Stäng

Budgivning pågår

Tant Gredelins väg 32B
Nyproduktion

Uttran - Sandstugan - Tant Gredelins väg 32B / Botkyrka

 • Boarea: 41 kvm
 • Byggnadstyp: Bostadsrätt
 • Rum: 2 rum
 • Byggnadsår: 2018
 • Avgift 1 845 Kr/mån
Kontakta mäklare för pris!
Såld
 • Stilfullt och ljust kök med matplats och utgång till uteplats

  Stilfullt och ljust kök med matplats och utgång till uteplats

 • Bra arbetsytor och förvaring

  Bra arbetsytor och förvaring

 • ... med vitvaror i rostfritt utförande

  ... med vitvaror i rostfritt utförande

 • Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

  Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

 • Fri vardering.jpg
 • ... som inrymmer både soffa och matbord

  ... som inrymmer både soffa och matbord

 • Mycket tilltagen och ljus hall/entré med bra förvaring

  Mycket tilltagen och ljus hall/entré med bra förvaring

 • Stort och ljust sovrum med fönster i två väderstreck

  Stort och ljust sovrum med fönster i två väderstreck

 • Stilren och helkaklad dusch/WC/tvätt

  Stilren och helkaklad dusch/WC/tvätt

 • ... med fina material och praktiska tvättmöjligheter

  ... med fina material och praktiska tvättmöjligheter

 • objekt bild
 • Vy ovanifrån på enheterna

  Vy ovanifrån på enheterna

 • Mellan förråd och byggnad

  Mellan förråd och byggnad

 • objekt bild
 • objekt bild
 • objekt bild

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Från en fin stenbelagd gång når man denna ljusa och stilrena hall/entré. Här ligger snyggt klinkergolv med vattenburen golvvärme för att sedan övergå till mattlackad parkett i ek. Väggarna är vitmålade och ett fönster intill ytterdörren släpper in naturligt ljus. Goda ytor finns för hatt- och skohylla och två garderober hjälper till med ytterligare förvaring. Hallen sträcker sig vidare som en passage och på så sätt sammankopplar alla rum i bostaden.

 • KÖK

  Från hallens passage når man detta generöst tilltagna kök/vardagsrum som ligger i en öppen och luftig planlösning som skapar massor av rymd och inbjuder till socialt umgänge. Köket är utrustat med en snygg bänkskiva som utgör goda arbetsytor och har en stor rostfri ho med engreppsblandare. Ovan sitter matchande stänkskydd och belysning. Förvaringslösningarna för redskap och servis är goda med flertalet skåp och lådor som har vita släta fronter med matchande kromade handtag. Vitvarorna består av kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt induktionshäll med inbyggd spisfläkt ovan.

 • VARDAGSRUM

  I den öppna och tilltalande planlösningen mot köket ligger det ljusa vardagsrummet som rymmer både soffa, soffbord och mediautrustning. Därtill finns plats för mindre matgrupp för ca 4 personer och annat möblemang efter vad som uppfyller behoven bäst. Fantastiska ljusförhållanden via dubbla fönster samt från altandörren som är i helglas och leder ut till den trivsamma uteplatsen. Vitmålade väggar och snygg mattlackad parkett i ek på golv med vattenburen golvvärme.

 • SOVRUM

  Stort och generöst sovrum som nås från hallens passage och direkt från vardagsrummet. Här ryms stor dubbelsäng samt sängbord och vidare ryms annan förvaring efter vad som uppfyller behoven bäst. En garderob finns att tillgå och underlättar förvaring. Fönster i två väderstreck släpper in naturligt ljus. Vitmålade väggar och snyggt parkettgolv i ek med vattenburen golvvärme.

 • DUSCH/WC/TVÄTT

  I direkt anslutning från hallen når man denna stilrena och helkaklade dusch/WC/tvätt. Här finns WC, fin kommod med handfat samt spegelskåp med belysning ovan. Därtill finns en god duschhörna med invikbara dörrar i glas och handdukstork. För vardagens bestyr finns tvättmaskin och torktumlare att tillgå. Ovan finns en god bänkyta samt belysning som underlättar arbetet av den rena tvätten samt väggfasta överskåp som underlättar förvaring. Ett stort fönster släpper in rikligt med ljus. På golvet ligger snyggt klinkergolv med vattenburen golvvärme och som är matchat med vita helkaklade väggar.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Boarea

41 kvm, föreningens information

Antal rum

2 rum och Kök

Avgift

1 845 Kr/mån inkl parkeringsplats och TV (basutbud)

Föreningens lägenhetsnummer

32B

Andelstal

Andel i föreningen: 1,66 %

 • Uteplats

  Tilltagen och stenbelagd uteplats i soligt sydvästligt läge med god plats för matgrupp och solstolar.

