Stäng

Budgivning pågår

Norrtullsgatan 38, 4 tr

Visning

Tisdag 23 april 17:30 - 18:30

Hjärtligt välkommen!

Vasastan - Norrtullsgatan 38, 4 tr / Stockholm

 • Boarea: 28 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 1 rum
 • Byggnadsår: 1939
 • Avgift 1 538 Kr/mån
Kr 2 475 000ACCEPTERAT PRIS!
Till salu

Optimalt planerad etta med stambytt badrum och balkong i solläge

På Norrtullsgatan 38, 4 trappor upp, finns denna charmiga och kvadratsmarta etta om 28 m² med fint ljusinsläpp, stambytt badrum och trivsam balkong i soligt läge..

Den tilltalande bostaden erbjuder ett generöst allrum som har plats för både säng, soffa samt matbord och ansluter sig till den soliga balkongen med högt och fritt läge.

Därtill finns ett praktiskt kök med bra förvaringsmöjligheter och en helkaklad och stambytt dusch/WC med fina material och golvvärme samt en välkomnande hall/entré.

Bra förvaringsmöjligheter via garderober, ett extra förråd samt tvättstuga på källarplan finns att tillgå och i avgiften ingår hela 1 000 Mbit bredband med en obligatorisk avgift om 150 kr/mån.

Trivsamt område mitt i pulsen men med närhet till lugna grönområden, Odenplan med suveräna kommunikationer och ett rikligt utbud av restauranger och butiker.

Hjärtligt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post
 • Fin balkong i högt och fritt läge

  Fin balkong i högt och fritt läge

 • Generöst allrum med utgång till balkong

  Generöst allrum med utgång till balkong

 • ... och goda förvaringsmöjligheter

  ... och goda förvaringsmöjligheter

 • Utsikt över Norrtullsgatan

  Utsikt över Norrtullsgatan

 • Fri vardering.jpg
 • Anslutning till kök och hall från allrum

  Anslutning till kök och hall från allrum

 • Ljust och trivsamt kök med dubbla fönster

  Ljust och trivsamt kök med dubbla fönster

 • ... och goda arbetsytor samt bra förvaring

  ... och goda arbetsytor samt bra förvaring

 • Stambytt och helkaklad dusch/WC

  Stambytt och helkaklad dusch/WC

 • ... med fina materialval

  ... med fina materialval

 • Ljus och välkomnande hall/entré

  Ljus och välkomnande hall/entré

 • Välkommen till Norrtullsgatan 38!

  Välkommen till Norrtullsgatan 38!

 • Bostadens trivsamma balkong i soligt västerläge

  Bostadens trivsamma balkong i soligt västerläge

 • objekt bild
 • Översiktsbild på området

  Översiktsbild på området

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Välkomnande hall/entré med bra avhängningsmöjligheter för jackor och skor. Därtill finns en garderob samt ett städskåp som hjälper till med extra förvaring. Direkt anslutning till dusch/WC och till allrummet. Plastmatta på golv och ljust målade väggar. Säkerhetsdörr och jordfelsbrytare.

 • KÖK

  Praktiskt och ljust kök med bra skåp och lådor som underlättar förvaring av servis och redskap. Därtill löper en rostfri diskbänk med dubbelho och engreppsblandare som utgör bra arbetsytor. Ovan sitter ljust kakel och belysning. Spis med glaskeramikhäll samt två mindre bänkytor på vardera sida om denna som hjälper till med ytterligare arbetsytor. Kombinerad kyl/frys samt anslutningmöjligheter för diskmaskin. Dubbla fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp, ljust målade väggar och plastmatta på golv.

 • ALLRUM

  Tilltaget och generöst allrum som nås från hallen. Här finns plats för säng samt sängbord och 3 platsbyggda garderober som underlättar förvaring. Därtill finns plats för mindre matbord, skrivbord för arbete och studier, eller annat möblemang som uppfyller behoven bäst. Allrummet får fint ljusinsläpp via två fönster samt från balkongdörren. Ljust målade väggar och plastmatta på golv.

 • BALKONG

  Från allrummet når man denna trivsamma balkong som har plats för exempelvis caféset om två stolar och ett bord. Högt och fritt läge med utsikt över Norrtullsgatan och ett soligt rakt västerläge innebär härlig eftermiddags- och kvällssol.

