Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt
2 600 000:- 2 2019-01-09 12:33
2 550 000:- 1 2019-01-09 12:26
2 500 000:- 2 2019-01-09 11:08
2 475 000:- 1 2019-01-07 18:08


Spannarpsgränd 8

Östberga / Älvsjö - Spannarpsgränd 8 / Stockholm

 • Boarea: 75 kvm
 • Byggnadstyp: Flerfamiljshus
 • Rum: 3 rum
 • Byggnadsår: 2006
 • Avgift 5 182 Kr/mån
Kontakta mäklare för pris!
Såld
 • Stort och ljust kök med matplats intill dubbla fönster

  Stort och ljust kök med matplats intill dubbla fönster

 • Detaljbild

  Detaljbild

 • Väl tilltaget vardagsrum med flertalet fönster i två väderstreck

  Väl tilltaget vardagsrum med flertalet fönster i två väderstreck

 • ... och ansluter sig till den stora balkongen

  ... och ansluter sig till den stora balkongen

 • Fri vardering.jpg
 • ... och ligger i en öppen och luftig planlösning mot köket

  ... och ligger i en öppen och luftig planlösning mot köket

 • Fantastiskt ljusflöde via flertalet fönster

  Fantastiskt ljusflöde via flertalet fönster

 • Generöst tilltagen och inglasad balkong

  Generöst tilltagen och inglasad balkong

 • objekt bild
 • objekt bild
 • Stort och generöst sovrum 1 med fint ljusinsläpp

  Stort och generöst sovrum 1 med fint ljusinsläpp

 • Stort och tilltaget sovrum 2

  Stort och tilltaget sovrum 2

 • ... med dubbla fönster

  ... med dubbla fönster

 • Väl tilltagen och helkaklad dusch/WC/tvätt

  Väl tilltagen och helkaklad dusch/WC/tvätt

 • Ljus och välkomnande hall/entré

  Ljus och välkomnande hall/entré

 • ... som sammankopplar alla rum i bostaden

  ... som sammankopplar alla rum i bostaden

 • objekt bild
 • Välkommen till Spannarpsgränd 8!

  Välkommen till Spannarpsgränd 8!

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Trivsam och välkomnande hall/entré som sammankopplar alla rum i bostaden. Här finns god plats för hatt- och skohylla direkt till höger och därtill ansluter sig en klädkammare som underlättar ytterligare förvaring. Plats finns för annan möblering efter egna behov. Ljust målade väggar och ekparkettgolv.

 • KÖK

  Direkt från hallen når man detta generösa och ljusa kök som ligger i en härlig öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns goda arbetsytor via bänkskiva som har en rostfri del med dubbelho och engreppsblandare. Ovan sitter kakel och belysning. Vidare finns mycket goda förvaringslösningar via flertalet skåp, lådor och skafferi med vita fronter och kromade handtag. Vitvarorna består av kombinerad kyl/frys, spis med glaskeramikhäll och spisfläkt ovan samt integrerad diskmaskin. Därtill finns en god matplats intill dubbla fönster som rymmer matgrupp för ca 6 personer. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

 • VARDAGSRUM

  I en öppen och luftig planlösning mot köket finns detta generösa vardagsrum som inbjuder till socialt umgänge. Här finns plats för stor soffgrupp, mediautrustning och annat möblemang efter egna behov. Härifrån når man också den generösa balkongen. Vardagsrummet får ett fantastiskt ljusflöde via flertalet fönster i två väderstreck och balkongdörren i helglas. Ljust målade väggar och parkettgolv i ek.

 • BALKONG

  Från vardagsrummet når man denna generöst tilltagna balkong som nås från vardagsrummet. Balkongen som delvis är inglasad har plats för möblemang som exempelvis caféset om två stolar och ett bord eller mindre loungemöblemang.

 • SOVRUM 1

  Stort och tilltaget sovrum 1 som nås direkt från hallen. Här finns god plats för stor dubbelsäng och sängbord. Vidare ryms annat möblemang efter behov som garderob eller byrå till förvaring. Dubbla fönster släpper in naturligt ljus. Ljust målade väggar och ekparkettgolv.

 • SOVRUM 2

  Väl tilltaget sovrum 2 som nås från hallen. Här finns plats för säng och sängbord. Därtill finns plats för exempelvis garderob till förvaring, skrivbord och bokhylla för arbete och studier eller annat efter vad som uppfyller behoven. Dubbla fönster genererar fint ljusinsläpp. Ljust målade väggar och ekparkettgolv.

