Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt


Mässvägen 2, 1 tr

Riksten - Mässvägen 2, 1 tr / Botkyrka

 • Boarea: 62 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 3 rum
 • Byggnadsår: 2015
 • Avgift 3 290 Kr/mån
Kr 2 475 000Som utgångspris
Till salu

Välplanerad trea med öppen planlösning och balkong

I Brf Hangaren finns denna nästan nybyggda trea med balkong och bra yteffektiv planlösning.

Genomgående ekparkettgolv, vitmålade väggar samt helkaklat badrum med golvvärme och tvättmöjligheter. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Bra förvaringslösningar i form av garderober.

Fin innergård, fiber, egen parkeringsplats och kort promenad till bra kommunikationer. Dessutom finns massor av fin natur runt hörnet och i området finns skola och närlivs.

Hjärtligt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post

Visa alla bilder

 • Ljust och stilrent kök

  Ljust och stilrent kök

 • ... med goda förvaringsmöjligheter

  ... med goda förvaringsmöjligheter

 • Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök

  Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök

 • Vardagsrum med access till balkongen

  Vardagsrum med access till balkongen

 • bakgrund-vadering.jpg)

   

   

  Dags att värdera din bostad?

  Klicka här för att ta dig dit

 • Balkong i fint läge med kvällssol

  Balkong i fint läge med kvällssol

 • Sovrum 1 med fint ljusinsläpp

  Sovrum 1 med fint ljusinsläpp

 • Sovrum 2 med garderob till förvaring

  Sovrum 2 med garderob till förvaring

 • Stilren hall med goda förvaringsmöjligheter

  Stilren hall med goda förvaringsmöjligheter

 • Helkaklat badrum med badkar

  Helkaklat badrum med badkar

 • ... och praktiska tvättmöjligheter

  ... och praktiska tvättmöjligheter

 • Sommarbild på den fina innergården

  Sommarbild på den fina innergården

 • Välkommen till Mässvägen 2!

  Välkommen till Mässvägen 2!

 • Mysig och tilltagen innergård

  Mysig och tilltagen innergård

Planritning

Beskrivning

 • ENTRÉ/HALL

  Ljus och stilren hall/entré med klinkergolv i första delen som sedan övergår till ekparkett som sträcker sig vidare in i lägenheten. Här finns flera garderober som underlättar mycket förvaring och gott om plats för avhängningsyta. Ljust målade väggar.

 • KÖK

  Snyggt och stilrent kök med öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till socialt umgänge. Köket har goda förvaringsmöjligheter via skåp och lådor och bra arbetsytor, där dubbla rostfria hoar med avrinningsdel finns och underlättar matlagningen. Ovan sitter ljust kakel och belysning. Vitvarorna i köket består av kombinerad kyl/frys, inbyggnadsmikro, inbyggnadsugn, integrerad diskmaskin och induktionshäll med spisfläkt ovan. I köket finns också plats för matgrupp och ett fönster släpper in ljus. Fint ekparkettgolv och ljust målade väggar.

 • VARDAGSRUM

  Väl tilltaget vardagsrum med öppen planlösning mot köket som inbjuder till socialt umgänge. Här finns plats för att inreda med stor soffgrupp, mediautrustning och annat efter vad som uppfyller behoven bäst. Fantastiskt ljusinsläpp via fönster samt från balkongdörren som är i helglas. Ljust målade väggar och fint ekparkettgolv.

 • BALKONG

  Härlig balkong i sydvästligt läge med utsikt mot innergården. Här finns plats för caféset där bland annat frukosten kan avnjutas.

