Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt


Enbacken 22C
Nyproduktion

Nyproduktion

Detta är en nyproduktion.
Skicka gärna en intresseanmälan
så kontaktar vi dig inom kort.

Enbacken 22C / Nacka

 • Boarea: 80 kvm
 • Byggnadstyp: Bostadsrätt
 • Rum: 4 rum
 • Byggnadsår: 2018
 • Avgift 3 943 Kr/mån
Kr 3 475 000FAST PRIS
Till salu

Nybyggd & välplanerad 4:a med hög standard och solsäker uteplats

I ett populärt och växande område, på en trivsam återvändsgata omgiven av pampiga villor, underbar natur och Baggensfjärden runt knuten, finns denna nyproducerade pärla om totalt 80 m² med uteplats, generös takhöjd om 2,8 meter, vattenburen golvvärme och påkostade material. Dessutom finns köpmöjlighet för juridisk person.

Välkommen till Enbacken 22C!

Lägenheten erbjuder ett stilfullt kök med påkostade vitvaror från Electrolux i en öppen planlösning mot vardagsrummet som skapar massor av rymd och inbjuder till socialt umgänge. Här ryms både soffgrupp och matbord intill stora fönsterpartier i två väderstreck.

Tre stora sovrum i varierande storlekar, ett väl tilltaget och helkaklat badrum med optimala tvättmöjligheter och välkomnande entré med klinkergolv och dimbara spotlights.

Därtill erbjuds stor uteplats om ca 12 m² i ett rakt soligt söderläge, genomgående parkettgolv i ek med vattenburen golvvärme, ljust målade väggar och väl valda material.

Hög och modern standard, fin skärgårdsmiljö, närhet till buss som tar dig till Slussen på ca 30 minuter och promenadavstånd till skola gör läget felfritt!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post

Visa alla bilder

 • Välkommen till underbara Brf Nackasjöstaden

  Välkommen till underbara Brf Nackasjöstaden

 • Exempel på hur det kommer se ut innan altanerna är på plats

  Exempel på hur det kommer se ut innan altanerna är på plats

 • Renderad bild sett från gården

  Renderad bild sett från gården

 • Exempelbild på kök

  Exempelbild på kök

 • bakgrund-vadering.jpg)

   

   

  Dags att värdera din bostad?

  Klicka här för att ta dig dit

 • Exempelbild på dusch/WC

  Exempelbild på dusch/WC

 • Översiktsbild (enklare variant)

  Översiktsbild (enklare variant)

 • Hur lägenheterna är placerade

  Hur lägenheterna är placerade

 • Situationplan (bygglovshandling)

  Situationplan (bygglovshandling)

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Ljus och välkomnande hall/entré med grått klinkergolv i första delen som sedan övergår till fint enstavigt ekparkettgolv. God plats för hatt- och skohylla och ytterligare förvaringsmöjligheter via skjutdörrsgarderob. Hallen sträcker sig vidare som en passage i bostaden och på så sätt sammankopplar alla rum. Längst in i hallens passage finns också en fransk balkong att tillgå. Vitmålade väggar, enstavigt ekparkettgolv med vattenburen golvvärme och dimbara spotlights i taket.

 • KÖK

  Väl tilltaget kök som ligger i en öppen och social planlösning mot vardagsrummet och strategiskt avskilt från bostadens sovrum. Här löper en mörk bänkskiva som utgör goda arbetsytor och har dubbla rostfria hoar med engreppsblandare. Ovan sitter mörkt kakel och LED-belysning. Till förvaring finns skåp och lådor i vitt utförande och med kromade handtag. Vitvarorna i köket kommer från Electrolux och består av fullstor kyl och frys (integrerade), induktionshäll med spisfläkt ovan, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt integrerad diskmaskin. Vidare finns plats för matbord för ca 6 personer intill fönster som ger naturliga ljusinsläpp. Enstavigt ekparkettgolv med vattenburen golvvärme, vitmålade väggar och spotlights i tak.

 • VARDAGSRUM

  I en öppen och social planlösning mot köket finns detta generösa vardagsrum med fantastiska ljusinsläpp från fönster i två väderstreck. Här finns plats för soffgrupp samt mediautrustning och därtill finns plats för exempelvis vitrinskåp eller annat möblemang efter behov. Vitmålade väggar och enstavigt ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

 • SOVRUM 1

  Stort och väl tilltaget sovrum om ca 12 m² som nås från hallens passage. Här finns plats för stor dubbelsäng samt sängbord och vidare finns plats för ytterligare möblemang efter behov. Därtill finns två garderober som underlättar mycket förvaring. Bra ljusinsläpp via ett stort fönster. Vitmålade väggar och samma fina enstaviga ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

 • SOVRUM 2

  Generöst sovrum om ca 9 m² som nås från hallens passage. Här ges plats för säng, sängbord och vidare finns plats för exempelvis skrivbord för arbete eller studier. En garderob underlättar förvaring. Härligt ljusförhållande via ett stort fönster samt ett mindre fönster i ett annat väderstreck. Enstavigt ekparkettgolv med vattenburen golvvärme och vitmålade väggar.

 • SOVRUM 3

  Sovrum 3 om ca 5,2 m² som nås från hallens passage. Här finns plats för säng och sängbord samt annat möblemang som uppfyller behoven. Lämpar sig perfekt som exempelvis barnrum. Fönster i två väderstreck ger fantastiskt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och enstavigt ekparkettgolv med vattenburen golvvärme.

