Stäng
Bud Budgivare Tidpunkt


Turingevägen 57

Visning

Söndag 29 april 12:00 - 12:45

Hjärtligt välkommen!

Örby - Turingevägen 57 / Stockholm

 • Boarea: 51 kvm
 • Biarea: 2,5 kvm
 • Byggnadstyp: Flerbostadshus
 • Rum: 2 rum
 • Byggnadsår: 1945
 • Avgift 3 323 Kr/mån
Kr 2 275 000Som utgångspris
Till salu

Trivsam tvåa med helkaklat badrum och underbar balkong

I trivsamma Örby, högst upp i huset på lugn sidogata, finns denna ljusa och trivsamma vindslägenhet helt utan insyn och balkong med fantastisk utsikt.

Fräscht och bra storleksmässigt kök som har både bra arbetsytor och förvaringslösningar, vardagsrummet är även bra storleksmässigt och har plats för möblemang efter eget tycke och smak. Stilfullt stambytt badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med golvvärme.

Sovrummet har plats för dubbelsäng och till förvaring finns en praktisk klädkammare som underlättar. Härifrån nås även den fina balkongen som ligger i soligt sydvästligt läge, helt utan insyn och med milsvid utsikt.

I hallen finns ett ytterligare förråd till förvaring och tvättstuga finns i samma port vilket är väldigt praktiskt.

Välkommen!
 • Ansvarig mäklare
 • Mikael Bukowski
 • Reg. Fastighetsmäklare
 • Mobil: 070-555 80 59
 • E-post

Visa alla bilder

 • Solig balkong i ett högt och fritt läge

  Solig balkong i ett högt och fritt läge

 • Ljust och rymligt kök med bra arbetsytor

  Ljust och rymligt kök med bra arbetsytor

 • ... och goda förvaringsmöjligheter

  ... och goda förvaringsmöjligheter

 • Kyl/rys i rostfritt och matplats

  Kyl/rys i rostfritt och matplats

 • bakgrund-vadering.jpg)

   

   

  Dags att värdera din bostad?

  Klicka här för att ta dig dit

 • Helkaklad och stambytt dusch/WC

  Helkaklad och stambytt dusch/WC

 • Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp

  Stort vardagsrum med fint ljusinsläpp

 • ... sett från annan vinkel

  ... sett från annan vinkel

 • Trivsamt och ljust sovrum med anslutning till balkong

  Trivsamt och ljust sovrum med anslutning till balkong

 • ... med milsvid utsikt

  ... med milsvid utsikt

 • Tilltagen och ljus hall/entré

  Tilltagen och ljus hall/entré

 • ... som sammankopplar alla rum i bostaden

  ... som sammankopplar alla rum i bostaden

 • Välkommen till Turingevägen 57!

  Välkommen till Turingevägen 57!

 • objekt bild
 • Grönskande baksida med blandad växtlighet

  Grönskande baksida med blandad växtlighet

Planritning

Beskrivning

 • HALL/ENTRÉ

  Ljus och tilltagen hall/entré med god avhängningsyta för jackor och skor. Hallen sammankopplar alla rum i bostaden och har plats för mindre möblemang som exempelvis byrå, avlastningsbord eller vad som uppfyller behoven bäst. Vitmålade väggar och laminatgolv.

 • KÖK

  Charmigt och bra storleksmässigt kök med fint ljusinsläpp via dubbla fönster. Här finns goda arbetsytor via fina laminatbänkskivor, en rostfri del med dubbelho, tvågreppsblandare. Ovan sitter matchande kakel och belysning i form av spotlights. Goda förvaringsmöjligheter för redskap och servis via flertalet väggskåp, underskåp och lådor. Vitvarorna består av kombinerad kyl/frys (rostfri), spis med kokplattor och köksfläkt ovan. Här finns även en bra yta för mindre matgrupp. Vitmålade väggar och laminatgolv.

 • VARDAGSRUM

  Generöst vardagsrum med ett stort fönster som släpper in rikligt med ljus. Här finns plats för soffgrupp, mediautrustning och därtill finns plats för bokhyllor eller vad som uppfyller behoven bäst. Målade väggar, brutet tak och ekparkett på golv.

