Stäng

Budgivning pågår

Tant Bruns väg 23
Nyproduktion

Sandstugan-Kvarnsjön - Tant Bruns väg 23 / Botkyrka

 • Boarea: 203 kvm
 • Tomtarea: 664 kvm
 • Byggnadstyp: 2-plansvilla
 • Rum: 7 rum varav 5 sovrum
 • Byggnadsår: 2021
Kontakta mäklare för pris!
Såld
 • Villa Rånö (exempelbild på hur villan kommer se ut)

  Villa Rånö (exempelbild på hur villan kommer se ut)

 • Villa Rånö (exempelbild på hur villan kommer se ut)

  Villa Rånö (exempelbild på hur villan kommer se ut)

 • Villa Rånö (exempelbild på hur villa Rånö kommer se ut)

  Villa Rånö (exempelbild på hur villa Rånö kommer se ut)

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • ENTRÉPLAN

 • HALL/ENTRÉ

  Den stilrena och inbjudande hallen ger ett varmt välkomnande till både boende och gäster med en genomgående vardagslyx-känsla redan i dörröppningen. Hallen sträcker sig in i bostaden som en passage och har plats för önskad möblering efter egen smak. Jackor och skor hängs smidigt upp i hallens första del där en diskret avhängningsdel finns att tillgå. På golvet ligger stora snygga klinkerplattor från Bricmate som sedan övergår till vacker vitlaserad ekparkett. Vattenburen golvvärme säkerställer en god komfort och väggarna samt tak är målade i en rogivande kulör.

 • KÖK

  Från hallen når man detta fantastiska kök som definitivt kommer uppfylla kockens kulinariska drömmar. Köket är placerat i en öppen planlösning med stora sociala ytor och generösa fönsterpartier i flera väderstreck ger ett fantastiskt ljusflöde och bidrar med en känsla av luft och rymd. Det stilrena köket kommer från Marbodal med luckor Arkitekt Plus Sand och har goda arbetsytor via snygg bänkskiva i kalksten med underlimmad dubbelho, engreppsblandare från Tapwell och ovan sitter matchande stänkskydd. Till förvaring finns gott om skåp och lådor med släta fronter och snygga läderlindade handtag där allt från redskap, servis och finporslinet får plats. Vitvarorna i köket kommer från Siemens, är i rostfritt utförande och består av fullstor kyl och fullstor frys, extra bred induktionshäll som är placerad på en matchande köksö med takfläkt ovan, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. På golvet ligger fint vitlaserat ekparkettgolv med vattenburen golvvärme som säkerställer en god komfort och målade väggar och tak i samma behagliga kulör.

 • MATPLATS

  I en öppen och trivsam planlösning mot köket ligger denna generösa del som lämpar sig perfekt och kanske faller naturligt att använda som matplats. Här finns plats för ett rejält salongsbord som underlättar vid familjära tillställningar och vidare inryms exempelvis vitrin- och barskåp där de finaste glasen och de högklassiga dryckerna kan förvaras. Här avnjuts middagen intill rejäla fönsterpartier som bidrar med ett fantastiskt ljusflöde. Vitlaserad snygg ekparkett med vattenburen golvvärme och målade väggar och tak i samma matchande kulör.

 • VARDAGSRUM

  Stort och fint vardagsrum som verkligen inbjuder till socialt umgänge och har plats för större önskad möblering som exempelvis soffgrupp, soffbord och mediautrustning. Vardagsrummet ligger i en delvis öppen planlösning mot köket med en mindre avskiljande vägg emellan där TV:n smidigt kan sättas upp. Dubbla altandörrar i helglas leder ut till den stenlagda uteplatsen och ett rejält fönsterparti i annat väderstreck bidrar med ett fortsatt fint ljusflöde. Målade väggar/tak i samma rogivande kulör och samma fina ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

 • SOVRUM 1

  Från hallen når man detta väl tilltagna och rogivande sovrum med fönster som bidrar med ett naturligt ljusflöde. Här finns plats för säng, sängbord och annan önskad möblering som exempelvis skrivbord för arbete eller studier. Vidare finns en garderob som underlättar förvaring av klädkollektionerna. Vitlaserad ekparkett på golv med vattenburen golvvärme och matchande målade väggar och tak i samma kulör.

 • DUSCH/WC

  Från hallen når man denna mycket stilrena dusch/WC som verkligen ger en känsla av vardagslyx. Väggar och golv är beklädda med stora snygga kakelplattor från Bricmate och golvvärme säkerställer en god komfort. Den snygga badrumsinredningen består av WC, handdukstork, tvättställ med snygg blandare från Tapwell och ovan sitter matchande badrumsspegel med belysning. Därtill finns en generös duschhörna med duschväggar i klarglas samt ett högskåp med plats för exempelvis handdukar och badlakan. Ett mindre fönster bidrar med ett naturligt ljusflöde och i taket sitter infällda spotlights.