 • Förråd

  I direkt anslutning till bostaden finns ett förråd om ca 5 m² som hör till lägenheten och underlättar mycket förvaring. Perfekt att förvara cyklar, stolsdynor och annat i.

 • Parkering

  En parkeringsplats finns i direkt anslutning till huset och ingår i avgiften.

 • TV

  Fiber-TV via Botkyrka stadsnät finns indraget. Basutbud ingår i avgiften.

 • Internet

  Fiber via Botkyrka stadsnät finns indraget.

 • Bra att veta

  Föreningen debiterar bostadsinnehavaren för sin faktiska förbrukning av hushållsel samt en schablonsumma för värme och varmvatten. Avläsning sker en gång per år.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse. Snabbt tillträde möjligt men inget krav.

Referensnummer

MB04035

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Bostadsrätt

Byggnadsår

2018

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme via frånluftvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Ej utförd ännu.

Föreningsinformation

Förening

Brf Sommarstugan

Bra att veta om föreningen

Brf Sommarstugan består av 39 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och fördelar sig på 13 tvåbostadshus respektive 13 studiohus med byggår 2019. Tvåbostadshusen (som benämns som parhus) inrymmer 2 lägenheter varav en om 129 m² fördelat på 6 rum och kök i två plan, samt en om 41 m² fördelat på 2 rum och kök i ett plan. Studiohusen utgör en lägenhet om 20 m² med tillhörande loft om 14 m². Till dessa hör parkeringsplatser och separat förråd om ca 5 m² i direkt anslutning till bostaden. Från 1 oktober 2019 sänkte föreningen dessutom avgifterna med 11%. Besök gärna föreningens hemsida: https://brfsommarstugan.se/

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

UPPVÄRMNING AV LGH & VATTEN
Ca 3 075 kr (ca 256 kr/mån)

VATTEN
Ca 1 082 kr (ca 90 kr/mån)

HUSHÅLLSEL
Ca 3 600 kr (ca 300 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 2 000 kr (ca 167 kr/mån)

TOTALT
Ca 9 757 kr (ca 813 kr/mån)

Kommentar:
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Då fast pris tillämpas sker ingen budgivning.

Om området

Allmänt

Varmt välkommen till detta relativt nya och spännande område invid Kvarnsjön som är under expansion och kommer bli Botkyrkas nya idyll. Området kommer främst präglas av naturen som närmsta granne och formas efter tre karaktärer - skog, trädgård och park. Brf Sommarstugan ligger belägen i nordöstra delen av området, närmare bestämt på Tant Gredelins väg som är en lugn och trivsam gata. Bakom hela projekteringen står Liljestrand Fastigheter som är en stor trygg aktör.

Kommunikationer

I anslutning till området finns två busshållplatser där linjerna 725 och 715 trafikerar. Buss 725 trafikerar mellan Tumba station, Salem och Rönninge med täta avgångar under rusningstrafiken och buss 715 som avgår från Vattravägen trafikerar till Solbo där matvarubutik finns. Även nattbuss till och från Stockholm och Södertälje trafikerar här både under vardagar och helger. Från Tumba och Rönninge avgår pendeltåg mot Stockholm C och Södertälje C med gott om anslutningar till olika destinationer på vägen. Pendeltågstationerna har även pendelparkeringar med över 100 platser vardera för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeltåget. Är man bilburen dagligen så når man smidigt E4:an efter några minuter och når då Stockholm på ca 25 minuter. Därtill finns goda gång- och cykelvägar att tillgå som kommer att bevaras och förstärkas så att man på smidigast sätt ska kunna ta sig till Tumba, Salem och Rönninge.

Skola och barnomsorg

I närområdet uppförs just nu en grundskola (F-9) med förskoleverksamhet som beräknas stå klar år 2020. Planerad inflytt för förskoleverksamheten är januari 2020 och för grundskolan höstterminen 2020. I Tumba och Salem finns ett tiotal förskolor med flertalet avdelningar för barn i olika åldrar samt flertalet grundskolor som också erbjuder fritidshem och kan på så sätt underlätta vardagen. Till dessa är det goda och smidiga förbindelser både via kommunal- och biltrafik samt till viss del promenadstråk och cykelvägar. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

Området ligger beläget ca 2 kilometer från Tumba Centrum som har ett brett utbud av kommunikationer, matvarubutiker, shopping, systembolag, apotek och vidare erbjuds ett bra utbud av restauranger och caféer. Därtill finns både vårdcentral, tandläkare, banker, bibliotek och annat som uppfyller vardagens behov.