Stäng

Budgivning pågår

Timotejvägen 14

Sollentuna - Timotejvägen 14 / Sollentuna

 • Boarea: 44,5 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 1 rum
 • Byggnadsår: 1974
 • Avgift 2 843 Kr/mån
Kr 1 595 000ACCEPTPRIS!
Till salu

Kvadratsmart 1:a högst upp i huset i stabil HSB-förening

I ett trivsamt och fridfullt område finns denna mysiga och kvadratsmarta etta om 44,5 m² högst upp i huset. Bostaden nås via loftgång och erbjuder ett generöst och lättmöblerat allrum med fint ljusförhållande via dubbla fönster och som inrymmer både soffa, mediautrustning och säng. Därtill finns skjutdörrsgarderober som underlättar mycket förvaring.

Vidare finns ett ljust och praktiskt kök med bra arbetsytor och gott om förvaring, en tilltagen hall med anslutande matplats och bra avhängningsmöjligheter samt ett helkaklat badrum med badkar. Här bor du i en stabil förening med låg belåning om ca 1 000 kr/m².

Nära fina grönområden, promenadsvtånd till både matvarubutik och kommunikationer. Dessutom finns E4:an någon minut bort och tar dig till Stockholm på ca 20 minuter.

Ring för bokning av visning!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post
 • Trivsam loftgång fram till entrén

  Trivsam loftgång fram till entrén

 • Lekmöjligheter i närområdet

  Lekmöjligheter i närområdet

 • Välkommen till Timotejvägen 14!

  Välkommen till Timotejvägen 14!

 • Väl tilltaget allrum med fint ljusinsläpp och bra förvaringslösningar

  Väl tilltaget allrum med fint ljusinsläpp och bra förvaringslösningar

 • Fri vardering.jpg
 • Ljust och praktiskt kök

  Ljust och praktiskt kök

 • ... med goda förvaringslösningar och arbetsytor

  ... med goda förvaringslösningar och arbetsytor

 • Ljus hall/entré med matplats i direkt anslutning

  Ljus hall/entré med matplats i direkt anslutning

 • ... som har plats för möblemang efter egna behov

  ... som har plats för möblemang efter egna behov

 • Helkaklat badrum med badkar

  Helkaklat badrum med badkar

Visa alla bilder

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ/MATPLATS

  Via en trivsam loftgång når man bostadens entré som leder direkt in till hall och matplats. Här finns god yta för hatt- och skohylla och vidare inryms matbord för ca 4 personer eller annan önskad möblering efter egen smak. Direkt anslutning till köket och allrummet. Ett fönster intill ytterdörren bidrar med ett naturligt ljusinsläpp. Målade väggar och laminatgolv.

 • KÖK

  Praktiskt och bra storleksmässigt kök med massor av bra förvaringslösningar för redskap och porslin via flertalet skåp och lådor. Bra arbetsytor via bänkskiva med dubbelho, engreppsblandare samt ljust kakel och belysning ovan. Vitvarorna i köket består av kombinerad kyl/frys, spis med glaskeramikhäll och spisfläkt ovan. Ett fönster bidrar med ljusinsläpp. Målade väggar och laminatgolv.

 • ALLRUM

  Generöst och lättmöblerat allrum som nås rakt fram från hallen. Här finns plats för soffa, mediautrustning, säng och sängbord eller annan önskad möblering efter egna behov. Praktiska skjutdörrsgarderober längs ena väggen underlättar massor av förvaring. Två fönster bidrar med ett naturligt ljusinsläpp. Målade väggar och laminatgolv.

 • BADRUM

  Bra storleksmässigt och helkaklat badrum som nås från hallen. Här finns WC samt handfat med spegelskåp och belysning ovan. Därtill finns ett badkar med dusch. Helkaklade väggar och klinkergolv.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss finns

Boarea

44,5 kvm, föreningens information

Antal rum

1 rum och Kök

Avgift

2 843 Kr/mån inkl värme, VA, kabel-TV (bas) och BR-tillägg

Föreningens lägenhetsnummer

61-2308-1-19-10

Andelstal

Andel i föreningen: 0,43671 %

Andel årsavgift: 0,43671 %

Reparationsfond: 0 Sek

 • Förråd

  Källarförråd finns och hör till lägenheten.

