Stäng

Budgivning pågår

Sandstuguvägen 51, 1 tr upp

Sandstuguvägen 51, 1 tr upp / Botkyrka

 • Boarea: 65,3 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 3 rum
 • Byggnadsår: 2016
 • Avgift 3 730 Kr/mån
Kontakta mäklare för pris!
Såld
 • Trivsam öppen planlösning mot matplats och kök

  Trivsam öppen planlösning mot matplats och kök

 • Ljust, stilrent och välutrustat kök

  Ljust, stilrent och välutrustat kök

 • ... med optimala arbetsytor via fin bänkskiva

  ... med optimala arbetsytor via fin bänkskiva

 • Fina materialval och naturligt ljusinsläpp

  Fina materialval och naturligt ljusinsläpp

 • Fri vardering.jpg
 • objekt bild
 • Generös tillhörande matplats för ca 4-6 personer

  Generös tillhörande matplats för ca 4-6 personer

 • Fönster i två väderstreck och utgång till stor balkong

  Fönster i två väderstreck och utgång till stor balkong

 • Tilltagen och möbleringsbar balkong

  Tilltagen och möbleringsbar balkong

 • Stort och tilltaget vardagsrum

  Stort och tilltaget vardagsrum

 • ... som har plats för stora möblemang

  ... som har plats för stora möblemang

 • Väl tilltaget sovrum 1 med fint ljusinsläpp

  Väl tilltaget sovrum 1 med fint ljusinsläpp

 • ... med optimala förvaringslösningar via garderober

  ... med optimala förvaringslösningar via garderober

 • Generöst sovrum 2 med skjutdörrsgarderober

  Generöst sovrum 2 med skjutdörrsgarderober

 • Ljus och välkomnande hall/entré

  Ljus och välkomnande hall/entré

 • Stilren och helkaklad dusch/WC/tvätt

  Stilren och helkaklad dusch/WC/tvätt

 • ... med fina materialval och praktiska tvättmöjligheter

  ... med fina materialval och praktiska tvättmöjligheter

 • Översiktsbild på balkongen

  Översiktsbild på balkongen

 • Kvarnsjön sett från balkongen

  Kvarnsjön sett från balkongen

 • Översiktsbild på huset

  Översiktsbild på huset

 • Välkommen till Sandstuguvägen 51!

  Välkommen till Sandstuguvägen 51!

 • Översiktsbild på området

  Översiktsbild på området

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Ljus och välkomnande hall/entré med goda avhängningsytor för hatt- och skohylla. Hallen har direkt anslutning till bostadens sovrum, dusch/WC och vardagsrum. Vitmålade väggar och fint mörkt golv som är genomgående i hela bostaden.

 • KÖK

  Ljust, stilrent och tilltaget kök med öppen planlösning mot vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Köket går i vinkel och har optimala arbetsytor via en fin bänkskiva, varav en del med infälld dubbelho, engreppsblandare i mässing och ovan sitter både ett vädringsfönster som bidrar med naturligt ljusinsläpp, samt infällda spotlights. Resterande delar har matchande snyggt kakel ovan. Därtill finns mycket goda förvaringslösningar för redskap och servis via flertalet skåp och lådor. Vitvarorna i köket består av fullstor kyl (2020) och fullstor frys (2020), induktionshäll med spiskåpa ovan, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt diskmaskin. Vidare finns en tilltagen matplats intill fönster i olika väderstreck som har plats för matbord för ca 4-6 personer. Vitmålade väggar och snyggt mörkt golv.

 • VARDAGSRUM

  Stort och öppet vardagsrum i en härlig öppen planlösning som har plats för stora möblemang. Plats finns för soffor, mediautrusning och annan möblering som exempelvis vitrinskåp, bokhyllor eller vad som uppfyller behoven bäst. Flera fönster bidrar med ett fint ljusflöde tillsammans med balkongdörren i helglas som leder ut till den stora balkongen. Mörkt fint golv och vitmålade väggar.

 • BALKONG

  Stor och generös balkong i soligt läge som nås från vardagsrummet. Här finns plats för mindre loungemöblemang alternativt caféset om två stolar och ett bord. Trall på golv och snygga glasräcken

 • SOVRUM 1

  Väl tilltaget sovrum med god plats för dubbelsäng, sängbord och annan önskad möblering efter egen smak. Här finns mycket goda förvaringslösningar för säsongens alla klädkollektionerna via flera garderober. Ett fönster bidrar med ett naturligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och mörkt golv.

 • SOVRUM 2

  Bra storleksmässigt sovrum 2 som nås från hallen. Här finns plats för säng, sängbord och annan önskad sovrumsmöblering efter egen smak. Skjutdörrsgarderober underlättar mycket förvaring. Ett fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och mörkt fint golv.

