Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt


Enbacken 20
Nyproduktion

Nyproduktion

Detta är en nyproduktion.
Skicka gärna en intresseanmälan
så kontaktar vi dig inom kort.

Enbacken 20 / Nacka

 • Boarea: 60 kvm
 • Byggnadstyp: Bostadsrätt
 • Rum: 2 rum
 • Byggnadsår: 2018
 • Avgift 2 825 Kr/mån
Kr 2 350 000FAST PRIS
Till salu

Nyproducerat studiohus i två plan med påkostade material

I ett populärt och växande område, på en trivsam återvändsgata omgiven av pampiga villor, underbar natur och Baggensfjärden runt knuten, finns denna nyproducerade pärla om totalt 60 m² med dubbla uteplatser och påkostade material. Dessutom kommer denna bostadsrättslokal utrustas med en fjärrstyrd värmekontroll som man kan styra via app, som ger dig möjlighet att värma upp huset oavsett vart du befinner dig.

Välkommen till Enbacken 20!

Denna bostadsrättslokal i två plan, som är fullt utrustad för att nyttjas även till övernattning, erbjuder ett snyggt och stilfullt kök/allrum med fantastiska ljusinsläpp via fönster i två väderstreck och bra vitvaror. Därtill finns plats för både matgrupp och soffa.

På nedre plan finns ett generöst allrum/sovrum som har plats för dubbelsäng och annan möblering efter behov och två garderober hjälper till med mycket förvaring. Härifrån når man också en tilltagen altan i soligt söderläge.

Vidare finns en helkaklad och stilren dusch/WC med fina materialval och golvvärme som ger en härlig komfort, en tilltagen tvättstuga som underlättar vardagen och en hall/entré med optimala förvaringslösningar via garderober. En extra dusch/WC kan skapas på nedre plan om behovet finns.

Föreningen godkänner även juridisk person som medlem och har inga invändningar i vilken omfattning denna bostadsrättslokal bebos, vilket ger goda möjligheter.

Hög och modern standard, fin skärgårdsmiljö, närhet till buss som tar dig till Slussen på ca 30 minuter och promenadavstånd till skola gör läget felfritt!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post

Visa alla bilder

 • Välkommen till underbara Brf Nackasjöstaden

  Välkommen till underbara Brf Nackasjöstaden

 • Vad som är sålt och vad som finns kvar

  Vad som är sålt och vad som finns kvar

 • Bild på hur Enbacken 20 ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

  Bild på hur Enbacken 20 ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

 • Exempelbild på material

  Exempelbild på material

 • bakgrund-vadering.jpg)

   

   

  Dags att värdera din bostad?

  Klicka här för att ta dig dit

 • Exempelbild på material

  Exempelbild på material

 • Bild på hur det ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

  Bild på hur det ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

 • Bild på hur det ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

  Bild på hur det ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

 • Bild på hur det ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

  Bild på hur det ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

 • Bild på hur det ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

  Bild på hur det ser ut 2018-11-28 i byggprocessen

 • Hur lägenheterna är placerade

  Hur lägenheterna är placerade

 • Situationplan (bygglovshandling)

  Situationplan (bygglovshandling)

Planritning

Beskrivning

 • ENTRÉPLAN

 • HALL/ENTRÉ

  Från en stor stenlagd uteplats når man denna hall/entré. Här finns bra avhängningsmöjligheter för jackor och skor samt annan förvaring via tre garderober. Direkt anslutning till allrummet och nedre plan. Fönster släpper in fint ljus. Hallen har fint ekparkettgolv och vitmålade väggar. Spotlights i tak.

 • KÖK/ALLRUM

  Generöst och väl tilltaget kök/allrum med fantastiska ljusförhållanden via fönster i tre väderstreck. Här finns ett bra praktiskt kök med goda arbetsytor via bänkskiva med rostfri ho och engreppsblandare. Därtill finns gott om förvaring för redskap och servis. Vitvarorna består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll med spisfläkt ovan, inbyggnadsugn och integrerad diskmaskin. Vidare finns plats för möblemang som exempelvis soffa, mindre matgrupp, säng eller annat. Målade väggar i vitt och samma fina ekparkettgolv.

 • DUSCH/WC

  Tilltagen och stilren dusch/WC som nås direkt från hallen. Här finns WC, kommod med handfat samt spegelskåp med belysning ovan. Därtill finns en god duschhörna med skärmvägg i glas, takdusch och handdukstork (el). Ett fönster släpper in naturligt ljus. Vita helkaklade väggar matchat med klinkergolv i grå ton med golvvärme (el). Spotlights i tak.

 • NEDRE PLAN

 • ALLRUM/SOVRUM

  Direkt från trappan ansluter sig detta generösa allrum/sovrum som rymmer möblemang efter behov. Här finns plats för säng samt sängbord och vidare finns plats för TV-möbel eller vad som uppfyller behoven bäst. Här finns också två garderober som underlättar mycket förvaring. Ekparkettgolv och vitmålade väggar. Ett fönster släpper in fint med ljus tillsammans med en altandörr som leder ut till en altan.