 • SOVRUM

  Väl tilltaget sovrum som har plats för dubbelsäng, sängbord och därtill finns plats för garderob eller byrå för att underlätta förvaring eller vad som uppfyller behoven bäst. Trivsamt ljusinsläpp via ett fönster samt från balkongdörren som också leder ut till balkongen som man kan avnjuta helgfrukosterna på. Här finns även en god klädkammare som hjälper till med ytterligare förvaring. Vitmålade väggar och ekparkettgolv.

 • BALKONG

  Stor och tilltagen balkong som ligger i ett högt och fritt läge helt utan insyn med en fantastisk utsikt. Denna nås från sovrummet. Här får du många soltimmar då balkongen ligger i sydvästligt läge. Plats finns för exempelvis ett caféset om två stolar och ett bord.

 • DUSCH/WC

  Från hallen nås denna helkaklade dusch/WC som stambyttes under 2014. På golvet ligger snyggt klinkergolv med golvvärme (el) och väggarna är helkaklade. Här finns WC, stor duschhörna med infällbara dörrar i glas, handfat och ett spegelskåp ovan som hjälper till med mindre förvaring.

Allmänt

Upplåtelseform

Bostadsrätt

Våning

3 av 3, hiss saknas

Boarea

51 kvm, faktisk uppmätn norm SS 021053

Antal rum

2 rum och Kök

Avgift

3 323 Kr/mån inkl värme, VA

Föreningens lägenhetsnummer

577

Andelstal

Andel i föreningen: 9,49 %

 • Bra att veta

  Biarean på 2,5 m² avser klädkammer i sovrummet samt förrådet som ansluter till hallen.

 • Förråd

  På vinden som ligger på samma våningsplan, finns förråd som tillhör lägenheten. I källaren finns ett "matkällarförråd".

 • Kabel-TV

  Via Com Hem, besök gärna deras hemsida för att se vad du kan beställa: www.comhem.se

 • Internet

  Via Com Hem, besök gärna deras hemsida för att se vad du kan beställa: www.comhem.se

 • Tvättmöjligheter

  Tvättstuga finns i samma port på entréplanet vilket är väldigt praktiskt.

 • Gemensamma utrymmen

  Gemensam tvättstuga finns på Turingevägen 57 och här finns även ett gemensamt cykelrum. Utanför Turingevägen 59 finns sopkärl. På baksidan av huset finns även föreningens fina innergård där medlemmar, stora som små, kan leka och umgås.

 • Parkering

  Runt om fastigheten finns avgiftsfria parkeringar.

 • Tillträde

  Enligt överenskommelse.

Referensnummer

MB03953

BYGGNADSFAKTA

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

1945

Fönster

3-glas

Uppvärmning

Bergvärme

Ventilation

Självdrag

Energideklaration

Utförd: 2016-06-21. Energiprestanda: 64 kWh/m² och år.

Föreningsinformation

Förening

Brf Stänkskärmen 20

Bra att veta om föreningen

På adresserna Turingevägen 57-59 finns denna förening som består av 14 lägenheter varav två av dessa upplåts med hyresrätt samt 3 lokaler. Fastigheten byggdes 1945 och genom ombildning år 2010 förvärvades fastigheten av föreningen. Gemensam tvättstuga på Turingevägen 57 finns samt gemensamt cykelrum. Till varje lägenhet hör även ett förråd. Genomförda renoveringar i föreningen är bl.a. byte av entréportar, översyn och renovering av bergvärmeanläggning, fönsterbyte och byte av avloppsstammar.

DRIFTKOSTNADER PER ÅR

HUSHÅLLSEL
Ca 3 200 kr

FÖRSÄKRING
Ca 1 750 kr

TOTALT
Ca 4 950 kr

KOMMENTAR
Uppgifterna ska ses som ett riktvärde och kan skilja sig beroende på avtal, hushållets storlek samt olika vanor.

