkerställer en god komfort. Här finns ny WC, ny fin kommod med handfat och ovan sitter matchande nytt spegelskåp med infälld belysning. Vidare finns en god duschhörna, handdukstork (el) och plats finns för tvättmaskin om behovet finns.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Boarea

58,1 kvm, föreningens information

Antal rum

2 rum och Kök

Avgift

2 166 Kr/mån inkl värme, kallvatten och kabel-TV

Föreningens lägenhetsnummer

1778

Andelstal

Andel i föreningen: 0,007 %

Andel årsavgift: 0,007 %

Reparationsfond: 0 Sek

 • Förråd

  Ett förråd finns och hör till lägenheten.

 • Parkering

  Föreningen har 65 parkeringsplatser. Dessa kostar ca 250 kr/månad. Separat kö tillämpas. Avgiftsbelagda gästparkeringar finns i området.

 • Kabel-TV

  Com Hems basutbud ingår i avgiften.

 • Internet

  Via Com Hem eller Telenor (tidigare Bredbandsbolaget). Upp till 1 200 Mbit/s är möjligt att beställa.

 • Tvättmöjligheter

  Två tvättstugor finns belägna i samma port vilket är väldigt praktiskt.

 • Bra att veta

  - Hela lägenheten är totalrenoverad av fackman 2020 genom föreningens omsorg
  - Alla ytskikt, golv, kök och garderober är helt nya
  - All el i lägenheten är utbytt
  - Stambyte utfördes 2010 och i samband med detta bytte man säkringsskåp till automatsäkringar.
  - Säkerhetsdörr
  - Elmätningen och förbrukning av varmvatten debiteras på månadsavgiftsavin. Mätare som visar förbrukad el finns i säkringsskåpet.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse. Snabbt tillträde möjligt men inget krav.

Referensnummer

MB04179

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

1956

Fönster

2-glas isoler

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd: 2009-10-21. Energiprestanda: 102 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

Brf Hoppet 44

Bra att veta om föreningen

Föreningen består av 152 lägenheter och 7 kommersiella lokaler i två punkthus samt ett låghus med radhus som uppfördes 1956. Marken är friköpt och ägs av föreningen. 136 av dessa lägenheter är upplåtna med bostadsrätt. Därtill kan man de kvarvarande 16 hyresrätterna som en extra ekonomisk tillgång. Stambyte utfördes 2010-2011 och därefter har föreningen löpande tagit hand om underhållet. Under 2019 har föreningen byggt ut sina parkeringsplatser med ytterligare 20-25 platser samt bytt entrédörrarna. Föreningen har en stabil och välskött ekonomi med tilltalande låg belåning per totala kvadratmeter och from 1 april 2020 har avgifterna sänkts med hela 12%! I samband med detta infördes separat betalning för varmvattnet. 2021 togs en underhållsplan fram som sträcker sig till 2040.I föreningen finns cykelrum på källarplan, tre tvättstugor, lek- och grillplats, förråd samt ett mindre gym som kan nyttjas av medlemmarna. Besök gärna föreningens informativa hemsida: http://www.brfhoppet44.n.nu/

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

HUSHÅLLSEL
Ca 4 500 kr (ca 375 kr/mån)

VARMVATTEN
Ca 1 800 kr (ca 150 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 2 400 kr (ca 200 kr/mån)

TOTALT
Ca 8 700 kr (ca 725 kr/mån)

KOMMENTAR
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Trivsamt bostadskvarter ett stenkast från Huddinge C med promenadavstånd till pendeltågsstation. Här finns också goda möjligheter för ett aktivt friluftsliv med bl.a. goda motionsspår, naturreservat och Flottsbro friluftsområde en kort biltur bort som erbjuder skidbackar under vintern samt camping, strandbad och mycket mer under sommaren.

Kommunikationer

Ca 10 minuter bort finns Huddinge station med regelbunden trafik för bussar och pendeltåg. Här avgår bl. a. pendeltåg mot Stockholms C, Uppsala, Upplands Väsby och Södertälje C. Till Stockholms C tar det ca 15 minuter respektive ca 30 minuter till Södertälje med pendeltåget. Stationen har även mycket goda bussförbindelser till bl. a. Kungens Kurva, Södertörns högskola, Huddinge sjukhus, Norsborg och Fruängen. Här finns också pendelparkering för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med kollektivtrafiken. För den bilburne når man de större riksvägarna och E4:an ganska enkelt.

Skola och barnomsorg

I kommunen finns hela 27 kommunala grundskolor samt 7 fristående skolor med olika arbetssätt och inriktningar. För de yngre barnen finns även ett stort utbud av förskolor i både kommunal och fristående regi. Idag finns flera förskolor inom promenadavstånd, bl.a. Albatrossens förskola, förskolan Äpplet och förskolan Ängen. Läs mer på kommunens hemsida: https://www.huddinge.se/forskola-och-skola/

Affärer och annan service

På bekvämt promenadavstånd finns Huddinge Centrum som även är en trevlig mötesplats för huddingeborna och erbjuder ett brett och gott utbud av bl. a. klädbutiker, heminredningsbutiker, banker, matvarubutiker, systembolag samt flertalet restauranger och caféer. Här finns också frisörsalong, gym, tatueringsstudio, vårdcentral och tandläkare. Ett arbete pågår med att rusta upp Huddinge C för att modernisera och samtidigt bibehålla den trevliga torgkaraktären. Vill man åt ett ännu bredare utbud, eller hitta aktiviteter för hela familjen, så finns Kungens Kurva och Heron City en biltur bort.