Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt
1 900 000:- 1 2018-03-14 12:42
1 875 000:- 2 2018-03-14 10:54
1 850 000:- 1 2018-03-14 10:38
1 825 000:- 2 2018-03-13 16:03
1 800 000:- 1 2018-03-13 15:54


Nyängsvägen 15

Tullinge Centralt - Nyängsvägen 15 / Botkyrka

 • Boarea: 56 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 2 rum
 • Avgift 3 369 Kr/mån
Kontakta mäklare för pris!
Såld
 • Nytt och stilfullt kök med fina materialval

  Nytt och stilfullt kök med fina materialval

 • ... och inbyggda vitvaror

  ... och inbyggda vitvaror

 • Öppen och trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum

  Öppen och trivsam planlösning mellan kök och vardagsrum

 • Rejält och tilltaget vardagsrum med god yta för matplats

  Rejält och tilltaget vardagsrum med god yta för matplats

 • Fri vardering.jpg
 • ... och fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till balkong

  ... och fantastiskt ljusinsläpp samt utgång till balkong

 • Vardagsrummet sett från en annan vinkel

  Vardagsrummet sett från en annan vinkel

 • Stor balkong som nås från vardagsrummet

  Stor balkong som nås från vardagsrummet

 • Stort och tilltaget sovrum med fint ljusinsläpp

  Stort och tilltaget sovrum med fint ljusinsläpp

 • Snygg och välkomnande hall/entré

  Snygg och välkomnande hall/entré

 • Stor och praktisk klädkammare som nås från hallen

  Stor och praktisk klädkammare som nås från hallen

 • Ny och helkaklad dusch/WC med golvvärme

  Ny och helkaklad dusch/WC med golvvärme

 • ... med stor duschhörna och bra förvaring

  ... med stor duschhörna och bra förvaring

 • Möjlighet finns att sätta in tvättmaskin och torktumlare

  Möjlighet finns att sätta in tvättmaskin och torktumlare

 • Välkommen till Nyängsvägen 15!

  Välkommen till Nyängsvägen 15!

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Snygg och välkomnande hall/entré med plats för skoställ och hatthylla direkt till höger. Längre in i hallen finns plats för att inreda med exempelvis avlastningsbord, byråer eller vad som uppfyller behoven bäst. På golvet ligger fint ekparkettgolv som är genomgående i hela bostaden och väggarna är vitmålade. Direkt anslutning till klädkammare och sovrummet som finns på vardera sida om hallen.

 • KÖK

  Nytt och stilfullt kök från 2018 som har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket inbjuder till socialt umgänge. Köket är U-format vilket genererar goda arbetsytor och här löper en snygg bänkskiva och har en stor ho med engreppsblandare och ovan sitter snyggt kakel och belysning. Goda förvaringsmöjligheter för redskap och servis via flera skåp och lådor underlättar. Vitvarorna i köket består av induktionshäll med spisfläkt ovan, rostfri kombinerad kyl/frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmicro och integrerad diskmaskin. Ekparkett och vitmålade väggar.

 • VARDAGSRUM

  Stort och väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för soffgrupp, mediamöblemang och annat efter vad som uppfyller behoven bäst. Här finns också en bra yta för matplats som lätt rymmer 4-6 personer. Två stora fönster samt balkongdörren bidrar med bra ljusinsläpp. Anslutning till den stora balkongen. Ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

 • BALKONG

  Stor och solig balkong som nås från vardagsrummet och ligger i söderläge. Här finns plats för exempelvis ett caféset om två stolar och ett bord, eller annat efter vad som uppfyller behoven. Möjlighet finns att glasa in balkongen.

 • SOVRUM

  Stort och generöst sovrum som nås från hallen. Här finns plats för dubbelsäng, sängbord och exempelvis skrivbord eller vad som uppfyller behoven bäst. Två stora garderober med inbyggd belysning underlättar förvaring. Ett stort fönster släpper in bra med ljus. Vitmålade väggar och fint ekparkettgolv.

