Stäng

Budgivning pågår

Tant bruns väg 19-34
Nyproduktion

Sandstugan-Kvarnsjön - Tant bruns väg 19-34 / Botkyrka

Kontakta mäklare för pris!

Exklusiva och moderna villor i trivsamt område på lugn återvändsgata

På en lugn och barnvänlig återvändsgata med sjöglimt över Kvarnsjön uppförs 13 ståtliga och högt belägna familjevillor om 203 välplanerade kvadratmeter som ingår i första etappen av Projekt Hattstugan med adress Tant Bruns väg. Dessa villor är belägna på gatans sydligaste del med trivsam vy över större delar av området och en härlig grönskande omgivning.

Entrén välkomnar till ett högst kvalitativt boende och ger en vardagslyx-känsla redan i dörröppningen med snyggt klinkergolv i första delen som sedan övergår till vackert vitlaserat ekparkettgolv och har en diskret kapprumsdel där ytterkläder och skor kan förvaras. Genomgående vattenburen golvvärme på hela entréplanet säkerställer dessutom en god komfort.

Längre in i bostaden väntar det fantastiska köket som kommer från Marbodal och erbjuder snygg bänkskiva i rostfri plåt från Marbodal, köksö i exklusiv kalksten, påkostade vitvaror från Siemens och optimala förvaringslösningar via släta luckor som definitivt kommer uppfylla kockens kulinariska drömmar. Den tillhörande och gedigna matplatsen rymmer ett stort salongsbord som är perfekt när det vankas stora familjemiddagar och rejäla fönsterpartier bidrar med ett fantastiskt ljusflöde.

Det rejält tilltagna vardagsrummet ligger i en delvis öppen planlösning mot köket och matplatsen med en mindre mellanvägg som skärmar av och lämpar sig perfekt att placera TV:n invid. Här finns plats för stora möblemang som soffor, mediautrustning och annan önskad möblering efter egna behov. Fönster i tre väderstreck bidrar med ett fantastiskt ljusflöde och via dubbla altandörrar når man den fina stenlagda uteplatsen i soligt läge.

På övre plan finns ytterligare en social yta som sammankopplar alla rum i form av ett allrum som lämpar sig perfekt som ett privatare alternativ till entréplanets representativa ytor. Möblera som ett TV-rum för myskvällarna eller varför inte som ett sällskapsrum för familjens yngre medlemmar?

Därtill finns 4 strategiskt avskilda sovrum där en god natts sömn garanteras inom ljusa och luftiga kvadratmeter, varav ett Master bedroom med både lyxigt badrum en-suite och häftig garderobslösning med ”walk in closet-känsla”. Ett 5:e sovrum finns att tillgå på entréplanet.

Vidare finns två fantastiska och helkaklade badrum att tillgå på varsitt plan, varav en mycket stilren dusch/WC på entréplan och ett underbart badrum i anslutning till Master bedroom på övre plan som underlättar vardagen. Materialvalen är noga utvalda med kakel och klinker från Bricmate, duschset och kranar från Tapwell samt spotlights i tak. Dessutom finns en välutrustad tvättavdelning på entréplanet som underlättar vardagens bestyr och är utrustad med maskiner från Siemens, goda förvaringslösningar och en praktisk groventré.

Klädkammaren på övre plan kan bli en dusch/WC om man önskar detta tillval. Samma höga standard som övriga badrum erbjuds.

Utvändigt sitter fin och stämningsfull belysning på väl valda ställen och två parkeringsplatser hör till huset. Därtill finns ett utomhusförråd där trädgårdsredskap, stolsdynor och annat kan förvaras.

Här bor du i ett hus som är byggt med extrem noggrannhet och som genomsyras av stil, design och kvalité där den lilla familjen kan bli större och där den stora familjen har gott om plats. En kombination där lyx och vardag dansar i symbios.

Området präglas av grönskande natur som uppmuntrar till härliga skogspromenader och bara några minuter bort finns Elsa Beskows Torg med livsmedelsbutik, frisörsalong och restaurang som underlättar vardagen. Förskola och skola finns i nästan direkt anslutning till Tant Bruns väg och för den bilburne når man både Huddingevägen och E4:an efter bara några minuter.

Uppförandet sker av Liljestrand som är en trygg aktör i området sedan många år tillbaka.

