Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt


Hanvedens alle 89

Riksten - Hanvedens alle 89 / Botkyrka

 • Boarea: 66,5 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 2 rum
 • Byggnadsår: 2013
 • Avgift 2 573 Kr/mån
Kr 2 250 000Som utgångspris
Till salu

Välplanerad och stilsäker tvåa som totalrenoverades 2017-2018

I populära Riksten finns denna ljusa och välplanerade tvåa som totalrenoverades under 2017 med stilsäkra materialval. Genomgående vita väggar och fint ekparkettgolv förutom i badrummet som har klinker med golvvärme samt ljusa ytskikt.

Köket är nytt och stilrent med goda förvaringsmöjligheter och arbetsytor. Öppen planlösning mot vardagsrummet med fantastiskt ljusinsläpp och bra yta för matplats. Härifrån nås även den tilltagna uteplatsen som ligger i soligt söderläge.
Generöst sovrum som har plats för dubbelsäng och direkt anslutning till en rejäl klädkammare, nytt helkaklat badrum med tvättmöjligheter underlättar och hallen har dubbla garderober.

Populärt område med närhet till fin natur, Tullinge C och kommunikationer.

Hjärtligt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post

Visa alla bilder

 • Tilltaget kök med goda arbetsytor

  Tilltaget kök med goda arbetsytor

 • ... och bra förvaringsmöjligheter

  ... och bra förvaringsmöjligheter

 • Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

  Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

 • Ljust och tilltaget vardagsrum med matplats

  Ljust och tilltaget vardagsrum med matplats

 • bakgrund-vadering.jpg)

   

   

  Dags att värdera din bostad?

  Klicka här för att ta dig dit

 • Hall/entré med god avhängningsyta och dubbla garderober

  Hall/entré med god avhängningsyta och dubbla garderober

 • Väl tilltaget sovrum med dubbla fönster

  Väl tilltaget sovrum med dubbla fönster

 • ... med access till den stora klädkammaren

  ... med access till den stora klädkammaren

 • Rejäl klädkammare med optimala förvaringsmöjligheter

  Rejäl klädkammare med optimala förvaringsmöjligheter

 • Snyggt och helkaklat badrum med tvättmöjligheter

  Snyggt och helkaklat badrum med tvättmöjligheter

 • Trivsam uteplats

  Trivsam uteplats

 • Välkommen till Hanvedens Allé 89!

  Välkommen till Hanvedens Allé 89!

 • Husets trivsamma balkongsida med en ytterligare entré

  Husets trivsamma balkongsida med en ytterligare entré

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Välkomnande hall/entré med god plats för hatthylla och skoställ direkt till vänster och därtill finns dubbla garderober för ytterligare förvaring. Direkt anslutning till badrum och vardagsrum/kök. Här ligger fint ekparkettgolv som är genomgående i hela bostaden och väggarna är ljust målade.

 • KÖK

  Snyggt och stilrent kök som är U-format och totalrenoverat 2017-2018. Här finns bra förvaringsmöjligheter för redskap och servis samt goda arbetsytor via snygg bänkskiva som är utrustad med rostfri dubbelho och engreppsblandare. Ovan sitter matchande mörkt kakel. Vitvarorna i köket består av integrerad kombinerad kyl/frys, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn (varmluft), induktionshäll med infälld spisfläkt ovan och integrerad diskmaskin. Alla vitvarorna är helt nya. Öppen och luftig planlösning mot vardagsrum och matplats. På golvet ligger samma vackra ekparkettgolv och väggarna är ljust målade.

 • VARDAGSRUM

  Stort och tilltaget vardagsrum med matplats och en luftig och öppen planlösning mot köket. Här finns flertalet stora fönster och tillsammans med altandörren släpper de in rikligt med ljus och ansluter även till uteplatsen. Vardagsrummet har plats för soffgrupp, mediautrustning och annat efter behov. Därtill finns plats för matgrupp för 4-6 personer. På golvet ligger fint ekparkettgolv och väggarna är ljust målade.

 • SOVRUM

  Rejält sovrum som nås från vardagsrummet. Här finns plats för dubbelsäng och sängbord, därtill finns plats för exempelvis skrivbord/arbetshörna för arbete eller studier. Dubbla fönster släpper in bra med ljus. På golvet ligger fint ekparkettgolv och väggarna är ljust målade. Direkt anslutning till den stora klädkammaren.

 • KLÄDKAMMARE

  Rejäl och praktisk klädkammare av "walk-in" typ som finns i direkt anslutning till sovrummet. Här är ena väggen utrustad med flertalet hyllplan och trådbackar som underlättar massor av förvaring. Plats finns för ytterligare hyllplan, byråer eller garderober om detta behov finns. Samma fina ekparkettgolv och ljust målade väggar.

