Stäng

Budgivning pågår

Tångvägen 42

HÄGERSTEN - TELEFONPLAN - Tångvägen 42 / Stockholm

 • Boarea: 19 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 1 rum
 • Byggnadsår: 1944
 • Avgift 1 945 Kr/mån
Kr 995 000SOM UTGÅNGSPRIS
Till salu

Charmig BOSTADSRÄTTSLOKAL om ca 19 m² med promenadavstånd till Telefonplan

Nu finns möjlighet att förvärva denna otroligt charmiga bostadsrättslokal som ligger belägen i populära kvarter och lämpar sig perfekt till exempelvis kontorsverksamhet, skönhetsbehandlingar eller varför inte för sin roligaste fritidsaktivitet?

De 19 lättmöblerade kvadratmetrarna består av en entré med goda avhängningsytor, ett generöst allrum med ljusinsläpp via fönster och ett charmigt pentry med både mikro och kyl med frysfack. Därtill finns en tilltagen och stilren dusch/WC med helkaklade väggar och matchande klinkergolv som totalrenoverades 2021.

Allrummet har plats för större möblemang och kan inredas efter egna behov och önskemål. Plats finns för säng om det någon gång finns behov för övernattning. Dessutom finns en gemensam tvättstuga att tillgå.

Föreningen godkänner både privatperson och juridisk person som köpare. Bostadsrättslokalen får inte användas till boende, utan ska användas i verksamhetssyfte och med möjlighet till tillfällig övernattning.

Här verkar du i ett trevlig och lummigt område med promenadavstånd till både T-bana som tar dig till Stockholms C på ca 13 minuter, matvarubutiker och annan service som underlättar vardagen. För den bilburne är man snabbt ute på E4:an och tar sig då smidigt till Stockholms olika stadsdelar.

Hjärtligt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post
 • Välkommen till Tångvägen 42!

  Välkommen till Tångvägen 42!

 • Trivsamt allrum med charmigt pentry

  Trivsamt allrum med charmigt pentry

 • Lättmöblerat och gott om plats för möblemang

  Lättmöblerat och gott om plats för möblemang

 • Tilltagen och stilren dusch/WC

  Tilltagen och stilren dusch/WC

 • Fri vardering.jpg
 • Husets entréer

  Husets entréer

 • Översiktsbild på Brf Antennen 2

  Översiktsbild på Brf Antennen 2

 • objekt bild
 • Översiktsbild på närområdet

  Översiktsbild på närområdet

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Fin och välkomnande entré med goda avhängningsytor för jackor och skor direkt till vänster och som sedan öppnar upp sig direkt mot allrummet. Direkt till höger når man badrummet. Vitmålade väggar och fint laminatgolv som är genomgående i hela lokalen.

 • ALLRUM

  Bra storleksmässigt allrum i öppen planlösning med det charmiga pentryt. Här finns plats för exempelvis arbetsplatser med skrivbord, hurtsar och bokhyllor eller annan möblering som önskas för att bedriva den egna verksamheten. Plats finns även för säng om behov finns för enstaka övernattning. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp. Vitmålade väggar och fint laminatgolv.

 • PENTRY

  Ljust och charmigt pentry med fin bänkskiva, stor ho och engreppsblandare. Ovan sitter matchande ljust kakel och belysning. Vidare finns skåp och lådor med släta ljusa fronter som hjälper till med förvaring och därtill finns en kyl med frysfack samt en inbyggnasmikro.

 • DUSCH//WC

  Direkt från entrén når man denna tilltagna och stilrena dusch/WC. Här finns WC, kommod med handfat och ovan sitter matchande spegel samt belysning. Därtill finns en generös duschhörna med draperistång ovan. Vita helkaklade väggar med matchande klinkergolv i grå ton. Renoverades 2021 genom entreprenör som föreningen anlitade. Kvalitetsdokument finns.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

0 av 2, hiss saknas

Boarea

19 kvm, säljarens info

Antal rum

1 rum

Avgift

1 945 Kr/mån inkl. värme, VA + bredband med en obligatorisk avgift om 249 kr/mån.

