Stäng

Budgivning pågår

Nybyggnadsprojekt Saltsjö-Boo
Nyproduktion

Eriksvik - Nybyggnadsprojekt Saltsjö-Boo / Nacka

Kontakta mäklare för pris!

Blivande exklusiva bostadsrätter i populärt och växande område

På en trivsam återvändsgata i populära Eriksvik uppförs tre exklusiva stenhus samt tre studiohus som kommer inrymma totalt 15 moderna och välplanerade bostadsrätter i storlekarna 120 m², 80 m² och 60 m².

Bostäderna uppförs i två etapper där vi nu släpper etapp 2 om totalt fyra lägenheter- två om 120 m², två om 80 m² och ett studiohus (bostadsrättslokal) om 60 m². Etapp 1 består av 10 enheter varav 9 av dessa är sålda och inflyttade. Till lägenheterna hör parkeringsplatser, förråd och rejäla uteplatser i soligt läge.

De moderna och putsade stenhusen kommer bestå av fyra bostadsrätter vardera fördelat på tre plan, där bostad om 120 m² utgör etagelägenhet och blir belägen på våning 0 och 1. Våning 2 består av bostad om 80 m² och har privata entréer. Därtill ligger studiohusen om 60 m² strategiskt avskilt och på så sätt utgör ett privat läge.

Dessa högklassiga bostäder kommer att utrustas med rejäla och solsäkra uteplatser, påkostade material, noga utvalda vitvaror, helkaklade badrum och optimala förvaringslösningar.

Området är barnvänligt och naturnära med fina vandringsleder i närheten, strandpromenader att tillgå och skogar som inbjuder till både bär- och svampplockning. Därtill finns goda badplatser och båtbryggor i en attraktiv och trivsam skärgårdsmiljö. De mycket goda kommunikationerna till Slussen gör att Stockholm City aldrig känns långt bort och inom promenadavstånd finns både förskola och skola som underlättar vardagen.

Varmt välkommen till BRF Nackasjöstaden!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post
 • Enbacken 18 A-D - Etapp 2

  Enbacken 18 A-D - Etapp 2

 • Välkommen till nästan färdigställda Enbacken 18 A-D

  Välkommen till nästan färdigställda Enbacken 18 A-D

 • Fin utsikt med viss sjöglimt

  Fin utsikt med viss sjöglimt

 • Översiktsbild på Enbacken 18 A-D

  Översiktsbild på Enbacken 18 A-D

 • Fri vardering.jpg
 • Bild från nästan färdigställda Enbacken 22 A-D

  Bild från nästan färdigställda Enbacken 22 A-D

 • Vardagsrum med stora fönsterpartier (exempelbild)

  Vardagsrum med stora fönsterpartier (exempelbild)

 • Stilrent kök med bra förvaring och bänkytor (exempelbild)

  Stilrent kök med bra förvaring och bänkytor (exempelbild)

 • Exempel på material i badrum

  Exempel på material i badrum

 • objekt bild
 • Översiktsbild på närområdet

  Översiktsbild på närområdet

 • Situationplan (bygglovshandling)

  Situationplan (bygglovshandling)

Visa alla bilder

Planritning

Om området

Allmänt

Invid Baggensfjärden finns detta trivsamma och natursköna område som erbjuder bl.a. fina strövområden, badplatser, båtbryggor och rekreation i en fin skärgårdsmiljö. Området är perfekt för ett aktivt sport- och friluftsliv med Boo's vandringsled i närheten, spontanidrottsplats och ett mindre naturreservat runt knuten som erbjuder en sjö med badplats, fiske och en skog som uppmuntrar till bärplockning. Därtill finns Nacka Golfklubb en kort biltur bort med sina 18 hål, Nacka ridklubb och Boo's rackethall där man kan spela både badminton, pingis och Tennis. För den båtintresserade så finns flertalet båtklubbar i Nacka kommun. Läs gärna mer på Nacka Förenade Båtklubbar's hemsida: http://www.nfbk.se/

Kommunikationer

Några minuters promenad bort finns närmsta busshållplats (Boo Kyrka) där busslinjerna 421 och 422 avgår mot bl.a. Orminge Centrum, Nacka Forum, Nacka station, Slussen och Gustavsbergs Centrum. Från Nacka station avgår flertalet busslinjer till olika kommundelar och även Saltsjöbanan avgår mot Henriksdal och Saltsjöbaden. Från Slussen tar man sig snabbt och enkelt till större delar av Stockholm via tunnelbana, båt och bussar. För den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med kollektivtrafiken så finns flertalet pendelparkeringar i anslutning till både Nacka station och Orminge Centrum. För den bilburne når man Värmdöleden efter några minuter och till Slussen tar det ca 20 minuter. Läs gärna mer på www.sl.se

Skola och barnomsorg

I Saltsjö-Boo finns flertalet förskolor och skolor i både kommunal och privat regi. Närmsta förskola i området är Kulingens förskola och ytterligare förskolor i området är Förskolan Lusthuset och Boo-Mullarna I Ur och Skur. Närmsta grundskola i området är Sågtorpsskolan (F-6) och ytterligare skolor i området är Backeboskolan (F-6) och Myrsjöskolan (F-9). Det kommer att löpa en grusad gång i anslutning till bostaden och vidare till Värmdövägen, som kommer att underlätta färdvägen för barnen till och från skolan. För mer information, se kommunens hemsida: https://www.nacka.se/forskola-skola/

Affärer och annan service

Orminge Centrum är närmsta handelsplats och här får du tag i alla vardagens proviantser. Här finns matvarubutiker, systembolag, apotek, skönhetssalonger och vidare finns flera restauranger och caféer. Vill man åt ett ännu större utbud så finns Nacka Forum en kvarts biltur bort. Här erbjuds 119 butiker och flertalet restauranger och caféer.