 • SOVRUM 1

  Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Flera garderober och ljusinsläpp från fönster. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

 • SOVRUM 2

  Lagom stort sovrum med ljusinsläpp från fönster. Garderob till förvaring. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

 • BADRUM

  Stort och stilfullt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme (el). Här finns kommod med handfat samt spegel med infälld belysning ovan. Här finns även badkar, WC, handdukstork (el) samt tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagens bestyr. Kommoden hjälper till med mindre förvaring och plats finns för skåp eller liknande för att underlätta ytterligare förvaring.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 2, hiss finns

Boarea

62 kvm, föreningens information

Antal rum

3 rum och Kök

Avgift

3 290 Kr/mån inkl värme, VA och p-plats

Föreningens lägenhetsnummer

3:1102

Andelstal

Andel i föreningen: 2,3947 %

 • Internet

  Fiber via Botkyrka Stadsnät finns indraget till lägenheten.

 • TV

  Fiber via Botkyrka Stadsnät finns indraget till lägenheten.

 • Förråd

  Vindsförråd finns och tillhör lägenheten.

 • Parkering

  Till lägenheten hör en parkeringsplats som föreningen debiterar lägenhetsinnehavaren 204 kr per månad. Ingår i månadsavgiften. Gästparkering finns i närområdet.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB03936

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2015

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme med värmeåtervinning

Ventilation

Mekanisk frånluft med värmeåtervinning

Energideklaration

Ej utförd ännu.

Föreningsinformation

Förening

Brf Hangaren

Bra att veta om föreningen

Brf Hangaren består av 36 bostadsrätter som är fördelade på tre bostadshus med tre våningar vardera samt vind som stod inflyttningsklara under 2015. Till varje lägenhet hör en parkeringsplats samt ett vindsförråd och på vinden finns också cykel- och barnvagnsrum.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

HUSHÅLLSEL
Ca 4 000 kr

FÖRSÄKRING
Ca 1 400 kr

TOTALT
Ca 5 400 kr

KOMMENTAR
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Här bor du i ett naturnära område med närhet till fina skogor att promenera i. Lida Friluftsområde, som ligger nästgårds, erbjuder ett stort utbud av friluftsaktiviteter, från vandringsleder och fiske till golfbanor. Fotbollsplan och idrottsanläggning med sport-/ och ishall finns ett stenkast bort. Goda kommunikationer till och från Riksten och goda cykelvägar till Tullinge station.

Kommunikationer

En kort promenad bort avgår buss som tar dig till Tullinge centrum och pendeltågstation på fem minuter (linje 721). Pendeltåg tar ca 20 minuter till Stockholm C och 20 minuter till Södertälje C. Här finns även en stor parkering för den som väljer att parkera bilen och ta pendeltåget. Från centrum finns gång och cykelvägar till Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Med bil är du snabbt ute på de större vägarna. Trafikverket planerar även för nya länsväg 226 som kommer att ansluta till Riksten med två infarter. Läs mer om Infart Riksten här: https://www.trafikverket.se/nara-dig/stockholm/projekt-i-stockholms-lan/banavag-flemingsberg/planering/

Skola och barnomsorg

I Riksten är det nära till både förskolor och skola och ligger i anslutande till skog och natur. Idag finns det tre förskolor i Riksten och samtliga har flertalet avdelningar för barn i olika åldrar. En ny förskola är planerad att byggas i ett senare skede. Rikstens skola invigdes hösten 2013 med årkurs F-9. Åk 9 startar dock hösten 2018. Skolan erbjuder fritidshem och ligger centralt placerad i Riksten vilket gör att man har bekväma avstånd till och från skolan. För mer information, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

Tullinge centrum har i dagsläget bank, mataffärer, pizzeria och annan behövlig service. Inte långt bort ligger Tumba och Huddinge centrum med ett stort utbud av bland annat klädaffärer, restauranger, apotek, banker och caféer. Vill man storhandla finns Willys i Tumba eller Ica Maxi i Norsborg. Tumba C kommer under de närmsta åren byggas ut och erbjuda ett större utbud av affärer. Med bil tar du dig till Kungens Kurva på ca 10 minuter och här hittar du i princip alla typer av affärer och Heron City. Runt hörnet finns Rikstens lokala pizzeria och ICA Nära Riksten med generösa öppettider och välsorterade hyllor.