Föreningens lägenhetsnummer

14

Andelstal

Andel i föreningen: 4,223 %

Andel årsavgift: 4,22 %

Reparationsfond: 0 Sek

 • Parkering

  Parkeringsplatser finns runt om på gatorna.

 • Kabel-TV

  Kabel-TV via Ownit. Beställs och betalas individuellt.

 • Internet

  100 Mbit/s bredband via Ownit ingår i avgiften med ett obligatorisk tillägg om 249 kr/mån.

 • Gemensamma utrymmen

  Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga samt en trivsam grillplats.

 • Tvättmöjligheter

  På källarplan finns en tvättstuga.

 • Bra att veta

  Lokalarean uppgår till 19 m² och på vissa ställen kan det stå boarea vilket för denna annons ska tolkas som lokalarea. Mäklarsystemet har begränsningar och klarar inte av att visa lokalarea i själva huvudtexten. Lokalen ligger en trappa ner räknat från byggnadens entréplan.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB04392

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1944

Fönster

2-glas

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd: 2019-08-04. Energiprestanda, primärenergital: 85 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

Brf Antennen 2

Bra att veta om föreningen

Föreningen består av 12 lägenheter och 2 lokaler som upplåts med bostadsrätt. Dessa fördelar sig på adresserna Tångvägen 40-42 med fastighetsbeteckning Antennen 2 som föreningen innehar med tomträtt. Utfört underhåll är bl.a. stambyte (1999), installation av bergvärme (2010), totalrenovering av tvättstuga (2011), renovering av tak (2011), renovering av fönster och installation av isolerglasfönster (2016), fasaden och entrétrapporna har putsats om och stuprör och fönsterbleck har bytts (2020), skador på rör i källaren har åtgärdats (2020). Under 2021 planeras byte av passersystem och entrédörrar i huset. Föreningens gemensamma utrymmen består av cykel- och barnvagnsrum, tvättstuga samt en trevlig grillplats.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

ELFÖRBRUKNING
Ca 1 800 kr (ca 150 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 1 500 kr (ca 125 kr/mån)

TOTALT
Ca 3 300 kr (ca 275 kr/mån)

Kommentar: Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Trivsamt och centralt bostadsområde med bekväma avstånd till goda kommunikationer med bl.a. promenadavstånd till T-bana, matvarubutiker och annan service invid Västberga handelsplats samt härliga promenadstråk i Solbergaskogen. För den bilburne är man snabbt ute på E4:an och tar dig smidigt in till Stockholms stadspuls på bara några minuter.

Kommunikationer

En kort promenad bort om ca 10 minuter finns Telefonplans tunnelbanestation där röda linjen trafikerar Mörby C och Fruängen via Slussen, T-centralen, Tekniska högskolan, Stockholms C och Danderyds sjukhus med massor av anslutningar till andra destinationer längs vägen. I närområdet, bara ett stenkast bort från lokalen finns även 2 busshållplatser. För den bilburne är man snabbt ute E4/E20 som tar dig smidigt till både Stockholm och Södertälje.

Skola och barnomsorg

I närområdet finns flera förskolor som nås efter en kortare promenad. Närmsta grundskola är Västbergaskolan (F-9) och Solbergaskolan (F-6) som även dessa finns inom promenadavstånd. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: https://start.stockholm/forskola-skola/

Affärer och annan service

I området finns det bl.a. ICA-butiker, postombud, tobaksaffär samt lite restauranger och caféer som underlättar vardagen. Vill man åt ett bredare utbud så finns Liljeholmstorgets Galleria en kort cykel-/biltur bort som erbjuder bl.a. massor av klädbutiker, matvarubutiker, systembolag, gym och flertalet trevliga restauranger. När det ska storhandlas så kan Västberga handelsplats vara ett bra alternativ med bland annat Stora Coop, Rusta och Jysk som finns bara några minuter bort från bostaden.