Budgivning och annan viktig information

Budgivning:
Vid en eventuell budgivning tillämpar vi normalt men inte alltid en s.k. öppen budgivning där alla intressenter kan få information om vilka bud som kommer in. Det vanligaste förfarandet är att senaste budet skickas ut per sms till de som har anmält intresse men vi håller en kontinuerlig kontakt per telefon med alla som är med i själva budgivningen. På vår hemsida kan man även följa hela budgivningen och vi ser det som en självklarhet att alla som vill lägga ett bud har finansieringen klar.

I de fall bud kommer in som ligger under det begärda priset eller som känns oseriösa väljer säljaren själv om detta bud ska presenteras på internet eller ej. Under själva budgivningen kan villkoren ändras om säljaren eller spekulanterna väljer att ändra förutsättningar med tidsbestämda eller villkorade bud. Det är då säljaren som bestämmer vilka bud som ska tas emot och om alla då ska få ta del av dessa.

Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn, telefonnummer och bud som lagts, till den blivande köparen samt säljaren efter avslutad budgivning.

Bud innan första visningen:
Det förekommer även ibland att spekulanter ber om en visning innan den utsatta första visningstiden. Det är då upp till säljaren att bestämma om de vill ha en sådan visning eller ej. I samband med dessa visningar händer det ibland att ett avslut kommer till stånd innan den första planerade öppna visningen. För att inte en bostad eller en tomt ska bli såld utan din vetskap rekommenderar vi dig som är intresserad av just denna bostad att skicka ett mail till ansvarig fastighetsmäklare och anmäla ditt intresse.

Fri prövningsrätt:
En annan sak att ta i beaktande är att säljaren har fri prövningsrätt. Detta innebär i korta drag att säljaren avgör när, till vem och till vilket pris säljaren säljer för.

Ibland händer det att bud kommer in efter en budgivning är avslutad men innan köpekontrakt är skrivet. Det är då fastighetsmäklarens skyldighet att framföra detta bud till säljaren som då får avgöra om denne vill acceptera budet eller ej.

Om området

Allmänt

Trivsamt och populärt område som är tryggt och barnvänligt med blandad villabebyggelse. På promenadavstånd ligger Älvsjöbadet som är ett utomhusbad med stora öppna gräsytor omkring som inbjuder till picknick och bollspel. Inte långt därifrån finns Älvsjöskogens naturreservat med belysta motionsspår, sevärdheter och som uppmuntrar till vardagsrekreation. Närområdet erbjuder skolor, restauranger, mataffär och goda kommunikationer. Huddingevägen nås efter bara några minuter med bil. I Örby planeras en ny bebyggelse som kommer att innehålla butiker, kontor, bostäder och ungdomsgård. För mer information om detta, se kommunens hemsida: https://vaxer.stockholm.se/projekt/orby-centrum/

Kommunikationer

På promenadavstånd finns Älvsjö station som har en stor bussterminal med bussar som avgår mot bl.a. Gullmarsplan, Skärholmen, Tullinge station, Fruängen och Skarpnäck. Här avgår även pendeltåg mot Uppsala, Märsta, Nynäshamn, Södertälje C och Stockholms C. Till Stockholm tar de ca 10 minuter samt ca 35 minuter till Södertälje C med pendeln. Från bostaden nås närmsta busshållplats efter bara några minuter och efter en promenad om ca 20 minuter finns Hagsätras Tunnelbanestation.

Skola och barnomsorg

I området finns förskolorna Åkerögränd, Sture och Gläntan. Förskolorna har flera avdelningar och ligger på bekväma promenadavstånd. Grundskolor i området är Örbyskolan (F-9), Hagsätraskolan (F-9) och Långbrodalsskolan (F-6). De två förstnämnda ligger på bekvämt promenadavstånd och Långbrodalsskolan nås efter en kort busstur. För mer information om skolor och barnomsorg, se kommunens hemsida: http://www.stockholm.se/ForskolaSkola/

Affärer och annan service

I närområdet finns matvarubutik med postombud, restauranger, café, bensinmack mm. Vill man åt ett bredare utbud av butiker och service finns Högdalens Centrum en kort biltur bort. Även Farsta Centrum nås efter ca 15 minuter med bil. Här finns välkända klädbutiker, heminredningsaffärer, gym, skönhetssalonger, elektronikbutiker och mycket mer.