Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt


Tant Gredelins Väg 17

Sandstugan - Uttran - Tant Gredelins Väg 17 / Botkyrka

Kr 2 695 000/bud
Till salu

Lättbebyggd tomt med massor av soltimmar i spännande kvarter

I natursköna kvarter med en spännande framtid framför sig finns nu den största tomten till salu.

Förverkliga dina drömmar och bygg ditt drömhus på denna lättbebyggda och plana tomt med riktigt bra hörnläge och massor av soltimmar.

Tillåten byggyta på huvudbyggnaden är 95 m² i två fulla plan vilket möjliggör att uppföra en villa om ca 170 m² i boyta. Maximal totalhöjd på 11 meter och garage/carport om 30 m² får även uppföras.

Framdraget VA till tomtgräns, nyanlagda vägar och omgärdas av underbar natur.

Idyllen Sandstugan som ligger runt Uttrans sjukhus är under expansion och kommer bli Botkyrkas nya idyll. Området kommer främst präglas av naturen som närmsta granne och formas med tre karaktärer - skog, trädgård och park.

Färdig utbyggnad av området kommer att bestå av ca 500 nya bostäder, ett äldreboende och en förskola.

Fastigheten är belägen i det planerade kvarteret "Trädgårdsstaden" som ligger nordöst i området och har direkt anknytning till naturmark och björkskog som uppmuntrar till rekreation och friluftsliv.

Här kommer bebyggelsen bestå av främst friliggande villor med goda vistelseytor och planterade häckar för att avgränsa gatan mot tomten som genererar en privat sfär.

Välkommen och titta när det passar dig och kontakta oss ifall ni vill ha en privat visning.
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post

Visa alla bilder

Planritning

Allmänt

Upplåtelseform

Friköpt

Fastighetsbeteckning

Sommarstugan 9 ,Botkyrka

Taxeringskod

210 , Småhusenhet, tomtmark

Taxeringsvärde

Totalt 535 000 kr varav byggnad 0 kr (Taxeringsår 2016)

Planbestämmelser

För sandstugan, uttran. Detaljplan, beslutad Datum: 2014-09-25 Genomförande: Början 2014-11-04 slut 2024-11-03

Vatten/Avlopp

Anslutning till vatten och avlopp beräknas kosta ca 150 000 kr.

Tomt

854 m² (friköpt)

 • Byggrätt

  * Tomten har en byggrätt om 95 m² byggyta i två plan vilket genererar en möjlig boyta om ca 170 m².
  * Huvudbyggnad får ha en totalhöjd om högst 11 meter.
  * Utöver huvudbyggnad får komplementbyggnad som t.ex. ett förråd eller garage/carport uppföras om då högst 30 m² och en totalhöjd om ca 3,5 meter.
  * Vind får inte inredas.

 • Bra att veta

  * Placering av byggnad får ske minst 4 meter från gatan samt 3,5 meter från tomtgränsen mot grannfastigheten.
  * Elnät via Vattenfall där du som köpare kontaktar deras kundtjänst för offert och anslutning.
  * Tomten är förberedd för anslutning av fiber via Botkyrka Stadsnät.
  * Observera att byggnaderna ska placeras på sådan höjd att god avrinning från fastigheten erhålles.
  * Nybyggt hus är befriat från den kommunala fastighetsavgiften i 15 år.
  * Nybyggnadskarta finns uttagen.

  AVGIFTER & KOSTNADER:
  (observera att dessa kostnader inte ingår i köpeskillingen)
  * Anläggningsavgift för vatten och avlopp - ca 150 000 kr
  * Planavgift och bygglov - ca 60 000 kr

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB03907

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Viktigt att tänka på:
Det går jättebra att åka ut och kika på tomten själv. Uppmärkning kommer att ske inom kort.
För att inte fastigheten ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna fastighet att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Om området

Allmänt

Välkommen till Sandstugan- området runt Uttrans sjukhus som är under expansion och kommer bli Botkyrkas nya idyll. Området kommer främst präglas av naturen som närmsta granne och formas med tre karaktärer - skog, trädgård och park. Färdig utbyggnad av området kommer att bestå av ca 500 nya bostäder, ett äldreboende och en förskola. Fastigheten är belägen i det planerade kvarteret "trädgårdsstaden" som ligger nordöst i området och har direkt anknytning till naturmark och björkskog som uppmuntrar till rekreation och friluftsliv. Här kommer bebyggelsen bestå av främst friliggande villor med goda vistelseytor och planterade häckar för att avgränsa gatan mot tomten som genererar en privat sfär. I detta område är det också planerat att en förskola med tillhörande lekplats intill ska uppföras och som kommer att förstärka områdets publika karaktär. Inom området finns gång- och cykelvägar som kommer att bevaras och förstärkas så att man på enkelt sätt ska kunna ta sig till Tumba eller Salem. I dag kan man ta sig från området till Söderby i Salem via en stig eller en skogspromenad via Tumba bruk när man ska till Tumba C. I dagsläget finns goda cykelvägar längs KP Arnoldssons väg, men som också planeras att förstärkas ytterligare. I anslutning till området finns två busshållplatser där buss 725 och buss 715 trafikerar. Buss 725 trafikerar mellan Tumba station, Salem och Rönninge med täta avgångar under rusningstrafiken och buss 715 som avgår från Vattravägen trafikerar till Solbo. Även nattbuss till och från Stockholm och Södertälje trafikerar här under både vardagar och helgdagar. Från Tumba och Rönninge avgår pendeltåg mot Stockholm C och Södertälje C med gott om anslutningar till olika destinationer på vägen. Pendeltågstationerna har även pendelparkeringar med över 100 platser vardera för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeltrafiken. Är man bilburen dagligen så når man smidigt E4:an efter några minuter och når då Stockholm på ca 25 minuter. I Tumba och Salem finns ett tiotal förskolor med flertalet avdelningar för barn i olika åldrar samt flertalet grundskolor som erbjuder fritidshem och kan på så sätt underlätta familjens vardag. Till dessa är det goda och smidiga förbindelser både via kommunal- och biltrafik samt till viss del via promenadstråk och cykelvägar. Områdets befintliga förhållande är kuperad och har en stor södervänd parksluttning med uppvuxna solitära träd, storslagen utsikt över Kvarnsjön och ett landskap som reser sig runt om dalsänkan vilket medför vackra utsiktsplatser runt om i området. Detta är planerat att bevaras och förstärkas i största möjliga utsträckning då den nya bebyggelsen ska harmoniera med den övergripande landskapsbilden och med områdets stora potential- utvecklas till ett högkvalitativt bostadsområde.