 • DUSCH/WC/FÖRRÅD

  Väl tilltagen del som kan nyttjas till dusch/WC eller förråd. Ligger vägg i vägg med tvättstugan. Indraget vatten och avlopp gör det möjligt att installera WC och handfat. Därtill kan duschkabin installeras. Annars lämpar sig detta utrymme perfekt som förråd. Klinkergolv med golvvärme (el) och målade väggar.

 • TVÄTTRUM

  Tilltaget tvättrum som nås direkt från allrummet. Här finns tvättmaskin och torktumlare. Klinkergolv med golvvärme (el) och målade väggar.

 • TEKNIKRUM

  Utrymme som nås från tvättstugan. Här finns varmvattenberedaren och värmepumpen.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Boarea

60 kvm, föreningens information

Antal rum

2 rum och Kök

Avgift

2 825 Kr/mån inkl. VA och p-plats

Föreningens lägenhetsnummer

10

Andelstal

Andel i föreningen: 4,33 %

 • Bra att veta

  Studiohuset kommer att få en fjärrstyrd värmekontroll via app som gör det möjligt att värma upp huset oavsett var man befinner sig.

 • Altan

  På nedre plan, via dubbla altandörrar, når man en tilltagen altan som ligger i söderläge vilket innebär att man har sol större delar av dagen.

 • Uteplats

  I anslutning till entrén finns en god stenbelagd uteplats om ca 12-15 m². Här får man härlig morgon- och förmiddagssol som uppmuntrar till mysiga frukoststunder utomhus.

 • Parkering

  En parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

 • TV

  Fiber via Bahnhof finns indraget.

 • Internet

  Fiber via Bahnhof finns indraget.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB04030

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Bostadsrätt

Byggnadsår

2018

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Luftvärmepump och golvvärme (el) i badrummen

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Ej utförd ännu.

Föreningsinformation

Förening

Brf Nackasjöstaden

Bra att veta om föreningen

Föreningens byggnader kommer att uppföras i två etapper där etapp 1 beräknas bli klar för inflytt i mitten på december. Totalt så kommer föreningen att bestå av 15 enheter med tillhörande parkeringsplatser som kommer upplåtas med bostadsrättsform. Enheterna, som är i varierande storlekar om 120 m², 80 m² och 60 m² kommer att utrustas med gedigna materialval, bra vitvaror och goda uteplatser.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

UPPVÄRMNING SAMT HUSHÅLLSEL
Ca 9 590 kr (baserat på 7 000 kWh) (ca 799 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 2 300 kr (ca 192 kr/mån)

TOTALT
Ca 11 890 kr (ca 991 kr/mån)

Kommentar:
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Då fast pris tillämpas sker ingen budgivning. I nuläget finns det ingen möjlighet att besöka lägenheterna då det är en byggarbetsplats.

Om området

Allmänt

Invid Baggensfjärden finns detta trivsamma och natursköna område som erbjuder bl.a. fina strövområden, badplatser, båtbryggor och rekreation i en fin skärgårdsmiljö. Området är perfekt för ett aktivt sport- och friluftsliv med Boo's vandringsled i närheten, spontanidrottsplats och ett mindre naturreservat runt knuten som erbjuder en sjö med badplats, fiske och en skog som uppmuntrar till bärplockning. Därtill finns Nacka Golfklubb en kort biltur bort med sina 18 hål, Nacka ridklubb och Boo's rackethall där man kan spela både badminton, pingis och Tennis. För den båtintresserade så finns flertalet båtklubbar i Nacka kommun. Läs gärna mer på Nacka Förenade Båtklubbar's hemsida: http://www.nfbk.se/

Kommunikationer

Några minuters promenad bort finns närmsta busshållplats (Boo Kyrka) där busslinjerna 421 och 422 avgår mot bl.a. Orminge Centrum, Nacka Forum, Nacka station, Slussen och Gustavsbergs Centrum. Från Nacka station avgår flertalet busslinjer till olika kommundelar och även Saltsjöbanan avgår mot Henriksdal och Saltsjöbaden. Från Slussen tar man sig snabbt och enkelt till större delar av Stockholm via tunnelbana, båt och bussar. För den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med kollektivtrafiken så finns flertalet pendelparkeringar i anslutning till både Nacka station och Orminge Centrum. För den bilburne når man Värmdöleden efter några minuter och till Slussen tar det ca 20 minuter. Läs gärna mer på www.sl.se

Skola och barnomsorg

I Saltsjö-Boo finns flertalet förskolor och skolor i både kommunal och privat regi. Närmsta förskola i området är Kulingens förskola och ytterligare förskolor i området är Förskolan Lusthuset och Boo-Mullarna I Ur och Skur. Närmsta grundskola i området är Sågtorpsskolan (F-6) och ytterligare skolor i området är Backeboskolan (F-6) och Myrsjöskolan (F-9). Det kommer att löpa en grusad gång i anslutning till bostaden och vidare till Värmdövägen, som kommer att underlätta färdvägen för barnen till och från skolan. För mer information, se kommunens hemsida: https://www.nacka.se/forskola-skola/

Affärer och annan service

Orminge Centrum är närmsta handelsplats och här får du tag i alla vardagens proviantser. Här finns matvarubutiker, systembolag, apotek, skönhetssalonger och vidare finns flera restauranger och caféer. Vill man åt ett ännu större utbud så finns Nacka Forum en kvarts biltur bort. Här erbjuds 119 butiker och flertalet restauranger och caféer.