Stäng

Budgivning pågår

Bokbindarvägen 28, 1tr upp

Hägerstensåsen - Bokbindarvägen 28, 1tr upp / Stockholm

 • Boarea: 39 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 2 rum
 • Byggnadsår: 1939
 • Avgift 2 693 Kr/mån
Kr 2 495 000SOM UTGÅNGSPRIS
Till salu

Charmig och varsamt renoverad 2:a i fridfullt område

Nu finns chansen att förvärva denna otroligt charmiga tvåa om 39 m² som varsamt renoverats och har nya ljusa ytskikt med vitmålade väggar och nylagt snyggt golv som är genomgående i hela lägenheten. Generös takhöjd ger en känsla av luft och rymd.

De välplanerade kvadratmetrarna erbjuder ett charmigt och praktiskt kök med ljusa fronter och med ny diskbänk respektive ny kyl/frys, ett väl tilltaget vardagsrum med plats för större möblemang och fint ljusflöde. Utgång till en trivsam och skyddad balkong som vetter mot grönska och inbjuder till att avnjuta morgonkaffet utomhus.

Vidare finns ett mysigt sovrum med naturligt ljusflöde som inrymmer dubbelsäng och ett helkaklat badrum med både badkar och fönster. Ljus och välkomnande hall/entré med optimala förvaringslösningar via flera inbyggda garderober med överskåp. På källarplan finns ett förråd som hör till lägenheten likväl en tvättstuga som underlättar vardagens bestyr.

Här bor du i ett lugnt och fridfullt område med närhet till ypperliga kommunikationer med promenadavstånd till både buss och T-bana. Matvarubutiker och flera trevliga restauranger finns inom bekväma avstånd som underlättar vardagen och för den bilburne är man snabbt ute på E4:an.

Varmt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post
 • Trivsam balkong som vetter mot grönska

  Trivsam balkong som vetter mot grönska

 • Charmigt kök med naturligt ljusinsläpp

  Charmigt kök med naturligt ljusinsläpp

 • ... och med ny kyl/frys

  ... och med ny kyl/frys

 • Det charmiga köket sett från hallen

  Det charmiga köket sett från hallen

 • Fri vardering.jpg
 • objekt bild
 • Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong

  Väl tilltaget vardagsrum med utgång till balkong

 • ... och som inrymmer större möblemang

  ... och som inrymmer större möblemang

 • Generöst sovrum med plats för dubbelsäng

  Generöst sovrum med plats för dubbelsäng

 • Ljus och välkomnande hall/entré med bra förvaringslösningar

  Ljus och välkomnande hall/entré med bra förvaringslösningar

 • Helkaklat badrum med fönster och badkar

  Helkaklat badrum med fönster och badkar

 • Välkommen till Bokbindarvägen 28!

  Välkommen till Bokbindarvägen 28!

 • Översiktsbild på Brf Boktryckaren 1

  Översiktsbild på Brf Boktryckaren 1

 • Fastigheten sett ovanifrån

  Fastigheten sett ovanifrån

 • Översiktsbild på närområdet

  Översiktsbild på närområdet

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Ljus hall/entré som välkomnar till en varsamt renoverad bostad och har goda avhängningsytor för jackor och skor via hatthylla direkt innanför dörren. Därtill finns inbyggda garderober med överskåp som underlättar mycket förvaring. Hallen sammankopplar bostadens alla rum och har genomgående nymålade väggar och nylagt snyggt golv. Säkerhetsdörr.

 • KÖK

  Från hallen når man detta charmiga och praktiska kök som varsamt renoverats med goda bänkytor via en ny rostfri diskbänk med dubbelho, praktisk engreppsblandare och ljust kakel ovan. Optimala förvaringslösningar för redskap och servis ges via flertalet lådor och skåp med ljusa luckor och knoppar i krom. Vitvarorna i köket består av en ny kombinerad kyl/frys och en gasspis med gasugn samt spisfläkt ovan. Plats finns för matbord för ca 2-3 personer intill ett och ett halvt fönster som bidrar med naturligt ljusinsläpp. Nymålade ljusa väggar och nylagt snyggt golv.

