Stäng

Budgivning pågår

Skogsmulles väg 17C, 1 tr upp

Skogsmulles väg 17C, 1 tr upp / Botkyrka

 • Boarea: 53 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 3 rum
 • Byggnadsår: 2018
 • Avgift 3 126 Kr/mån
Kr 2 195 000SOM UTGÅNGSPRIS
Till salu

Fin 3:a i nyskick från 2018 med kök från HTH och helkaklat badrum

Nu finns möjligheten att förvärva denna ljusa och fina 3:a från 2018 med genomgående fräscht ekparkettgolv och vitmålade väggar, modern öppen planlösning, helkaklat badrum och naturliga ljusflöden.

Här erbjuds ett stilfullt HTH-kök med ljusa fronter och rostfria vitvaror från Siemens som ligger i en öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till socialt umgänge och får ett fint ljusflöde via fönster i två väderstreck. Här finns plats för såväl soffa och mediautrustning som för matbord för ca 4-6 personer.

Vidare finns två sovrum att tillgå i olika storlekar, varav ett master bedroom med en trivsam fransk balkong, plats för stor dubbelsäng och flera garderober som underlättar mycket förvaring. Det mindre sovrummet får fint ljusinsläpp via fönster och har en garderob.

Den välkomnande hallen har fint klinkergolv och en stor skjutdörrsgarderob där både skor och ytterkläder enkelt får plats och precis utanför ytterdörren finns den trivsamma balkongen belägen där morgonkaffet kan avnjutas till fina vyer.

Stilren och helkaklad dusch/WC med fina materialval och en tvättpelare om tvättmaskin och torktumlare underlättar vardagens bestyr.

Ett förråd finns att tillgå i nästan direkt anslutning till bostaden och en parkeringsplats hör till bostaden och ingår i avgiften.

Sammantaget är detta nästintill en lägenhet i nyskick som håller hög standard och där du som köpare bara kan flytta in och börja bo.

Här bor du granne med underbara natur- och strövområden, förskolor och skola inom promenadavstånd och bara några minuter bort till busshållplats där bussar trafikerar Tullinge station på ca 15 minuter. För den bilburne är man ganska snabbt ute på Huddingevägen.

Varmt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post
 • Fin trivsam balkong i anslutning till entrén

  Fin trivsam balkong i anslutning till entrén

 • Öppen och modern planlösning mellan vardagsrum och kök

  Öppen och modern planlösning mellan vardagsrum och kök

 • Ljust och välutrustat kök

  Ljust och välutrustat kök

 • ... med rostfria vitvaror och goda förvaringslösningar

  ... med rostfria vitvaror och goda förvaringslösningar

 • Fri vardering.jpg
 • Tilltaget vardagsrum med plats för större möblemang

  Tilltaget vardagsrum med plats för större möblemang

 • … sett från annan vinkel

  … sett från annan vinkel

 • Stort och tilltaget master bedroom med naturligt ljusflöde

  Stort och tilltaget master bedroom med naturligt ljusflöde

 • … och garderober som underlättar mycket förvaring

  … och garderober som underlättar mycket förvaring

 • Ljust och bra storleksmässigt sovrum 2 med garderob

  Ljust och bra storleksmässigt sovrum 2 med garderob

 • Ljus och välkomnande hall/entré

  Ljus och välkomnande hall/entré

 • Mycket stilren och helkaklad dusch/WC/tvätt

  Mycket stilren och helkaklad dusch/WC/tvätt

 • Fin och trivsam balkong i anslutning till entrén

  Fin och trivsam balkong i anslutning till entrén

 • Välkommen till Skogsmulles väg 17C!

  Välkommen till Skogsmulles väg 17C!

 • Översiktsbild på närområdet

  Översiktsbild på närområdet

 • Dito

  Dito

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  En trappa upp når man denna välkomnande entré med balkong där morgonkaffet kan avnjutas till trivsamma vyer. Entrédörren leder in till en stilfull hall med goda avhängningsytor för jackor och skor. Därtill ges optimala förvaringslösningar via en skjutdörrsgarderob med spegelglas och plats finns för mindre möblemang. Fint klinkergolv i grå ton som sedan övergår till fint ekparkettgolv som är genomgående i bostaden.

 • KÖK

  Generöst tilltaget och praktiskt kök från HTH i öppen planlösning mot vardagsrummet som inbjuder till socialt umgänge. Köket har goda arbetsytor via bänkskiva varav en del med dubbelho, avrinningsyta och engreppsblandare. Ovan sitter matchande ljust kakel, belysning samt ett mindre fönster som bidrar med naturligt ljusinsläpp. Till förvaring finns flertalet skåp och lådor som gömmer undan mycket redskap och servis. Vitvarorna i köket är från 2018, kommer från Siemens och består av kombinerad kyl/frys, induktionshäll med spisfläkt ovan, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och diskmaskin.

 • VARDAGSRUM

  Ljust och tilltaget vardagsrum i öppen planlösning mot kök som inbjuder till sociala sammankomster och ger en känsla av luft och rymd. Här finns plats för soffa, mediautrustning och matbord eller annan önskad möblering efter egen smak. Ett och ett halvt fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp. Vitmålade väggar och fräscht ekparkettgolv.

