Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt


Segersjövägen 55

Visning

Söndag 25 mars 0:00 - 0:00

Ring för visningstid!

Segersjö - Segersjövägen 55 / Botkyrka

 • Boarea: 31,9 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 1 rum
 • Byggnadsår: 1962
 • Avgift 1 785 Kr/mån
Kr 1 495 000Som utgångspris
Till salu

Välplanerad etta med helkaklat badrum och balkong med sjöutsikt

I trivsamma Segersjö finns nu denna rymliga etta om totalt 31,9 m² till försäljning. Lägenheten har ett tilltaget allrum med ekparkettgolv och access till stor balkong i soligt söderläge med utsikt över Segersjön. Praktiskt kök med goda förvaringsmöjligheter och helkaklat badrum med tvättmöjligheter underlättar. Fiber via Telia finns indraget och i samma port finns tvättstuga. Ekonomiskt stabil och välskött förening med närhet till härlig natur och goda kommunikationer.

Hjärtligt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post

Visa alla bilder

 • Tilltaget allrum med access till balkong

  Tilltaget allrum med access till balkong

 • ... sett från annan vinkel

  ... sett från annan vinkel

 • Tilltagen balkong som nås från allrumet

  Tilltagen balkong som nås från allrumet

 • ... med fin utsikt över Segersjön

  ... med fin utsikt över Segersjön

 • bakgrund-vadering.jpg)

   

   

  Dags att värdera din bostad?

  Klicka här för att ta dig dit

 • Praktiskt kök i vinkel med gott om förvaring

  Praktiskt kök i vinkel med gott om förvaring

 • ... och bra ljusinsläpp via fönster

  ... och bra ljusinsläpp via fönster

 • Hall med klinkergolv och inbyggda garderober

  Hall med klinkergolv och inbyggda garderober

 • Helkaklat badrum med tvättmöjligheter

  Helkaklat badrum med tvättmöjligheter

 • ... och badkar

  ... och badkar

 • Välkommen till Segersjövägen 55!

  Välkommen till Segersjövägen 55!

 • Husets balkongsida

  Husets balkongsida

 • Fina och plana gräsytor

  Fina och plana gräsytor

 • Mysig strand med bad- och grillmöjligheter runt hörnet

  Mysig strand med bad- och grillmöjligheter runt hörnet

 • Sommarbild på utsikten över Segersjön

  Sommarbild på utsikten över Segersjön

 • Sommarbild på stranden med badmöjligheter

  Sommarbild på stranden med badmöjligheter

 • Ytterligare sommarbild

  Ytterligare sommarbild

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Tilltagen hall/entré med optimala förvaringsmöjligheter via inbyggda garderober med överskåp. Därtill finns plats för hatthylla och skoställ för avhängning. Hallen har klinkergolv och ljust målade väggar.

 • KÖK

  Praktiskt kök i vinkel med goda förvaringsmöjligheter i skåp och lådor samt goda arbetsytor för matlagningen. Här finns dubbelho med engreppsblandare samt kakel och belysning ovan, kombinerad kyl/frys samt spis med spisfläkt ovan. Köket har två fönster som släpper in bra med ljus och här kan man även placera mindre matgrupp om exempelvis två stolar och ett bord. Köket har klinkergolv och ljust målade väggar.

 • ALLRUM

  Tilltaget allrum med ekparkettgolv och utgång till den stora balkongen. Ljusinsläpp via två fönster samt från balkongdörren. Här finns plats för soffa, mediamöblemang och annat efter vad som uppfyller behoven bäst. Plats finns också för säng samt sängbord och vill man avskärma denna del mot resten av allrummet finns takskenor för att underlätta detta.

 • BALKONG

  Trivsam och väl tilltagen balkong som nås från allrummet och ligger i soligt söderläge. Här finns plats för mindre utomhusmöblemang. Vacker utsikt över Segersjön och föreningens egna strand.

