Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt


Bokvägen 12
Nyproduktion

Nyproduktion

Detta är en nyproduktion.
Skicka gärna en intresseanmälan
så kontaktar vi dig inom kort.

Tullinge - Bokvägen 12 / Botkyrka

 • Boarea: 238 kvm
 • Byggnadstyp: 2-plansvilla
 • Rum: 6 rum varav 4 sovrum
 • Byggnadsår: 2018
Kr 8 450 000/bud
Till salu

Stor hörntomt med 2-plans stenvilla under uppförande med garage

Välkommen till Bokvägen 12 där det just nu uppförs en påkostad stenvilla med putsad fasad och många fina detaljer samt tillhörande garage om ca 30 m², även den putsad.

Villan kommer att ha en modern och genomtänkt planlösning med vitt påkostat kök och massor av fina detaljer. Köksön kommer även att ha plats för att duka upp frukosten där även induktionshällen och ugnen för matlagning kommer finnas. Integrerad fullstor kyl och fullstor frys samt diskmaskin för att säkra ett stilrent intryck.

Köket ansluter direkt till vardagsrummet samtidigt som det finns en rejäl matplats för stora middagsbjudningar intill två fönster.

Hallen/entrén har bra med plats för ytterkläderna som göms bra bakom skjutdörrsgarderober. På detta plan finns även tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare samt bra med plats om man vill ta fram strykjärnet.

Sovrummet på entréplan är väl tilltaget med access till egen dusch/WC samt en ytterligare dusch/WC. Perfekt om man i framtiden skulle vilja nyttja denna del av villan som uthyrningsdel. Då kan man lätt koppla in ett trinettkök eftersom ena väggen ligger direkt mot köket.

Genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme på hela entréplan ger massor av komfort. Dock så kommer entrén ha marmorgolv och badrummen klinkergolv.

Övre plan har tre rejäla sovrum där två av dessa har egna klädkammare och ett av dessa även eget badrum. Det tredje sovrummet har en garderobsvägg och utgång till en egen balkong.

Allrummet blir perfekt för barnen att hänga i eller för familjen att tillbringa mysiga hemmakvällar. På detta plan finns även en ytterligare dusch/WC.

Nära bra kommunikationer, underbar natur samt Huddinge sjukhus.

Hjärtligt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post

Visa alla bilder

 • Illustrationsbild

  Illustrationsbild

 • Illustrationsbild

  Illustrationsbild

 • Illustrationsbild

  Illustrationsbild

 • Stor hörntomt (befintliga byggnader rivs)

  Stor hörntomt (befintliga byggnader rivs)

 • bakgrund-vadering.jpg)

   

   

  Dags att värdera din bostad?

  Klicka här för att ta dig dit

 • Blandad växtlighet på tomten

  Blandad växtlighet på tomten

 • Svagt sluttande sett från söderläge

  Svagt sluttande sett från söderläge

 • Fastighetskarta

  Fastighetskarta

Planritning

Beskrivning

 • SAMMANFATTANDE INTERIÖRBESKRIVNING

  Villan kommer att ha en modern och genomtänkt planlösning. Vitt påkostat kök med högblanka luckor och massor av fina detaljer. Köksön kommer även att ha plats för att duka upp frukosten där även induktionshällen och ugnen för matlagning kommer finnas. Integrerad fullstor kyl och fullstor frys samt diskmaskin för att säkra ett stilrent intryck.

  Köket ansluter direkt till vardagsrummet samtidigt som det finns en rejäl matplats för stora middagsbjudningar intill två fönster.

  Hallen/entrén har bra med plats för ytterkläderna som göms bra bakom skjutdörrsgarderober. På detta plan finns även tvättavdelningen med tvättmaskin och torktumlare samt bra med plats om man vill ta fram strykjärnet.
  Sovrummet på entréplan är väl tilltaget med access till egen dusch/WC samt en ytterligare dusch/WC. Perfekt om man i framtiden skulle vilja nyttja denna del av villan som uthyrningsdel. Då kan man lätt koppla in ett trinettkök eftersom ena väggen ligger direkt mot köket.

  Genomgående ekparkettgolv med vattenburen golvvärme på hela entréplan ger massor av komfort. Dock så kommer entrén ha marmorgolv och badrummen klinkergolv.

  Övre plan har tre rejäla sovrum där två av dessa har egna klädkammare och ett av dessa även eget badrum. Det tredje sovrummet har en garderobsvägg och utgång till en egen balkong. Allrummet blir perfekt för barnen att hänga i eller för familjen att tillbringa mysiga hemmakvällar. På detta plan finns även en ytterligare dusch/WC.

Allmänt

Upplåtelseform

Friköpt

Fastighetsbeteckning

Liljan 10 ,Botkyrka, Skattesats: 33,407 %

Taxeringskod

220 , Småhusenhet, helårsbostad för 1-2 familjer

Taxeringsvärde

Totalt 1 628 000 kr varav byggnad 245 000 kr (Taxeringsår 2016)

Planbestämmelser

Enl 110 § byggnadslagen Nybyggnadsförbud, beslutad Datum: 1965-06-16 Liljan m fl Detaljplan, beslutad Datum: 1995-05-16 Genomförande: Början 1995-06-14 slut 2007-12-31 Tullinge Ändring av DP, beslutad Datum: 2002-02-19

Vatten/Avlopp

Kommunalt vatten året om. Kommunalt avlopp.