 • DUSCH/WC/TVÄTT

  Direkt från hallen når man denna stilrena dusch/WC/tvätt som ger en känsla av vardagslyx. Här finns vägghängd WC, fin kommod med matchande spegelskåp ovan med integrerad belysning. Därtill finns en generös duschhörna med lyxig takdusch och handdukstork (el). För vardagens bestyr finns tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkyta och belysning ovan. Perfekt när man ska vika ihop de rentvättade kläderna. Dubbla överskåp underlättar förvaring. Här är väggarna helkaklade och på golvet ligger matchande klinkergolv. Golvvärme (el) säkerställer en god komfort och i taket sitter spotlights.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 4, hiss finns

Boarea

65,3 kvm, föreningens information

Antal rum

3 rum och Kök

Avgift

3 730 Kr/mån inkl. värme, VA och TV (basutbud)

Föreningens lägenhetsnummer

21104

Andelstal

Andel i föreningen: 1,92 %

Andel årsavgift: 1,92 %

Reparationsfond: 0 Sek

 • Förråd

  Förråd finns och hör till lägenheten.

 • Parkering

  Underliggande garage i två plan finns i föreningen med 120 p-platser och därtill finns ett antal utomhusparkeringar. Parkering hyrs då via Uttran Förvaltning AB vilka är de som tillhandahåller parkeringarna. Kostnad för garageplats är ca 750 kr/mån och markplats ca 375 kr/mån.

 • TV

  Fiber finns indraget och grundutbudet från Telia ingår i avgiften.

 • Internet

  Fiber från Botkyrka Stadsnät finns indraget. Besök https://zmarket.se/ för att se vad du kan beställa.

 • Gemensamma utrymmen

  I varje trapphus finns barnvagnsrum, cykelförråd och källarförråd. Därtill har föreningen ett gemensamt förråd för trädgårdsredskap m.m.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB04306

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2016

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk ventilation

Energideklaration

Utförd: 2020-12-10. Energiprestanda, primärenergital: 91 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

Brf Lillstugan 1, Kvarnsjön, Uttran

Bra att veta om föreningen

Föreningen består av 79 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och fördelar sig på 3 hus med adresserna Sandstuguvägen 49-53 och färdigställdes 2016. Lägenheterna fördelar sig på storlekarna 1-3 rum och kök. Inga större underhåll är planerade de närmsta åren då husen stod färdiga 2016. Föreningens gemensamma utrymmen består av barnvagnsrum, cykelrum, och källarförråd. Därtill har föreningen ett gemensamt förråd för trädgårdsredskap mm. Fiber finns indraget, och ett underliggande garage i två plan finns med 120 p-platser och ett antal utomhusparkeringar som förvaltas av Uttran Förvaltning AB. Kostnad för garageplats är 750 kr/mån och markplats 375 kr/mån.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

HUSHÅLLSEL
Ca 4 500 kr (ca 375 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 3 000 kr (ca 250 kr/mån)

TOTALT
Ca 7 500 kr (ca 625 kr/mån)

Kommentar: Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på vanor, hur många familjemedlemmar man är och vilka avtal man tecknar.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Här bor du i ett lugnt område med blandad bebyggelse av både villor och flerfamiljshus. Fantastisk omgivning med både Kvarnsjön och sjön Uttran ett stenkast bort, härliga promenadstråk och närhet till Tumba C och E4/E20.

Kommunikationer

I anslutning till området finns två busshållplatser där linjerna 725 och 715 trafikerar. Buss 725 trafikerar mellan Tumba station, Salem och Rönninge med täta avgångar under rusningstrafiken och buss 715 som avgår från Vattravägen trafikerar till Solbo där matvarubutik finns. Även nattbuss till och från Stockholm och Södertälje trafikerar här både under vardagar och helger. Från Tumba och Rönninge avgår pendeltåg mot Stockholm C och Södertälje C med gott om anslutningar till olika destinationer på vägen. Pendeltågstationerna har även pendelparkeringar med över 100 platser vardera för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeltåget. Är man bilburen dagligen så når man smidigt E4:an efter några minuter och når då Stockholm på ca 25 minuter. Därtill finns goda gång- och cykelvägar att tillgå som kommer att bevaras och förstärkas så att man på smidigast sätt ska kunna ta sig till Tumba, Salem och Rönninge.

Skola och barnomsorg

I nästan direkt anslutning till Sandstuguvägen ligger Jensens förskola/skola som öppnade för förskoleverksamhet i januari 2020 och grundskolan öppnade i augusti 2020 och tar emot elever i årskurserna F-9. I Tumba och Salem finns ett tiotal förskolor med flertalet avdelningar för barn i olika åldrar samt flertalet grundskolor som också erbjuder fritidshem och kan på så sätt underlätta vardagen. Till dessa är det goda och smidiga förbindelser både via kommunal- och biltrafik samt till viss del promenadstråk och cykelvägar. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

Området ligger beläget ca 2 kilometer från Tumba Centrum som har ett brett utbud av kommunikationer, matvarubutiker, shopping, systembolag, apotek och vidare erbjuds ett bra utbud av restauranger och caféer. Därtill finns både vårdcentral, tandläkare, banker, bibliotek och annat som uppfyller vardagens behov. Bara ett stenkast från bostaden finns också en närlivs-butik, restaurang och frisörsalong som underlättar vardagen.