 • DUSCH/WC/TVÄTT

  Direkt från hallen når man denna stora och helkaklade dusch/WC/tvätt. Här finns WC, handfat med spegelskåp och belysning ovan. Därtill finns en god duschhörna bakom duschvägg i glas och vidare en god tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Ovan dessa finns en god bänkyta samt överskåp som underlättar förvaring av badlakan och handdukar. Helkaklade väggar och klinkergolv.

 • KLÄDKAMMARE

  I hallen finns en god klädkammare att tillgå som underlättar förvaring. Här kan man inreda med klädstänger och hyllplan för att organisera klädkollektionerna.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 4, hiss finns

Boarea

75 kvm, föreningens information

Antal rum

3 rum och Kök

Avgift

5 182 Kr/mån inkl värme, VA + 155 kr för bredband och TV-basutbud

Föreningens lägenhetsnummer

1724

Andelstal

Andel i föreningen: 1,93 %

 • Förråd

  Ett förråd finns och hör till lägenheten.

 • Parkering

  Finns att hyra för ca 300 kr/mån. Separat kö tillämpas.

 • Kabel-TV

  Basutbud via Comhem ingår i det obligatoriska tillägget om 155 kr/mån.

 • Internet

  Fiber via Bredbandsbolaget (Telenor). Ingår i det obligatoriska tillägget om 155 kr/mån.

 • Gemensamma utrymmen

  Föreningen har en övernattningslägenhet man kan hyra för ca 200 kr/dygn. Barnvagnsrum finns.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB04032

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerfamiljshus

Byggnadsår

2006

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk

Energideklaration

Utförd: 2009-02-10. Energiprestanda: 127 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

Brf Årsta Backe

Bra att veta om föreningen

Föreningen består av totalt 56 bostadsrätter och en mindre uthyrningslägenhet som uppfördes av JM under 2006. Totalt finns också 43 öppna parkeringsplatser som kostar ca 300 kr/mån. I dagsläget är inga reparationer, ombyggnader eller avgiftshöjningar planerade. Barnvagnsrum och förråd finns att tillgå. Besök gärna föreningens informativa hemsida: https://brfarstabacke.nu/

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRS- OCH MÅNADSBASIS

HUSHÅLLSEL
Ca 4 800 kr (ca 400 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 1 700 kr (ca 142 kr/mån)

TOTALT
Ca 6 500 kr (542 kr/mån)

KOMMENTAR
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Östberga är ett område som ligger för sig själv med närhet till Stockholms innerstad. Här finns en stor lekplats som sommartid även har en utomhuspool. Området angränsar till fin grönskande natur som bjuder på fina strövområden. En kort promenad bort ligger Årstafältet med golfbana och Driving Range där den golfintresserade kan träna på svingen, goda picknickmöjligheter intill vattnet och ett trevligt koloniområde. I området finns också spontanidrottsplats och utegym. Ett nytt område planeras på Årstafältet som kommer förses med nya bostäder och service. För mer information om detta, se kommunens hemsida: https://vaxer.stockholm.se/omraden/arstafaltet/

Kommunikationer

I området finns bra kommunikationer med busshållplatser på gångavstånd där bussar avgår mot bl.a. Årstaberg, Gullmarsplan och Liljeholmen. I Årstaberg ansluter även pendeln med avgångar mot Södertälje C, Stockholms C och Märsta m.fl. Här ansluter sig också tvärbanan. Flera gång- och cykelvägar till Liljeholmen och Stockholms C samt Kungens kurva nås smidigt med bil efter ca 10 minuter. I framtiden är det även planerat att Östberga ska förses med en egen tunnelbanestation.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns förskola Ädelstenen, Sylvester och Treklövern. Samtliga förskolor ligger på bekväma avstånd. Grundskolor i området är Östbergaskolan (F-6) och Sjöängsskolan (F-9) som nås efter en kort promenad eller via en kort busstur. Båda skolorna erbjuder även fritids. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: http://www.stockholm.se/ForskolaSkola/

Affärer och annan service

I närområdet, på promenadavstånd finns livsmedelsbutik, restaurang och café, snabbmatsrestaurang, frisörsalong, kiosk samt vårdcentral med apotek. För ytterligare butiker och service så nås Liljeholmens galleria efter ca 5 minuter med bil. Här finner du ett stort utbud av välkända butiker, flertalet restauranger och caféer samt mycket mer.