Tomt

1 511 m² (friköpt)
Tomten ligger med ett vackert hörnläge i idylliska kvarter. Marken är svagt sluttande. Växtligheten på tomten består av syren, paradisbuske, Schersmin, hasselträd, äppelträd, kaprifol, vinbärsbuskar, rabarber och massor annat.

Servitut etc.

Last, Avtalsservitut: Kraftledning, 01-IM7-18/353 Last, Avtalsservitut: Vattenledning, 01-IM7-23/371 Last, Avtalsservitut: Villa och årlig avgäld, 01-IM7-49/1374

 • Altan

  Altan kommer att byggas.

 • TV

  Fiber via Botkyrka Stadsnät finns indraget.

 • Internet

  Fiber via Botkyrka Stadsnät finns indraget.

 • Garage

  Garaget har en bruttoarea om 34 m² (interiört ca 30 m²), putsade väggar och fjärrstyrd garageportsöppnare.

 • Kommunal avgift

  Då denna fastighet kommer ha en nybyggd villa är den befriad från kommunal avgift/fastighetsskatt de kommande 15 åren.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse. Beräknas bli klar under juni månad.

Referensnummer

MB03938

BYGGNADSFAKTA

Boarea

238 kvm, taxeringsinformation

Antal rum

6 rum varav 4 sovrum

Byggnadstyp

2-plansvilla

Byggnadsår

2018

Byggnadssätt

 • Stomme: Lättbetong
 • Bjälklag: Trä
 • Grundläggning: Platta på mark
 • Tak: Betongpannor
 • Fasad: Puts
 • Utvändig plåt: Lackerad plåt
 • Fönster: 3-glas

Uppvärmning

Vattenburen värme via luft/vattenvärmepump

Ventilation

Självdrag

DRIFTKOSTNADER

BASERADE PÅ ÅRSBASIS (UPPSKATTADE)

UPPVÄRMNING AV VILLA OCH VARMVATTEN
Ca 16 000 kr (baserat på 11 000 kWh) (ca 1 333 kr/mån)

HUSHÅLLSEL
Ca 10 000 kr (baserat på 7 000 kWh) (ca 833 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 5 000 kr (ca 417 kr/mån)

SOPHÄMTNING
Ca 2 139 kr (ca 178 kr/mån)

VATTEN OCH AVLOPP
Ca 3 500 kr (ca 292 kr)

TOTALT
Ca 36 639 kr (ca 3 053 kr/mån)

KOMMENTAR
Uppgifterna är baserade på beräknad förbrukning. Man bör ta i beaktning att driftkostnaderna kan skilja sig beroende på olika vanor, antal familjemedlemmar och vilka avtal man tecknar.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Länkar

Om området

Allmänt

I trivsamma och populära Tullinge Villastad finns denna pärla till fastighet placerat i ett fint hörnläge med mycket soltimmar och stor potential. Området har en blandad bebyggelse av friliggande villor och radhus. Närområdet erbjuder fin natur med närhet till Tullingesjön med strandpromenad, badplats och skridskoåkning vintertid. En kort biltur bort finns populära Flottsbro friluftsområde med skidbackar, strandbad, camping och massor med andra aktiviteter. Bekväma avstånd till barnomsorg, högskola samt kommunikationer. E4:an nås efter ca 10 minuter.

Kommunikationer

Några minuter bort finns busshållplats och här avgår bussar mot bl.a. Tullinge station och Tullingeberg och från Önnemovägen avgår bussar mot Huddinge sjukhus, Södertörns högskola och Tumba. Från Tullinge station avgår pendeltåg mot Stockholms C och Södertälje C och tar ca 20 minuter. För den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeltåget så finns flertalet stora avgiftsfria parkeringar i anslutning till Tullinge station. För den bilburne når man Stockholms C efter ca 25 minuter.

Skola och barnomsorg

Förskolor i området är Myrstacken, Bäverhyddan, Fröhuset och Sörgården som ligger på bekväma avstånd och nås efter en promenad och har flertalet avdelningar för barn i olika åldrar. Närmsta grundskola i området är Trädgårdsstadsskolan (F-9) och nås efter en kort promenad. Andra grundskolor i området är Parkhemsskolan (F-5) och Tullingebergsskolan (F-5). Samtliga skolor erbjuder även fritidshem. För de äldre barnen finns Tullinge Gymnasium med ett brett utbud av populära program med flertalet profiler. För mer information, se kommunens hemsida: https://botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

I närområdet finns Pressbyrån, en mindre thairestaurang och en grillkiosk och några få minuter bort med bil finns Tullinge Centrum med bl.a. matvarubutiker, frisör, bank, apotek, pizzeria och bibliotek. För ett bredare utbud av affärer, service och restauranger finns Tumba centrum samt Huddinge centrum en kort biltur bort. Här finns bl.a. matvarubutiker, välkända klädbutiker, systembolag, postombud, banker samt flertalet restauranger och caféer.