 • TVÄTTSTUGA

  För att underlätta vardagens bestyr så finns denna väl tilltagna tvättavdelning som nås från hallen. Här finns tvättmaskin och torktumlare som kommer från Siemens och ovan finns en snygg bänkskiva där de rentvättade kläderna kan vikas och annat arbete kan utföras. En nedfälld ho med engreppsblandare finns också att tillgå och ovan bänkytorna finns överskåp som underlättar förvaring tillsammans med en garderob och ett städskåp som kommer från Marbodal. Här finns också värmepannan bakom en praktisk skjutdörr och en groventré som är väldigt praktiskt när barnen kommer hem med blöta kläder. På golvet ligger snyggt klinkergolv från Bricmate med härlig vattenburen golvvärme och målade väggar i en matchande kulör.

 • ÖVRE PLAN

 • ALLRUM

  När man kommer upp till övre plan via den snygga trappan så möter man detta generösa och sociala allrum som sammankopplar alla rum och bjuder på ett fint ljusflöde via tre stora fönsterpartier med fönsterbänkar i kalksten. Rummet lämpar sig perfekt som ett privatare alternativ till entréplanets representativa ytor. Möblera som ett tv-rum för myskvällarna eller varför inte som ett sällskapsrum för familjens yngre medlemmar? Snyggt målade väggar och tak i samma kulör samt vackert vitlaserat ekparkettgolv.

 • MASTER BEDROOM

  Från allrummet på övre plan når man detta fantastiska Master bedroom med ett imponerande badrum en-suite som genomsyras av en modern design. Här finns en snygg och väldigt praktisk garderobslösning i en nisch som är placerad nästan i rummets mitt och har plats för allt från klänningar och kostymer till träningskläder och accessoarer. En rejäl dubbelsäng kan placeras framför denna garderobsnisch och ger en harmonisk utsikt mot härlig natur via ett rejält fönsterparti. Ytterligare två fönster finns i olika väderstreck och bidrar med ett fint ljusflöde. På golvet ligger snygg vitlaserad ekparkett och målade väggar och tak i samma behagliga kulör.

 • BADRUM EN-SUITE

  Fantastiskt badrum en-suite med gedigen hotell-känsla och mycket stilrena materialval. Här finns WC, stor kommod med handfat och ovan sitter matchande spegel med bakomliggande LED-belysning. Vidare finns ett fantastiskt badkar att koppla av i och en avskild generös duschhörna med takdusch från Tapwell och snygga handdukstorkar. Ett fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp och i taket sitter infällda spotlights. Väggar och golv är beklädda med snygga kakelplattor från Bricmate och golvvärme (el) bidrar med en god komfort.

 • SOVRUM 3

  Generöst sovrum 3 som har plats för säng, sängbord och annan möblering som uppfyller ens behov. Ett fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp. Snygga målade väggar och tak i samma behagliga kulör och vackert vitlaserat ekparkettgolv.

 • SOVRUM 4

  Även detta sovrum är generöst tilltaget och kan inredas som sovrum, kontor eller vad som uppfyller behoven bäst. Plats finns för både säng, sängbord och exempelvis skrivbord och bokhyllor. Fönster i två väderstreck bidrar med naturligt ljusinsläpp. Målade väggar och golv i samma fina kulör och vackert vitlaserat ekparkettgolv.

 • SOVRUM 5

  Bra storleksmässigt sovrum 5 på övre plan med fönster i två väderstreck som ger ett naturligt ljusflöde. Här finns plats för säng, sängbord och annan önskad möblering. För att underlätta förvaring finns plats för garderob om inte klädkammaren som finns vägg i vägg inte har plats över. Målade väggar och tak i samma nyans samt vackert vitlaserat ekparkettgolv.

 • KLÄDKAMMARE

  I anslutning till sovrummen på övre plan så finns denna väl tilltagna och generösa klädkammare där familjemedlemmarnas klädkollektioner får plats. Hyllplan och klädstänger underlättar organiseringen och plats finns för exempelvis byråer för att underlätta organiseringen ytterligare. Ett fönster bidrar med fint ljusinsläpp. Målade väggar tak i samma kulör och vackert vitlaserat ekparkettgolv.
  Denna klädkammare kan bli en dusch/WC om man önskar detta tillval. Samma höga standard som övriga badrum erbjuds. Tillvalskostnaden hamnar på 125 000 kr. Skulle klädkammaren redan vara färdigbyggd tillkommer ytterligare 25 000 kr i kostnader för att skapa denna dusch/WC.

Allmänt

Upplåtelseform

Friköpt

Fastighetsbeteckning

Hattstugan 20 ,Botkyrka, Skattesats: 32,48 %

Taxeringskod

210 , Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsvärde

Totalt 1 268 000 kr varav byggnad 0 kr (Taxeringsår 2018)

Planbestämmelser

Detaljplan Vattenskyddsområde

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten och avlopp

Tomt

664 m² (friköpt)
Tomten kommer vara färdigplanerad med gräs och infarten kommer att vara grusad.

Servitut etc.

Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Hattstugan GA:1 ändamål: Vägar, Vattenförsörjning, Elledningar och/eller belysning, Gemensamhetsanläggning: Botkyrka Hattstugan GA:3 ändamål: Avloppsanläggning

 • Uteplats

  Stor stenlagd uteplats i soligt läge som nås via dubbla altandörrar från vardagsrummet. Här finns plats för utemöblemang som matgrupp, loungemöblemang, solstolar och grillen. Perfekt för soldyrkaren eller när man vill bjuda in till grillkvällar.