 • BADRUM

  Stilfullt och helkaklat badrum med helkaklade väggar i vitt matchat med grått klinkergolv. Här finns WC, handfat samt spegelskåp ovan med infälld belysning och som hjälper till med mindre förvaring. Här finns också badkar, handdukstork och tvättmaskin som underlättar vardagens bestyr. Stambyte utfördes 2008.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 3, hiss saknas

Boarea

31,9 kvm, föreningens information

Antal rum

1 rum och Kök

Avgift

1 785 Kr/mån inkl värme, VA och kabel-TV

Föreningens lägenhetsnummer

084

Andelstal

Andel i föreningen: 0,004212 %

 • Kabel-TV

  Basutbud från ComHem ingår i avgiften. Vill man ha ett bredare utbud och digitala kanaler kan detta beställas via Telia eller Com Hem.

 • Internet

  Fiber via Telia finns indraget till fastigheten. Upp till 500 Mbit/s kan beställas.

 • Förråd

  Till bostaden hör ett källarförråd samt ett mindre matkällarutrymme.

 • Tvättmöjligheter

  I samma port finns tvättstuga som bokas via bokningstavla. Praktiskt då det ligger i samma port men inte vägg i vägg med lägenheten.

 • Parkering

  Föreningen har parkeringsplatser som får hyras av medlemmarna. Parkeringsplats utan elstolpe kostar 120 kr/mån och parkeringsplats med elstolpe kostar 150 kr/mån. Dessutom har föreningen 24 garageplatser som kostar 280 kr/mån. Separat kö tillämpas.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB564

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1962

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Energideklaration

Utförd: 2009-03-25 Energiprestanda: 116 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

Brf Hagen

Bra att veta om föreningen

Brf Hagen är en ekonomiskt stabil och välskött förening som består av 135 bostadsrätter. Föreningen har utfört större renoveringar som byte av fönster, nya tak och stambyte samt sänkte avgifterna med 5% i mitten på 2016. Föreningen har för gemensam trivsel fina uteplatser, lekplats och en egen strand där man kan grilla och umgås. Ytterligare gemensamma utrymmen är bastu, föreningslokal, gästlägenhet (200kr/dygn), snickarverkstad och vävstuga. I föreningen finns totalt tre tvättstugor som är belägna på Segersjövägen 33, 43 och 55 och bokas via bokningstavla. Två typer av parkeringsplatser finns att hyra för medlemmarna, där parkering utan elstolpe kostar 120 kr/mån och parkering med elstolpe kostar 150 kr/mån. Även 24 garageplatser finns, som kostar 280 kr/mån. Till varje lägenhet hör ett källarförråd samt ett mindre matkällarutrymme som underlättar förvaring.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

HUSHÅLLSEL
Ca 4 000 kr

FÖRSÄKRING
Ca 1 400 kr

TOTALT
Ca 5 400 kr

KOMMENTAR
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Lugnt och trivsamt område i populära Segersjö där man får närhet till både centrum och underbar natur. Ett knappt stenkast bort finns Rödstuhage IP som erbjuder idrottsaktiviteter samt motionsspår för den hurtige. Under vintern är Uttran en populär sjö för skridskoåkning och under sommarhalvåret finns badplats vid Möllebadet som nås efter en promenad. Goda kommunikationsmöjligheter, promenadavstånd till både centrum och förskola och E4:an nås efter bara några minuter.

Kommunikationer

Bara någon minut från bostaden finns närmsta busshållplats där buss 715 trafikerar mellan Tumba station och Solbo. I anslutning till Tumba station finns ett stort busstorg där bussar avgår mot många olika kommundelar med täta avgångar. Här finns också pendeltåg som avgår mot Södertälje C, Märsta och Uppsala. Stockholms C nås efter ca 25 minuter och Södertälje C efter ca 20 minuter. Man når också Tumba centrum och stationen efter en promenad om ca 20 minuter.

Skola och barnomsorg

Förskolor i området är Montessoriförskolan Kotten (enskild), Familjedaghemmet Vättarna (enskild) och förskolan Björkbacken (kommunal). Samtliga förskolor ligger på bekväma avstånd. Grundskolor i området är Björkhaga skola (F-9), Kassmyraskolan (F-6) och Broängsskolan (F-9). Samtliga skolor erbjuder fritids och nås efter en kort biltur, med buss eller en längre promenad. För mer information, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

Tumba Centrum är kommunens huvudcentrum och hit tar man sig efter en kort biltur eller en promenad. Här finns matvarubutiker, apotek, systembolag, klädbutiker, banker och flertalet restauranger och caféer. Här finns också Botkyrkabyggen huvudkontor, medborgarkontor, bibliotek och Botkyrkas konsthall.