 • DUSCH/WC

  Direkt från hallen når man denna stilrena dusch/WC som stambyttes 2013. Här finns WC, fin kommod med handfat samt ett spegelskåp ovan som hjälper till med mindre förvaring. Därtill finns en god duschhörna med invikbara dörrar i glas samt en handdukstork (el). Ljusa helkaklade väggar med snyggt matchande klinkergolv med golvvärme (el).

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

4 av 5, hiss finns

Boarea

28 kvm, föreningens information

Antal rum

1 rum och Kök

Avgift

1 538 Kr/mån inkl värme, VA och kabel-TV + obligatoriska 150 kr för bredband 1000 Mbit/s

Föreningens lägenhetsnummer

104091

Andelstal

Andel i föreningen: 0,08621 %

 • Förråd

  Ett förråd finns på källartplan och hör till lägenheten.

 • Kabel-TV

  Basutbud från ComHem ingår i avgiften.

 • Internet

  Fiber via A3 finns indraget. 1 000 Mbit/s ingår i 150 kr som ett obligatoriskt tillägg på månadsavgiften.

 • Gemensamma utrymmen

  Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga, soprum samt en lummig innergård med utemöbler, grill och cykelparkeringar.

 • Parkering

  Boendeparkering råder i området. Läs mer på kommunens hemsida: http://www.stockholm.se/boendep

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB04064

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1939

Fönster

3-glas isoler

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd: 2009-09-16. Energiprestanda: 258 kWh/m² och år. Nytt värmesystem har installerats så denna blir ganska missvisande.

Föreningsinformation

Förening

Brf Getingen 6

Bra att veta om föreningen

Föreningen består av två flerbostadshus på adresserna Norrtullsgatan 30-32 och 36-38 där 102 lägenheter upplåts med bostadsrätt och 10 lägenheter upplåts med hyresrätt. Därtill finns 4 hyreslokaler som upplåts till företag. Föreningens utförda renoveringar är bland annat: stambyte (2013), byte av undercentral (2013), fönsterbyte (2014), trapphusrenovering (2014), installation av säkerhetsdörrar (2015), installation grindar och staket (2016), förrådsbyggnation källare (2018) och installation av bergvärme (2018). Pågående och planerade underhåll för 2019 är Fasad- och balkongrenovering inkl. ommålning fasad samt gårdsupprustning (pågående) samt nybyggnation av bostäder på vindarna (planerat). Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga och en stor lummig gård finns att tillgå med utemöbler och grill.
Besök gärna föreningens informativa hemsida: https://www.hemsidan.com/getingen6/

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS OCH MÅNADSBASIS

HUSHÅLLSEL
Ca 3 500 kr (292 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 2 400 kr (200 kr/mån)

TOTALT
Ca 5 900 kr (492 kr/mån)

Kommentar:
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

På Norrtullsgatan 38 i Vasastan bor man med endast ett stenkast från allt man kan tänka sig. Närområdet erbjuder flera grönområden som Vanadislunden, Hagaparken och Vasaparken där man kan avnjuta en picknick, motionera eller promenera. I Hagaparken har man också möjlighet att ägna sig åt olika sportaktiviteter med bl.a. tennis- och träningsanläggningar samt mycket olika sevärdheter.

Kommunikationer

Från bostaden har man ypperliga kommunikationsmöjligheter till Stockholms alla delar. Nästan direkt utanför bostaden passerar buss 2 som bland annat tar dig till Odenplan, Stureplan, Slussen och Medborgarplatsen. Därtill finns tunnelbanestationerna St Eriksplan och Odenplan som nås efter en promenad om ca 10-15 minuter där gröna linjen avgår. Norra stationsgatan och ytterligare busshållplats nås efter någon minuts promenad och här avgår flygbussar samt nattbussar. Läs mer på sl.se

Skola och barnomsorg

På promenadavstånd finns förskolan Röda Berget och grundskolan Rödabergsskolan (F-9). Därtill finns ytterligare förskolor och skolor på bekväma avstånd. Läs mer på kommunens hemsida: https://www.stockholm.se/ForskolaSkola/

Affärer och annan service

Närområdet erbjuder all typ av service och handel. På promenadavstånd finns matvarubutiker och service som underlättar vardagen och vidare bra shopping med butiker där du hittar både små och stora fynd i unika och mysiga butiker. Vill man åt ett bredare utbud av shopping så finns både NK och gallerian en kort busstur bort alternativt en längre promenad. I närområdet finns också ett rikligt utbud av restauranger och caféer.