Stäng

Budgivning pågår

Tant Gredelins väg 43B
Nyproduktion

Nyproduktion

Detta är en nyproduktion.
Skicka gärna en intresseanmälan
så kontaktar vi dig inom kort.

Kvarnsjön - Uttran - Tumba - Tant Gredelins väg 43B / Botkyrka

 • Boarea: 41 kvm
 • Byggnadstyp: Bostadsrätt
 • Rum: 2 rum
 • Byggnadsår: 2018
 • Avgift 1 845 Kr/mån
Kr 2 095 000FAST PRIS!
Till salu

Nyproducerad 2:a med stor uteplats och vattenburen golvvärme

Den stenbelagda entrén välkomnar dig till en mycket välplanerad och kvadratsmart bostadsrätt om 41 m² med fina materialval, fantastiska ljusförhållanden och en stor solig uteplats i sydvästligt läge. Dessutom finns genomgående vattenburen golvvärme som säkrar en härlig komfort.

Köket är ljust och stilrent och ligger i en öppen och social planlösning med vardagsrummet som skapar massor av rymd och lämnar plats för både matgrupp, soffa och mediautrustning. Härifrån når man också den tilltagna och soliga uteplatsen.

Vidare erbjuds ett generöst sovrum med plats för dubbelsäng och garderob till förvaring, en helkaklad dusch/WC med optimala tvättmöjligheter som underlättar vardagen och en generös hall/entré med goda förvaringslösningar.

Bostaden är belägen i Sandstugan, ett spännande och växande område ca 2 km från Tumba, med skog och natur inpå knuten, goda kommunikationer och med framtiden framför sig. Dessutom kommer en skola uppföras i området och kommer inrymma årskurserna F-9 samt förskoleverksamhet.

Varmt välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post
 • Stilfullt och ljust kök med matplats och utgång till uteplats

  Stilfullt och ljust kök med matplats och utgång till uteplats

 • Bra arbetsytor och förvaring

  Bra arbetsytor och förvaring

 • ... med vitvaror i rostfritt utförande

  ... med vitvaror i rostfritt utförande

 • Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

  Öppen och luftig planlösning mellan kök och vardagsrum

 • Fri vardering.jpg
 • ... som inrymmer både soffa och matbord

  ... som inrymmer både soffa och matbord

 • Trivsam uteplats i soligt västerläge

  Trivsam uteplats i soligt västerläge

 • Mycket tilltagen och ljus hall/entré med bra förvaring

  Mycket tilltagen och ljus hall/entré med bra förvaring

 • Stort och ljust sovrum med fönster i två väderstreck

  Stort och ljust sovrum med fönster i två väderstreck

 • Stilren och helkaklad dusch/WC/tvätt

  Stilren och helkaklad dusch/WC/tvätt

 • ... med fina material och praktiska tvättmöjligheter

  ... med fina material och praktiska tvättmöjligheter

 • Mellan förråd och byggnad

  Mellan förråd och byggnad

 • Översiktsbild på enheterna

  Översiktsbild på enheterna

 • objekt bild
 • objekt bild
 • objekt bild
 • objekt bild
 • Vad som är sålt och vad som är till salu

  Vad som är sålt och vad som är till salu

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Från en fin stenbelagd gång når man denna ljusa och stilrena hall/entré. Här ligger snyggt klinkergolv med vattenburen golvvärme för att sedan övergå till mattlackad parkett i ek. Väggarna är vitmålade och ett fönster intill ytterdörren släpper in naturligt ljus. Goda ytor finns för hatt- och skohylla och två garderober hjälper till med ytterligare förvaring. Hallen sträcker sig vidare som en passage och på så sätt sammankopplar alla rum i bostaden.

 • KÖK

  Från hallens passage når man detta generöst tilltagna kök/vardagsrum som ligger i en öppen och luftig planlösning som skapar massor av rymd och inbjuder till socialt umgänge. Köket är utrustat med en snygg bänkskiva som utgör goda arbetsytor och har en stor rostfri ho med engreppsblandare. Ovan sitter matchande stänkskydd och belysning. Förvaringslösningarna för redskap och servis är goda med flertalet skåp och lådor som har vita släta fronter med matchande kromade handtag. Vitvarorna består av kombinerad kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt induktionshäll med inbyggd spisfläkt ovan.

 • VARDAGSRUM

  I den öppna och tilltalande planlösningen mot köket ligger det ljusa vardagsrummet som rymmer både soffa, soffbord och mediautrustning. Därtill finns plats för mindre matgrupp för ca 4 personer och annat möblemang efter vad som uppfyller behoven bäst. Fantastiska ljusförhållanden via dubbla fönster samt från altandörren som är i helglas och leder ut till den trivsamma uteplatsen. Vitmålade väggar och snygg mattlackad parkett i ek på golv med vattenburen golvvärme.

 • SOVRUM

  Stort och generöst sovrum som nås från hallens passage och direkt från vardagsrummet. Här ryms stor dubbelsäng samt sängbord och vidare ryms annan förvaring efter vad som uppfyller behoven bäst. En garderob finns att tillgå och underlättar förvaring. Fönster i två väderstreck släpper in naturligt ljus. Vitmålade väggar och snyggt parkettgolv i ek med vattenburen golvvärme.