 • VARDAGSRUM

  Väl tilltaget och generöst vardagsrum som nås direkt från hallen. Här finns plats för större möblemang som soffa, TV-möbel och annan önskad möblering. Plats finns även för att skapa en extra matplats för ca 4 personer om behovet finns. Fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp tillsammans med balkongdörren som leder ut till en trivsam balkong. Snyggt nylagt golv och nymålade ljusa väggar.

 • BALKONG

  Från vardagsrummet når man denna trivsamma balkong i skyddat läge som vetter mot grönska. Här finns plats för exempelvis caféset om två stolar och ett bord som är perfekt om man vill avnjuta morgonkaffet utomhus.

 • SOVRUM

  Generöst sovrum som inrymmer dubbelsäng om man så vill, alternativt mindre säng för att också inreda med garderober eller annan önskad möblering efter egna behov. Ett och ett halvt fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp. Nylagt fint golv och nymålade ljusa väggar.

 • BADRUM

  Rakt fram från hallen når man detta badrum som inrymmer WC, handfat med spegelskåp och belysning ovan som har plats för mindre hygienartiklar, badkar med dusch och handdukstork. Fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp. På golvet ligger klinkergolv och väggarna är kaklade.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 3, hiss saknas

Boarea

39 kvm, föreningens information

Antal rum

2 rum och Kök

Avgift

2 693 Kr/mån inkl. värme, VA och kabel-TV (bas)

Föreningens lägenhetsnummer

12

Andelstal

Andel i föreningen: 5,852 %

Andel årsavgift: 6,1321 %

Reparationsfond: 0 Sek

 • Förråd

  Ett källarförråd finns och hör till lägenheten.

 • Parkering

  Det finns möjlighet till boendeparkering för ca 300 kr/mån. Besök https://parkering.stockholm.se för mer information.

 • TV

  Fiber finns indraget.

 • Internet

  Fiber finns indraget.

 • Tvättmöjligheter

  En tvättstuga finns att tillgå på källarplan.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB04298

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1939

Fönster

2-glas

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd: 2011-09-07. Energiprestanda: 68 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

Brf Boktryckaren 1

Bra att veta om föreningen

Brf Boktryckaren 1 bildades år 2019 och består av ett flerbostadshus i 3 våningar på adresserna Bokbindarvägen 26-28 som inrymmer totalt 18 lägenheter och en lokal. En lägenhet upplåts med hyresrätt och kan därmed ses som en extra ekonomisk tillgång. Föreningen äger marken.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

HUSHÅLLSEL
Ca 3 600 kr (ca 300 kr/mån)

HUSHÅLLSGAS
Ca 2 403 kr (ca 200 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 2 200 kr (ca 183 kr/mån)

TOTALT
Ca 8 203 kr (ca 684 kr/mån)

Kommentar: Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på vanor, hur många familjemedlemmar man är och vilka avtal man tecknar.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Trivsamt och centralt beläget område med promenadavstånd till både matvarubutiker, restauranger och ypperliga kommunikationer. I närheten finns både bollplaner, gym samt goda gång och cykelvägar för den träningsintresserade. Busshållplats ett stenkast bort mot bl.a. Liljeholmen underlättar vardagen.

Kommunikationer

Ett stenkast bort från bostaden finns närmsta busshållplats där busslinjen 147 trafikerar bl.a. Liljeholmen och Hökmossen. Inom promenadavstånd finns också Telefonplan respektive Örnsbergs T-bana där röda linjen avgår och tar dig till Stockholms C efter ca 13 minuter. Cykelväg sträcker sig hela vägen till stan och för den bilburne når man Stockholm efter ca 15 minuter.

Skola och barnomsorg

Inom bekväma promenadavstånd finns flera förskolor som bl.a. Fiberpennan och Paletten som underlättar vardagen och grundskolor nås efter en något längre promenad alternativt en kortare busstur. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: https://start.stockholm/forskola-skola/

Affärer och annan service

Inom bekväma promenadavstånd finns både matvarubutiker och flertal restauranger som underlättar vardagen och en kort biltur bort finns Västberga Handelsplats med bl.a. Rusta, Jysk och Stora Coop. Vill man åt ett bredare shoppingutbud så är Liljeholmstorgets galleria ett gott alternativ med massor av välkända butiker, endast en kortare busstur bort.