 • Parkering

  Två parkeringsplatser finns i anslutning till huset.

 • Pantbrev

  Uttagna pantbrev om 1 250 000 kr ingår vid köp. Säljarna reserverar sig för ytterligare uttagande av pantbrev och kostnaden för dessa upp till
  2 500 000 kr som självklart tillfaller köpare utan kostnad på tillträdesdagen.

 • TV

  Fiber via Botkyrka Stadsnät finns indraget. Beställning görs via deras tjänsteportal: zmarket.se

 • Internet

  Fiber via Botkyrka Stadsnät finns indraget. Beställning görs via deras tjänsteportal: zmarket.se

 • Kommunal avgift

  Fastigheten är befriad från fastighetsskatt de kommande 15 åren då det är nybyggt.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse. Preliminärt tillträde är beräknat till juli 2021.

Referensnummer

MB04281

BYGGNADSFAKTA

Boarea

203 kvm, säljarens information

Antal rum

7 rum varav 5 sovrum

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2021

Byggnadssätt

 • Stomme: Trä
 • Bjälklag: Trä
 • Grundläggning: Platta på mark
 • Tak: Papp
 • Fasad: Trä
 • Utvändig plåt: Lackerad plåt
 • Fönster: 3-glas

Uppvärmning

Frånluftvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Ej utförd ännu.

DRIFTKOSTNADER

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

UPPVÄRMNING AV VILLA & VARMVATTEN
Ca 12 780 kr (ca 1 065 kr/mån)

HUSHÅLLSEL
Ca 7 500 kr (ca 625 kr/mån)

VATTEN & AVLOPP
Ca 3 000 kr (ca 250 kr/mån)

SOPHÄMTNING
Ca 2 821 kr (ca 235 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 5 500 kr (ca 458 kr/mån)

TOTALT
Ca 31 601 kr (ca 2 633 kr/mån)

Kommentar: Uppgifterna är uppskattade då villan ännu inte är bebodd. Man bör ta i beaktning att uppgifterna kan skilja sig beroende på antal familjemedlemmar, olika vanor och vilka avtal man tecknar.
Utöver detta tillkommer en samfällighetsavgift avseende vägunderhåll, snöröjning och belysning i området som ännu inte är fastställd. Mer info om detta kommer.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Varmt välkommen till Sandstugan- ett relativt nytt och spännande område invid Kvarnsjön som är under expansion och kommer bli Botkyrkas nya idyll. Området kommer främst att präglas av naturen som närmsta granne och formas efter tre karaktärer – skog, trädgård och park. Kvarteret Hattstugan och Tant Bruns väg ligger belägen i områdets västra del. En trivsam och barnvänlig återvändsgata med ca 30 fina villatomter.

Kommunikationer

I anslutning till området finns både busshållplatsen Sandstugan där busslinjen 725 trafikerar bl.a. Rönninge station samt busshållplatsen Tumba Bruksmuseum där 725:an trafikerar Tumba station. Från Tumba och Rönninge avgår pendeltåg mot Stockholm C och Södertälje C med gott om anslutningar till olika destinationer på vägen. Pendeltågstationerna har även pendelparkeringar med över 100 platser vardera för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeltåget. Är man bilburen dagligen så når man smidigt E4:an efter några minuter och når då Stockholm på ca 25 minuter. Från Tant Bruns väg når man busshållplatserna efter promenad om ca 5-10 minuter. Därtill finns goda gång- och cykelvägar att tillgå som kommer att bevaras och förstärkas så att man på smidigast sätt ska kunna ta sig till Tumba, Salem och Rönninge.

Skola och barnomsorg

I nästan direkt anslutning till Tant Bruns väg ligger Jensens förskola/skola som öppnade för förskoleverksamhet i januari i år och grundskolan öppnade i augusti och tar emot elever i årskurserna F-9. I Tumba och Salem finns ett tiotal förskolor med flertalet avdelningar för barn i olika åldrar samt flertalet grundskolor som också erbjuder fritidshem och kan på så sätt underlätta vardagen. Till dessa är det goda och smidiga förbindelser både via kommunal- och biltrafik samt till viss del promenadstråk och cykelvägar. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

I närområdet finns en nyligen öppnad närlivs-butik som underlättar vardagen och är perfekt om man bara behöver några få varor. Därtill finns en restaurang samt en frisörsalong. Detta finns på Elsa Beskows Torg, bara någon minut bort från Tant Bruns väg. För ett bredare utbud så finns flera centrum och handelsplatser på behöriga avstånd. Tumba Centrum (ca 2 km bort) har ett brett utbud av kommunikationer, matvarubutiker, shopping, systembolag, apotek och vidare erbjuds ett bra utbud av restauranger och caféer. Därtill finns också de större handelsplatserna som Kungens Kurva, Botkyrka Handelsplats och Skärholmen C som är mycket goda alternativ och erbjuder all tänkbar service, shopping och nöjen.