 • El

  Föreningen debiterar varje bostadsrättshavare sin faktiska elförbrukningskostnad i efterskott på månadsavin.

 • Parkering

  Möjlighet finns att hyra p-plats i garage eller utomhus hos Samfälligheten Ridhästen som föreningen är en del av. Kostnad för dessa är mellan 140 kr - 644 kr/mån. Separat kö tillämpas.

 • Kabel-TV

  Via Com Hem. Basutbud ingår i avgiften.

 • Internet

  Via Com Hem eller Telenor. Upp till 1 200 Mbit/s är möjligt att erhålla.

 • Tvättmöjligheter

  Det finns flera tvättstugor i föreningen.

 • Gemensamma utrymmen

  Föreningens gemensamma utrymmen består av tvättstugor, cykelförråd, soprum samt föreningslokal och bastu.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB04311

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1974

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Mekanisk frånluft

Energideklaration

Utförd: 2020-04-24. Energiprestanda, primärenergital: 131 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

HSB Brf Hagen

Bra att veta om föreningen

Brf Hagen består av 164 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och förvaltas av HSB Norra Storstockholm. Föreningen har även 20 st lokaler, inkl förråd. Området byggdes 1974. Bostadsrättsföreningen består av de två loftgångshusen som tillsammans med radhusen bildar samfälligheten Ridhästen. Tillsammans nyttjar de grönområden, lekplatser, gångar och parkeringen. Tidigare utfört underhåll är bl.a. installation av enhetsmätning av el (2011), stamspolning (2011), nya ventilationsfläktar (2011), stamrensning (2012), fönsterbyte (2013), spolning samt filmning av stammarna (2014), elektroniskt låssystem installerades (2015), installerat BAUER-system för skötsel av vattenledningar och värmesystem (2016), tvättning och spolning av balkongsidor (2017), byte av resterande hissar (2018), målning av balkongsidor (2019) samt nytt styrsystem för värmen (2019). Uppgifterna kommer från föreningen årsredovisningar. Enligt den senaste årsredovisningen (2019) uppgår föreningens lån till ca 1 000 kr/m² boarea vilka är väldigt goda siffror. Föreningen äger marken. För mer information om föreningen, se deras hemsida: www.hsb.se/norrastorstockholm/hagen

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

BASERADE PÅ ÅRSBASIS

HUSHÅLLSEL
Ca 2 000 kr (ca 167 kr/mån)

FÖRSÄKRING
Ca 2 160 kr (ca 180 kr/mån)

TOTALT
Ca 4 160 kr (ca 347 kr/mån)

Kommentar: Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på vanor, hur många familjemedlemmar man är och vilka avtal man tecknar.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Lugnt och naturnära område med promenadavstånd till Rotebro station med goda kommunikationer samt Rotebro centrum som erbjuder all behövlig service. Här finns också apotek och vårdcentral som underlättar. Närområdet erbjuder trevliga promenadstråk, fotbollsplaner och lekplatser.

Kommunikationer

Promenadavstånd till Rotebro station där både flertalet bussar samt pendeltåg avgår med täta avgångar. Här finns också flertalet pendelparkeringar om man vill ta bilen en bit för att sedan åka kommunalt. För den bilburne når man E4:an efter bara någon minut och tar dig smidigt till både Stockholm eller Arlanda på ca 20 minuter.

Skola och barnomsorg

I området finns flera förskolor och skolor som nås inom bekväma gång- och cykelavstånd. Läs mer på kommunens hemsida: https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/

Affärer och annan service

Inom promenadavstånd finns matvarubutik med postombud, apotek, vårdcentral, frisörsalonger, butiker och restauranger som underlättar vardagen. Vill man åt ett bredare utbud av shopping, nöjen och restauranger finns Väsby Centrum en kort biltur bort.