 • KLÄDKAMMARE

  Från hallen nås denna stora och praktiska klädkammare. Här finns hyllplan och klädstänger som underlättar förvaringen av skjortor, klänningar och kavajer. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

 • DUSCH/WC

  Totalrenoverad och stilfull helkaklad dusch/WC med golvvärme (el). Här finns en stor duschhörna med en duschvägg i glas, takdusch och handdukstork (el). Därtill finns WC, stor kommod med handfat och två utdragbara lådor och ovan sitter spegelskåp med belysning. Ett ytterligare spegelskåp finns och underlättar förvaring av badlakan och handdukar. Här finns också möjlighet att sätta in tvättpelare om tvättmaskin och torktumlare.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss saknas

Boarea

56 kvm, föreningens information

Antal rum

2 rum och Kök

Avgift

3 369 Kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV, bredband och IP-telefoni

Föreningens lägenhetsnummer

32

Andelstal

Andel i föreningen: 0,2877 %

 • Förråd

  Till lägenheten hör 2 förråd. Ett av dessa ligger precis utanför ytterdörren och det andra (matkällare) ligger på samma plan.

 • Parkering

  Föreningen har 137 parkeringsplatser för uthyrning. Kostnad för dessa är ca 300 kr/mån. Separat kö tillämpas.

 • Kabel-TV

  Basutbud från Com Hem ingår i avgiften.

 • Internet

  Bredband via Bredbandsbolaget ingår i avgiften.

 • IP-Telefoni

  Abonnemang ingår i avgiften. Samtalskostnad tillkommer.

 • Tvättmöjligheter

  Tvättstuga finns i samma trapphus vilket är väldigt praktiskt.

 • Gemensamma utrymmen

  För gemensam trivsel har föreningen fina utomhusmiljöer med lekplats och grillplats. I föreningen finns också barnvagnsrum, föreningslokal, cykelförråd, bastu, tvättstuga och gästlägenhet som får nyttjas av föreningens medlemmar.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB03945

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd: 2009-09-23. Energiprestanda: 153 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

HSB Brf Slätten

Bra att veta om föreningen

Brf Slätten omfattar 253 lägenheter samt 1 lokal på adresserna Nyängsvägen och Nibblevägen. Parkeringsplatserna är 137 till antalet och till dessa tillämpas separat kö. Föreningen har en stabil ekonomi och avgifterna lämnades oförändrade under 2017 och 2018.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

HUSHÅLLSEL

Ca 3 600 kr

FÖRSÄKRING
Ca 1 700 kr

TOTALT
Ca 5 300 kr

KOMMENTAR
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Trivsamt och centralt område med direkt anslutning till Tullinge C och Tullinge station och dess goda kommunikationer. Här finns goda möjligheter till sport- och friluftsliv med flertalet motionsspår och spontanidrottsplatser i närområdet. I närheten finns också Tullingesjön med bad- och fiskemöjligheter samt Lida friluftsområde som nås efter en kort biltur.

Kommunikationer

Efter endast några minuters promenad når man Tullinge station. Här avgår pendeltåg mot Stockholms C och Södertälje C och tar ca 20 minuter. I anslutning till stationen finns även flertalet infartsparkeringar för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka kommunalt. Från Tullinge C och stationen avgår bussar mot bl.a. Huddinge sjukhus, Tumba station, Södertörns högskola och Riksten med flera destinationer och anslutningar på vägen.

Skola och barnomsorg

I området finns ett flertal populära grund- och förskolor. Närmsta grundskola är Eklidsskolan (F-5) och Falkbergsskolan (åk 6-9). I närområdet finns även andra grundskolor såsom Tullingebergsskolan, Parkhemsskolan, Banslättsskolan och Trädgårdsstadsskolan. Förskolor i närområdet är Nyängsgården, Grindstugan, Solliden och Solrosen. För mer information, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

Runt hörnet finns Tullinge centrum som erbjuder matvarubutiker, bank, apotek, gym och annan behövlig service. Vill man åt ett bredare utbud av restauranger och shopping finns både Tumba C och Huddinge C en kort biltur bort. Här erbjuds stora klädkedjor, flertalet restauranger och caféer, systembolag och matvarubutiker.