Tillträde är preliminärt beräknat till juli 2021. Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan idag!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post
 • Exempelbild på Villa Rånö som är under uppförande

  Exempelbild på Villa Rånö som är under uppförande

 • Exempelbild på Villa Rånö som är under uppförande

  Exempelbild på Villa Rånö som är under uppförande

 • Exempelbild på Villa Rånö som är under uppförande

  Exempelbild på Villa Rånö som är under uppförande

 • Exempelbild på utformning av kök

  Exempelbild på utformning av kök

 • Fri vardering.jpg
 • Exempelbild på utformning av kök

  Exempelbild på utformning av kök

 • Exempelbild på utformning av kök

  Exempelbild på utformning av kök

 • Exempelbild på utformning av kök

  Exempelbild på utformning av kök

 • Exempelbild på utformning av kök/matplats

  Exempelbild på utformning av kök/matplats

 • Exempelbild på utformning av vardagsrum/kök

  Exempelbild på utformning av vardagsrum/kök

 • Exempelbild på utformning av vardagsrum

  Exempelbild på utformning av vardagsrum

 • Exempelbild på utformning av dusch/WC entréplan

  Exempelbild på utformning av dusch/WC entréplan

 • Exempelbild på utformning av allrum övre plan

  Exempelbild på utformning av allrum övre plan

 • Exempelbild på utformning av allrum övre plan

  Exempelbild på utformning av allrum övre plan

 • Exempelbild på utformning av Master bedroom övre plan

  Exempelbild på utformning av Master bedroom övre plan

 • Exempelbild på utformning av garderobslösning i master bedroom övre plan

  Exempelbild på utformning av garderobslösning i master bedroom övre plan

 • Exempelbild på utformning av badrum en-suite övre plan

  Exempelbild på utformning av badrum en-suite övre plan

 • Exempelbild på utformning av badrum en-suite

  Exempelbild på utformning av badrum en-suite

 • Exempelbild på utformning av extra dusch/WC övre plan (tillval)

  Exempelbild på utformning av extra dusch/WC övre plan (tillval)

 • objekt bild
 • objekt bild

Visa alla bilder

Planritning

Om området

Allmänt

Varmt välkommen till Sandstugan- ett relativt nytt och spännande område invid Kvarnsjön som är under expansion och kommer bli Botkyrkas nya idyll. Området kommer främst att präglas av naturen som närmsta granne och formas efter tre karaktärer – skog, trädgård och park. Kvarteret Hattstugan och Tant Bruns väg ligger belägen i områdets västra del. En trivsam och barnvänlig återvändsgata med ca 30 fina villatomter.

Kommunikationer

I anslutning till området finns både busshållplatsen Sandstugan där busslinjen 725 trafikerar bl.a. Rönninge station samt busshållplatsen Tumba Bruksmuseum där 725:an trafikerar Tumba station. Från Tumba och Rönninge avgår pendeltåg mot Stockholm C och Södertälje C med gott om anslutningar till olika destinationer på vägen. Pendeltågstationerna har även pendelparkeringar med över 100 platser vardera för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeltåget. Är man bilburen dagligen så når man smidigt E4:an efter några minuter och når då Stockholm på ca 25 minuter. Från Tant Bruns väg når man busshållplatserna efter promenad om ca 5-10 minuter. Därtill finns goda gång- och cykelvägar att tillgå som kommer att bevaras och förstärkas så att man på smidigast sätt ska kunna ta sig till Tumba, Salem och Rönninge.

Skola och barnomsorg

I nästan direkt anslutning till Tant Bruns väg ligger Jensens förskola/skola som öppnade för förskoleverksamhet i januari i år och grundskolan öppnade i augusti och tar emot elever i årskurserna F-9. I Tumba och Salem finns ett tiotal förskolor med flertalet avdelningar för barn i olika åldrar samt flertalet grundskolor som också erbjuder fritidshem och kan på så sätt underlätta vardagen. Till dessa är det goda och smidiga förbindelser både via kommunal- och biltrafik samt till viss del promenadstråk och cykelvägar. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

I närområdet finns en nyligen öppnad närlivs-butik som underlättar vardagen och är perfekt om man bara behöver några få varor. Därtill finns en restaurang samt en frisörsalong. Detta finns på Elsa Beskows Torg, bara någon minut bort från Tant Bruns väg. För ett bredare utbud så finns flera centrum och handelsplatser på behöriga avstånd. Tumba Centrum (ca 2 km bort) har ett brett utbud av kommunikationer, matvarubutiker, shopping, systembolag, apotek och vidare erbjuds ett bra utbud av restauranger och caféer. Därtill finns också de större handelsplatserna som Kungens Kurva, Botkyrka Handelsplats och Skärholmen C som är mycket goda alternativ och erbjuder all tänkbar service, shopping och nöjen.