 • BADRUM

  Väl tilltaget och generöst badrum om ca 6,5 m² med klinkergolv i grå ton matchat med vita helkaklade väggar. Här finns ett härligt badkar att koppla av i, WC, kommod med handfat och snygg "vattenfalls-blandare" och ovan sitter spegelskåp samt LED-belysning. Kommoden och spegelskåpet hjälper till med mindre förvaring. Vidare finns handdukstork (el), tvättmaskin och torktumlare från Electrolux och vattenburen golvvärme som ger en härlig komfort.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

2 av 2, hiss saknas

Boarea

80 kvm, föreningens information

Antal rum

4 rum och Kök

Avgift

3 943 Kr/mån inkl. värme, VA och p-plats

Föreningens lägenhetsnummer

13

Andelstal

Andel i föreningen: 5,8 %

 • Förråd

  Ett förråd om ca 2 m² finns i förrådshus och hör till bostaden. Underlättar mycket förvaring.

 • Uteplats

  Vid gaveln på huset och i anslutning till entrén finns en väl tilltagen uteplats om ca 12 m². Här ryms utomhusmöblemang som exempelvis caféset, solstolar eller matgrupp. Soligt söderläge som innebär att man har sol under större delar av dagen.

 • Parkering

  En parkeringsplats ingår i månadsavgiften.

 • TV

  Fiber via Bahnhof finns indraget.

 • Internet

  Fiber via Bahnhof finns indraget.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse. Beräknas bli klar för inflytt i mitten på december 2018.

Referensnummer

MB04022

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Bostadsrätt

Byggnadsår

2018

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme via luft/vattenvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd ännu.

Föreningsinformation

Förening

Brf Nackasjöstaden

Bra att veta om föreningen

Föreningens byggnader kommer att uppföras i två etapper där etapp 1 beräknas bli klar för inflytt i mitten på december. Totalt så kommer föreningen att bestå av 15 enheter med tillhörande parkeringsplatser som kommer upplåtas med bostadsrättsform. Enheterna, som är i varierande storlekar om 120 m², 80 m² och 60 m² kommer att utrustas med gedigna materialval, bra vitvaror och goda uteplatser.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

HUSHÅLLSEL
Ca 4 500 kr (ca 375 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 1 700 kr (ca 142 kr/mån)

TOTALT
Ca 6 200 kr (ca 517 kr/mån)

Kommentar:
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Då fast pris tillämpas sker ingen budgivning. I nuläget finns det ingen möjlighet att besöka lägenheterna då det är en byggarbetsplats.

Om området

Allmänt

Invid Baggensfjärden finns detta trivsamma och natursköna område som erbjuder bl.a. fina strövområden, badplatser, båtbryggor och rekreation i en fin skärgårdsmiljö. Området är perfekt för ett aktivt sport- och friluftsliv med Boo's vandringsled i närheten, spontanidrottsplats och ett mindre naturreservat runt knuten som erbjuder en sjö med badplats, fiske och en skog som uppmuntrar till bärplockning. Därtill finns Nacka Golfklubb en kort biltur bort med sina 18 hål, Nacka ridklubb och Boo's rackethall där man kan spela både badminton, pingis och Tennis. För den båtintresserade så finns flertalet båtklubbar i Nacka kommun. Läs gärna mer på Nacka Förenade Båtklubbar's hemsida: http://www.nfbk.se/

Kommunikationer

Några minuters promenad bort finns närmsta busshållplats (Boo Kyrka) där busslinjerna 421 och 422 avgår mot bl.a. Orminge Centrum, Nacka Forum, Nacka station, Slussen och Gustavsbergs Centrum. Från Nacka station avgår flertalet busslinjer till olika kommundelar och även Saltsjöbanan avgår mot Henriksdal och Saltsjöbaden. Från Slussen tar man sig snabbt och enkelt till större delar av Stockholm via tunnelbana, båt och bussar. För den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med kollektivtrafiken så finns flertalet pendelparkeringar i anslutning till både Nacka station och Orminge Centrum. För den bilburne når man Värmdöleden efter några minuter och till Slussen tar det ca 20 minuter. Läs gärna mer på www.sl.se

Skola och barnomsorg

I Saltsjö-Boo finns flertalet förskolor och skolor i både kommunal och privat regi. Närmsta förskola i området är Kulingens förskola och ytterligare förskolor i området är Förskolan Lusthuset och Boo-Mullarna I Ur och Skur. Närmsta grundskola i området är Sågtorpsskolan (F-6) och ytterligare skolor i området är Backeboskolan (F-6) och Myrsjöskolan (F-9). Det kommer att löpa en grusad gång i anslutning till bostaden och vidare till Värmdövägen, som kommer att underlätta färdvägen för barnen till och från skolan. För mer information, se kommunens hemsida: https://www.nacka.se/forskola-skola/

Affärer och annan service

Orminge Centrum är närmsta handelsplats och här får du tag i alla vardagens proviantser. Här finns matvarubutiker, systembolag, apotek, skönhetssalonger och vidare finns flera restauranger och caféer. Vill man åt ett ännu större utbud så finns Nacka Forum en kvarts biltur bort. Här erbjuds 119 butiker och flertalet restauranger och caféer.