 • SOVRUM 1

  Stort och tilltaget sovrum 1 som nås från köket. Här finns plats för dubbelsäng och annan önskad sovrumsmöblering. Till förvaring finns tre garderober där klädkollektionerna får plats. En trevlig fransk balkong finns att tillgå och balkongdörren tillsammans med ett fönster bidrar med naturligt ljusinsläpp. Ekparkettgolv och vitmålade väggar.

 • SOVRUM 2

  Bra storleksmässigt sovrum 2 som kan nyttjas och inredas efter egna behov och önskemål. Varför inte som kontor, en rejäl walk-in closet eller barnrum? Vill man nyttja detta som sovrum så finns god plats för säng och sängbord. Till förvaring finns garderober som underlättar. Vitmålade väggar och fint ekparkettgolv.

 • DUSCH/WC/TVÄTT

  Generöst tilltagen dusch/WC i stilrent utförande med helkaklade väggar med matchande klinkergolv. Här finns WC, fin kommod med handfat och matchande spegelskåp ovan med infällda spotlights. Vidare finns en generös duschhörna med invikbara dörrar i glas samt en tvättpelare om tvättmaskin och torktumlare som underlättar vardagens bestyr. Belysning i tak.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

1 av 1, hiss saknas

Boarea

53 kvm, föreningens information

Antal rum

3 rum och Kök

Avgift

3 126 Kr/mån inkl. värme, VA, p-plats och sophantering

Föreningens lägenhetsnummer

621

Andelstal

Andel i föreningen: 4,1667 %

Andel årsavgift: 4,1667 %

 • Förråd

  Ett förråd om ca 5 m² finns och hör till lägenheten. Underlättar mycket förvaring.

 • Parkering

  En parkeringsplats hör till bostaden och ingår i avgiften.

 • TV

  Fiber via Telia finns indraget. Besök gärna deras hemsida för att se vad du kan beställa: https://www.telia.se/privat

 • Internet

  Fiber via Telia finns indraget. Upp till 500 Mbit/s är möjligt att erhålla. Se mer på deras hemsida: https://www.telia.se/privat

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB04242

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2018

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk från-/tillluft (FTX)

Energideklaration

Utförd: 2019-10-17. Energiprestanda: 134 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

BRF Flygledarkullen 1 i Riksten

Bra att veta om föreningen

Föreningen bildades 2017 och består av 6 flerbostadshus som innehåller totalt 24 lägenheter om 53 m² som upplåts med bostadsrätt. Dessa stod färdiga för inflyttning under 2018. Till lägenheterna hör parkeringsplatser och förråd. Inga större underhåll är planerade den närmsta tiden då byggnaderna stod klara 2018. Föreningen äger marken.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

HUSHÅLLSEL
Ca 3 600 kr (ca 300 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 2 400 kr (ca 200 kr/mån)

TOTALT
Ca 6 000 kr (ca 500 kr/mån)

Kommentar: Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Trivsamt och barnvänligt område med närhet till härliga strövområden att promenera i och goda möjligheter till ett aktivt motions- och friluftsliv. En kort cykeltur bort finns Brantbrinks IP med bl.a. motionsspår varav några elljusspår som används till skidspår under vintern, utegym samt både tennis- och fotbollsplaner. Därtill finns både Lida Friluftsområde och Rikstens Golf en kortare biltur bort. I närområdet finns flera lekplatser och spontanidrottsplatser.

Kommunikationer

Några minuter bort från bostaden finns busshållplats där buss 721 trafikerar bl.a. Tullinge Station. Med buss tar det ca 15 minuter till Tullinge station och därifrån avgår också pendeltåg mot både Stockholms C och Södertälje C och tar ca 20-25 minuter. Vidare finns ytterligare busslinjer som trafikerar stationen mot bl.a. Huddinge sjukhus, Södertörns högskola och andra kommundelar. I anslutning till Tullinge station finns också flertalet avgiftsfria pendelparkeringar som är perfekt om man vill ta bilen en bit för att sedan åka med SL-trafiken. För den bilburne är man efter bara några minuter ute på Huddingevägen och till Stockholms C tar det ca 30 minuter.

Skola och barnomsorg

Närmsta förskola är förskolan Nova och ligger på Flottiljvägen samt förskolan Luna som är belägen på Kanslivägen. Båda förskolorna har sex avdelningar. En kort promenad bort finns Rikstens skola (F-9) som invigdes hösten 2013 och andra förskolor i kommunen är bl.a. Banslättsskolan (F-5) och Falkbergsskolan (6-9). För mer information, se kommunens hemsida: https://botkyrka.se/barn--utbildning.html, alternativt Rikstens egen informativa hemsida: https://riksten.se/

Affärer och annan service

I området finns det bl.a. en ICA-butik, pizzeria, biograf, frisör och skönhetssalong samt hundsportcenter med hunddagis och hundkurser. I Tullinge centrum finns bank, matvarubutiker, apotek, bibliotek och annan behövlig service för att underlätta vardagen. Vill man åt ett bredare utbud av affärer, shopping och kulinariska äventyr så finns både Tumba Centrum, Huddinge Centrum och Kungens Kurva på behöriga avstånd som är goda alternativ.