Stäng

Budgivning pågår

Sandstuguvägen 2A

Sandstuguvägen 2A / Botkyrka

 • Boarea: 179 kvm
 • Tomtarea: 3700 kvm
 • Byggnadstyp: 1½-plansvilla i vinkel med källare (flerbostadshus)
 • Byggnadsår: 1923
Kontakta mäklare för pris!
Såld

Visa alla bilder

Planritning

Allmänt

Upplåtelseform

Friköpt

Fastighetsbeteckning

Del av Lindhov 15:32 ,Botkyrka, Skattesats: 32,48 %

Taxeringskod

320

Taxeringsvärde

Totalt 2 188 000 kr varav byggnad 1 572 000 kr (Taxeringsår 2019)

Planbestämmelser

Vattenskyddsområde Fornlämning (1 st)

Vatten/Avlopp

Kommunalt VA finns i huvudbyggnaden. Bra anslutningsmöjligheter för radhusen.

Tomt

Ca 3 700 m² efter avstyckningen. Kontakt och dialog med Lantmäteriet har förts och deras rekommendation är att utföra själva styckningen när betongplattorna är gjutna.

Servitut etc.

Nedanstående servitut gäller för hela fastigheten som är ca 33 000 m². Den delen som kommer bli avstyckad kommer inte innehålla alla nedanstående servitut. Avtalsservitut D-2016-00051711:1 Förmån: Officialservitut Väg, 0127-06/7.3 Last: Avtalsservitut: Vattenledning, D201600051711:1.1 Last: Officialservitut Avlopp, 0127-05/16.3 Last: Officialservitut Avlopp, 0127-97/25.7 Last: Officialservitut Avlopp, 0127-98/50.3 Last: Officialservitut Trädsäkerhet, 0127-13/14.2 Last: Officialservitut Va, 0127-06/7.1 Last: Officialservitut Vattenledning, 0127-98/50.2 Last: Officialservitut Väg, 0127-02/70.3 Last: Officialservitut Väg, 0127-05/16.1 Last: Officialservitut Väg, 0127-06/7.2 Last: Officialservitut Väg, 0127-97/25.5 Last: Officialservitut Väg, 0127-98/50.1

 • TV

  Fiber finns i området

 • Internet

  Fiber finns i området

 • Bra att veta

  Fastigheten har i dagsläget typkod 320. Huvudbyggnaden som uppfördes 1923 består i nuläget av 3 lägenheter. I denna byggnad finns det i dagsläget 3 lägenheter och möjligheter finns att skapa ytterligare 2. I nuläget finns det en 3:a om ca 90 m² och två 2:or om ca 60 m². VVS, el och yttertak är relativt nybytt.

  Taxeringsuppgifterna avser hela fastigheten så dessa får tas med en nypa salt.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse

 • Besiktning

  Köparen kommer ges möjlighet att undersöka huvudbyggnaden och marken.

Referensnummer

MB04176

BYGGNADSFAKTA

Boarea

179 kvm, avser lokalyta enligt taxering

Byggnadstyp

1½-plansvilla i vinkel med källare (flerbostadshus)

Byggnadsår

1923

Byggnadssätt

 • Stomme: Trä
 • Bjälklag: Trä
 • Fasad: Trä
 • Utvändig plåt: Lackerad plåt
 • Fönster: 2-glas

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Välkommen till Sandstugan, ett relativt nytt och spännande område vid Kvarnsjön om är under expansion och kommer bli Botkyrkas nya idyll. Området kommer främst präglas av naturen som närmsta granne och formas efter tre karaktärer - skog, trädgård och park. Färdig utbyggnad av området kommer att bestå av ca 500 nya bostäder, ett äldreboende och förskola/skola. Området precis ovanför denna mark består av villafastigheter.

Kommunikationer

I anslutning till området finns två busshållplatser där linjerna 725 och 715 trafikerar. Buss 725 trafikerar mellan Tumba station, Salem och Rönninge med täta avgångar under rusningstrafiken och buss 715 som avgår från Vattravägen trafikerar till Solbo där matvarubutik finns. Även nattbuss till och från Stockholm och Södertälje trafikerar här både under vardagar och helger. Från Tumba och Rönninge avgår pendeltåg mot Stockholm C och Södertälje C med gott om anslutningar till olika destinationer på vägen. Pendeltågstationerna har även pendelparkeringar med över 100 platser vardera för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeltåget. Är man bilburen dagligen så når man smidigt E4:an efter några minuter och når då Stockholm på ca 25 minuter. Därtill finns goda gång- och cykelvägar att tillgå som kommer att bevaras och förstärkas så att man på smidigast sätt ska kunna ta sig till Tumba, Salem och Rönninge.

Skola och barnomsorg

I närområdet uppförs just nu en grundskola (F-9) med förskoleverksamhet som beräknas stå klar år 2020. Planerad inflytt för förskoleverksamheten är januari 2020 och för grundskolan höstterminen 2020. I Tumba och Salem finns ett tiotal förskolor med flertalet avdelningar för barn i olika åldrar samt flertalet grundskolor som också erbjuder fritidshem och kan på så sätt underlätta vardagen. Till dessa är det goda och smidiga förbindelser både via kommunal- och biltrafik samt till viss del promenadstråk och cykelvägar. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

Området ligger beläget ca 2 kilometer från Tumba Centrum som har ett brett utbud av kommunikationer, matvarubutiker, shopping, systembolag, apotek och vidare erbjuds ett bra utbud av restauranger och caféer. Därtill finns både vårdcentral, tandläkare, banker, bibliotek och annat som uppfyller vardagens behov.