 • DUSCH/WC/TVÄTT

  I direkt anslutning från hallen når man denna stilrena och helkaklade dusch/WC/tvätt. Här finns WC, fin kommod med handfat samt spegelskåp med belysning ovan. Därtill finns en god duschhörna med invikbara dörrar i glas och handdukstork. För vardagens bestyr finns tvättmaskin och torktumlare att tillgå. Ovan finns en god bänkyta samt belysning som underlättar arbetet av den rena tvätten samt väggfasta överskåp som underlättar förvaring. Ett stort fönster släpper in rikligt med ljus. På golvet ligger snyggt klinkergolv med vattenburen golvvärme och som är matchat med vita helkaklade väggar.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Boarea

41 kvm, föreningens information

Antal rum

2 rum och Kök

Avgift

1 845 Kr/mån inkl parkeringsplats och TV (basutbud)

Föreningens lägenhetsnummer

43B

Andelstal

Andel i föreningen: 1,66 %

Andel årsavgift: 0 %

Reparationsfond: 0 Sek

 • Uteplats

  Tilltagen och stenbelagd uteplats i soligt sydvästligt läge och har god plats för solstolar och matgrupp.

 • Förråd

  I direkt anslutning till bostaden finns ett förråd om ca 5 m² som hör till lägenheten och underlättar mycket förvaring. Perfekt att förvara cyklar, stolsdynor och annat i.

 • Parkering

  En parkeringsplats finns i direkt anslutning till huset och ingår i avgiften.

 • TV

  Fiber-TV via Telia finns indraget. Basutbud ingår i avgiften.

 • Internet

  Fiber via Telia finns indraget.

 • Bra att veta

  Föreningen debiterar bostadsinnehavaren en schablonsumma för värme och varmvatten. Avläsning sker en gång per år.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse. Snabbt tillträde möjligt men inget krav.

Referensnummer

MB04052

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Bostadsrätt

Byggnadsår

2018

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Vattenburen golvvärme via frånluftvärmepump

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Ej utförd ännu.

Föreningsinformation

Förening

Brf Sommarstugan

Bra att veta om föreningen

Brf Sommarstugan uppför 39 lägenheter som upplåts med bostadsrätt och fördelar sig på 13 tvåbostadshus respektive 13 studiohus. Tvåbostadshusen (som benämns som parhus) inrymmer 2 lägenheter varav en om 129 m² fördelat på 6 rum och kök i två plan, samt en om 41 m² fördelat på 2 rum och kök i ett plan. Studiohusen utgör en lägenhet om 20 m² med tillhörande loft om 14 m². Till dessa hör parkeringsplatser och separat förråd om ca 5 m² i direkt anslutning till bostaden. I skrivande stund är uppförandet av bostäderna i slutfasen och bakom projekteringen står Liljestrand Fastigheter som är en trygg aktör.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

UPPVÄRMNING AV LGH & VATTEN
Ca 3 075 kr (ca 256 kr/mån)

VATTEN
Ca 1 082 kr (ca 90 kr/mån)

HUSHÅLLSEL
Ca 3 600 kr (ca 300 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 2 000 kr (ca 167 kr/mån)

TOTALT
Ca 9 757 kr (ca 813 kr/mån)

Kommentar:
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Då fast pris tillämpas sker ingen budgivning.

Om området

Allmänt

Välkommen till Sandstugan, ett relativt nytt och spännande område vid Kvarnsjön om är under expansion och kommer bli Botkyrkas nya idyll. Området kommer främst präglas av naturen som närmsta granne och formas efter tre karaktärer - skog, trädgård och park. Färdig utbyggnad av området kommer att bestå av ca 500 nya bostäder, ett äldreboende och förskola/skola.

Kommunikationer

I anslutning till området finns två busshållplatser där linjerna 725 och 715 trafikerar. Buss 725 trafikerar mellan Tumba station, Salem och Rönninge med täta avgångar under rusningstrafiken och buss 715 som avgår från Vattravägen trafikerar till Solbo där matvarubutik finns. Även nattbuss till och från Stockholm och Södertälje trafikerar här både under vardagar och helger. Från Tumba och Rönninge avgår pendeltåg mot Stockholm C och Södertälje C med gott om anslutningar till olika destinationer på vägen. Pendeltågstationerna har även pendelparkeringar med över 100 platser vardera för den som vill ta bilen en bit för att sedan åka med pendeltåget. Är man bilburen dagligen så når man smidigt E4:an efter några minuter och når då Stockholm på ca 25 minuter. Därtill finns goda gång- och cykelvägar att tillgå som kommer att bevaras och förstärkas så att man på smidigast sätt ska kunna ta sig till Tumba, Salem och Rönninge.

Skola och barnomsorg

I Tumba och Salem finns ett tiotal förskolor med flertalet avdelningar för barn i olika åldrar samt flertalet grundskolor som också erbjuder fritidshem och kan på så sätt underlätta vardagen. Till dessa är det goda och smidiga förbindelser både via kommunal- och biltrafik samt till viss del promenadstråk och cykelvägar. Dessutom är det inplanerat att en helt ny förskola och grundskola ska uppföras i området och beräknas stå klar år 2020. Skolan kommer då inrymma förskola och årskurserna F-9. För mer information om förskolor och skolor, se kommunens hemsida: https://www.botkyrka.se/barn--utbildning.html

Affärer och annan service

Området ligger beläget ca 2 kilometer från Tumba Centrum som har ett brett utbud av kommunikationer, matvarubutiker, shopping, systembolag, apotek och vidare erbjuds ett bra utbud av restauranger och caféer. Därtill finns både vårdcentral, tandläkare, banker, bibliotek och annat som uppfyller vardagens behov.