 • BADRUM

  Nytt stilfullt badrum som nås direkt från hallen och har vita helkaklade väggar och matchande grått klinkergolv. Badrummet är utrustat med WC, badkar, handdukstork (el), kommod med handfat samt spegelskåp ovan. Kommoden har två utdragbara lådor och tillsammans med spegelskåpet hjälper de till med mindre förvaring. Här finns också tvättmaskin (ny) och torktumlare (ny) som underlättar vardagens bestyr och ovan dessa ligger en bänkskiva där man enkelt kan vika de rena kläderna. För ytterligare förvaring finns överskåp placerade ovan tvättmaskin och torktumlaren som hjälper till med förvaring av badlakan och handdukar.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 4, hiss finns

Boarea

66,5 kvm, föreningens information

Antal rum

2 rum och Kök

Avgift

2 573 Kr/mån inkl värme, VA, TV, bredband och parkeringsplats

Föreningens lägenhetsnummer

21002

Andelstal

Andel i föreningen: 3,4724 %

 • Uteplats

  Från vardagsrummet når man denna trivsamma och stenbelagda uteplats i soligt söderläge. Här finns plats för utomhusmöblemang som exempelvis ett caféset, alternativt solstolar under sommarens varma dagar.

 • TV

  Basutbud via Sappa ingår i månadsavgiften. För mer information och vad man kan beställa, se hemsidan: https://www.sappa.se/tv/tv

 • Internet

  Internet via Riksnet. För mer information och vad man kan beställa, se hemsidan: https://www.riksnet.se/

 • Förråd

  Ett vindsförråd finns och hör till lägenheten.

 • Parkering

  En parkeringsplats finns och ingår i avgiften med en obligatorisk avgift om 200 kr/mån. Gratis parkering finns i området.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB03941

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2013

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Ej utförd ännu.

Föreningsinformation

Förening

Brf Eskadern 4

Bra att veta om föreningen

Brf Eskadern 4 består av 24 lägenheter som uppfördes under 2013. Föreningen har 24 parkeringsplatser, en till varje bostadsrätt, som ingår i avgiften med en obligatorisk avgift om 200 kr/mån. Utöver dessa finns två gästparkeringar. De gemensamma utrymmena är gemensamt cykelrum samt soprum på gården.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

HUSHÅLLSEL
Ca 3 200 kr

FÖRSÄKRING
Ca 1 750 kr

TOTALT
Ca 4 950 kr

KOMMENTAR
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Populärt och naturnära område med närhet till sjö och fina skogar att promenera i. Brantbrinks IP med fotbollsplan och idrottsanläggning med sport-/ och ishall finns inom promenadavstånd. Närhet till Lida friluftsområde som har ett stort utbud av friluftsaktiviteter. Här kan du bl.a. åka längdskidor, skridskor och slalomskidor under vintern. Under sommaren kan du prova på vattenskidor, utomhusgym, köra mountainbike, gå på ledarledd gruppträning och mycket mer. För dig som är golfintresserad finns Rikstens Golf med sina 18 hål och är belägen en kort biltur bort.

Kommunikationer

Närmsta busshållsplats finns belägen några minuter från bostaden och tar dig till Tullinge centrum på ca 10 minuter. Här når man också pendeltåg som går till Stockholms C och Södertälje C på ca 25 minuter med täta avgångar. För dig som är bilburen men ändå vill åka kommunalt finns närma pendelparkering på Tullinge station. Med bil tar man sig till Stockholm C på ca 25 minuter. Trafikverket planerar även för nya länsväg 226 som kommer att ansluta till Riksten med två infarter.

Skola och barnomsorg

Närmsta förskola är förskolan Nova och ligger på Flottiljvägen samt förskolan Luna som är belägen på Kanslivägen. Båda förskolorna har sex avdelningar. En kort promenad bort finns Rikstens skola som invigdes hösten 2013. Skolan byggs i etapper och i dagsläget har skolan ca 560 elever i årskurserna F-8 och kommer rymma totalt 650 elever i årskurserna F-9 när full utbyggnad är klar. För mer information, se kommunens hemsida: https://botkyrka.se/barn--utbildning.html, alternativt Rikstens egna informativa hemsida: https://riksten.se/

Affärer och annan service

I området finns det bl.a. en ICA-butik, pizzeria, biograf, frisör och skönhetssalong samt hundsportcenter med hunddagis och hundkurser. I Tullinge centrum finns bank, matvarubutiker, apotek, bibliotek och annan behövlig service. För ett bredare utbud finns Tumba centrum ca 10 minuter bort med bil och har goda utbud av klädaffärer och restauranger.